klaudiaanita
Fanka BB :)
Całe szczęście tylko ciut ciut i tylko przy toalecieTrzymaj się i staraj się nie stresować. Jeżeli jest dużo to jedź na IP. Jak tylko ciut to po prostu poleż
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Całe szczęście tylko ciut ciut i tylko przy toalecieTrzymaj się i staraj się nie stresować. Jeżeli jest dużo to jedź na IP. Jak tylko ciut to po prostu poleż
Siemka, w robocie [emoji846]@fredka84 gdzie jestes?
Normandzka rasa jest fajna, takie ciaptaki łaciate[emoji3] z tym że to mleczna produkcja a nasze teraz są już tylko mięsne.Właśnie to ze jest tak naturalnie, jest super. Ja się wychowałam w mieście, ale rodzice maja dom na wsi, teraz zajmuje się tym moj brat, ma dużo sadow owocowych, pszczoły i wiesz, jak ja tam jadę to mogę zrywać jabłka, wiśnie, plewić chwasty całymi dniami, brakuje mi tego, przynajmniej bratowa odpoczywa [emoji41]. Czekam aż się przeprowadzimy i będę miała chociaż duży balkon [emoji1787] to pogrzebie w doniczkach.
We Francji to fakt, krówki są piękne, szczególnie w Normandii, miałam gdzieś fotę z krówkami, ale nie mogę znaleźć... [emoji6]
A mnie od tygodnia nic nie boli i nie muli i odchodzę od zmysłów czy tam coś jeszcze jest... melisą się szprycuję. Oby do wizyty.I taka zesrana od wczoraj jestem..
Tak bardzo się martwię
Chciałabym żeby wszystko było dobrze
Umówiłam się na wizytę tydzień wcześniej
Lekarz trochę mi z lekami pozmieniał
Estrofem z dopoch na doustnie
Prolutex w zastrzykach i Crinone na noc tylko
Progesteron Besins mam nie brać
Bo mówi że za dużo tego progesteronu żeby zakrzepica się nie pojawiła
I encorton mi zmniejszył z 10mg na 5mg
Mówił że takie plamienia mogą się pojawić żeby nie panikować
Ale weź tu nie panikuj..
Mi mówił, ze krótkie spacery kolo domu mogą być. Takze jak na chwilę wyjdziesz z pieskiem nic się nie stanie. Oby nie skakać, nie dzwigac. Nie brać gorących kąpieli, nie sexować. Ja wiem,ze głowy nie da się wyłączyć. Wolalybysmy miec "czysto". Wszystko musimy przetrwaćI tak sobie teraz będę leżakować aż do wizyty
Noi chodzić z pieskiem 3x dziennie
Staram się nie martwić ,wychodzi mi to różnie [emoji39]
Stresik jestTak teraz leżakuje sobie noi tylko z pieskiem chodzę 3x dziennie na spacerki ale to chyba nie grzech
U mnie dzisiaj 22dpt
Tak też myśle może te plamienia od usg bo się pojawiły dzień po a tak nic się nie działo noi leki zmniejszone
Chyba myślenie muszę wyłączyć
Zwariować idzieA mnie od tygodnia nic nie boli i nie muli i odchodzę od zmysłów czy tam coś jeszcze jest... melisą się szprycuję. Oby do wizyty.