Super! Trzymam kciukiTak już jestem z moimi maluszkami to jest ten moment gdzie jestem szczęśliwa i nie myślę o niczym innym jak tylko o tym żeby się rozwijały.
Czuje się dobrze, przebiegło wszystko bez problemowo i jestem w domu zastanawiając się co roboc dalej.
reklama
Ruda08
Fanka BB :)
Czyli tak samoDokladnie mialam podobna sytuacje myslalam ze juz nic z tego a tu niespodzianka powtorz koniecznie u mnie to bylo w 7 dniu
Dziękuje za informacje
Laurka2019
Pójdźka
Trzymam kciuki Niech się zadomowią na następne 9 miesięcyTak już jestem z moimi maluszkami to jest ten moment gdzie jestem szczęśliwa i nie myślę o niczym innym jak tylko o tym żeby się rozwijały.
Czuje się dobrze, przebiegło wszystko bez problemowo i jestem w domu zastanawiając się co roboc dalej.
KarolinaJ79
Aaaanna
Trzymam kciuki za wasz 3 - pak[emoji16][emoji173]
Tak już jestem z moimi maluszkami [emoji4] to jest ten moment gdzie jestem szczęśliwa [emoji7] i nie myślę o niczym innym jak tylko o tym żeby się rozwijały.
Waleczna36
Mam nadzieję że się wkacu uda, dwa to dwaTrzymam kciuki za wasz 3 - pak[emoji16][emoji173]
Chciałam mieć nacieta otoczke ale dr mówił że jest tak cienką nie zdecydował się bo mogły by czworaczki hehe
Trzymam kciuki za wasz 3 - pak[emoji16][emoji173]
@Waleczna36 najmocniejsze trzymaj Kropusie z całych sił !
Ze mnie czasem jest taka wariatka, że wracając z transferu wjechaliśmy do sklepu ogrodniczego i kupiłam kwiatka w doniczce i mówiłam do męża "to jest przyjaciel naszego Kropka żeby im się razem lepiej rosło" a On tylko patrzył na mnie dziwnie ale nie miał serca mi powiedzieć, że jestem nienormalna
reklama
Tasza
Fajną masz blokadę, ja też całą wciągnę ale gorzką, no chyba że kokosowa to zdemoluję każdą ilość[emoji23][emoji23][emoji23][emoji28]Podziwiam [emoji33] ja to bym się porzygała. Lubię słodkie ale nie zjem więcej niż 2-3 kostki [emoji23]
Podziel się: