reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewuszki. Proszę o trzymanie kciuków. Jutro rano 5ty zastrzyk i pierwszy podgląd. Ciekawe czy coś tam się już "wykluło"... a poza tym stwierdzam że jestem najstarsza na forum...37 lat ... ale najmniej doświadczona w iv. A wogóle to strasznie wciąga....to forum...czytam nawet w pracy..a jak nie da rady to siedze wieczorem i nadrabiam..przeciez trzeba wszystko przeczytać [emoji38]pozdro
Nie no, są starsze mamuty[emoji6]

Dziewczyny help me!! dzisiaj włączam Cetrotide. Panika jak zawsze. Powiedzcie mi czy coś się stanie jak zostaną pęcherzyki powietrza w strzykawce?? kurcze..ten lek jest b. skomplikowany niż Oveleap...podaje się go tak samo jak Oveleap?? Z góry dzięki za info

Dziewczyny help me!! dzisiaj włączam Cetrotide. Panika jak zawsze. Powiedzcie mi czy coś się stanie jak zostaną pęcherzyki powietrza w strzykawce?? kurcze..ten lek jest b. skomplikowany niż Oveleap...podaje się go tak samo jak Oveleap?? Z góry dzięki za info
Hej
Ja tez brałam cetrotide.
Tez z dwa razy zostały mi pecherzyki w strzykawce,ale to nic się nie dzieje i wszystko było w porządku bynajmniej u mnie. :)

Nie panikuj ;) kilka razy sobie zapidałam z pęcherzykiem bo się spiesxyłam i nic sie nie stało :) za to wydaje mi się ze wtedy się wlasnie tworzą siniaki...

Dziewczyny powiedzcie mi jak u was było z transferem ? W sensie w którym dniu cyklu go miałyście ? Ile zarodków podano? Czy miałyście transfer z zarodkow mrożonych czy świeży ? Czy bralyscie jakieś leki zaraz przed transferem?
czy Np miała któraś z Was endometriozę i mimo to udało się wszystko i zakończyło ciąża ?
Dziekuje za wszystkie odpowiedzi ;)

reklama
Do góry