Liliana87
Fanka BB :)
A ja wczoraj wrocilam do domu o 16. Tak sie zle czulam, w pociągu na powrocie bylo tak gorąco.. Ja od 2 nie spałam, potem tylw wrazen.. po wizycie zjadlam zupkę A później ojebalam taką beze.. w pociągu walczyłam zenmby nie zasnąć. Weszłam do domu , wzięłam leki i w pidzame.. ale zasnąć nie mogłam, takie mialam mdłości i tak mnie żołądek bolał. Wypiłam rumianek, zjadłam kolację na siłę i o 22 padłam.. w nocy wstalam dwa razy na siusiu ale po powrocie zasypialam A od 4.3o kot po mnie skakał. Tak mi Drań sie odbil od żeber, ze dalej je czuje. I teraz sobie powolutku wycieram kurze, zaraz odkurze i przejadę podlogi bo już kotki lataja po podłodze.. przed chwilą odebrałam telefon z pracy.. mialam zwolnienie po 1 krwawieniubze szpitala. Pod koniec tego zwolnienia znow trafilam do szpitala. I miał mi wystawić kolejne zwolnienie do wczoraj. Wczoraj dostałam z Gamety kolejne. A się okazało,że mam dziurę i mi nie wystawili szpital tego drugiego. Kadrowej nie bylo i dzis dopiero dala znac,ze ma lukę.. dzwoniłam do szpitala, akurat był ten lekarz. Zdziwiony.. niby sprawdzi i wystawi wstecz.. a jak nie to kadrowa mowi,ze wstawi urlop.. wkurze sie bo to z 15 dni.. u mnie zawsze coś musi byc..@Liliana87 a ty co robisz? Przeciez nie mamy kwarantanny na forum Co tu dzisiaj tak pusto ?
Pokaże jakie wczoraj zjadlam ciacho. Bylo pyszne ale nie wiem czy po nim potem nie mialam takiej jazdy..