Czarna1985
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Fajną masz blokadę, ja też całą wciągnę ale gorzką, no chyba że kokosowa to zdemoluję każdą ilość[emoji23][emoji23][emoji23][emoji28]
Właśnie się zastanawiam czy jakieś pyszne COŚ zrobić tylko coooCzy ktoś tu właśnie użył słowa "czekolada" i "kokosowa" w jednym zdaniu? Więc ja tylko spytam gdzie leży
Nie no, są starsze mamuty[emoji6]Dziewuszki. Proszę o trzymanie kciuków. Jutro rano 5ty zastrzyk i pierwszy podgląd. Ciekawe czy coś tam się już "wykluło"... a poza tym stwierdzam że jestem najstarsza na forum...37 lat ... ale najmniej doświadczona w iv. A wogóle to strasznie wciąga....to forum...czytam nawet w pracy..a jak nie da rady to siedze wieczorem i nadrabiam..przeciez trzeba wszystko przeczytać [emoji38]pozdro
HejDziewczyny help me!! dzisiaj włączam Cetrotide. Panika jak zawsze. Powiedzcie mi czy coś się stanie jak zostaną pęcherzyki powietrza w strzykawce?? kurcze..ten lek jest b. skomplikowany niż Oveleap...podaje się go tak samo jak Oveleap?? Z góry dzięki za info
Nie panikuj kilka razy sobie zapidałam z pęcherzykiem bo się spiesxyłam i nic sie nie stało za to wydaje mi się ze wtedy się wlasnie tworzą siniaki...Dziewczyny help me!! dzisiaj włączam Cetrotide. Panika jak zawsze. Powiedzcie mi czy coś się stanie jak zostaną pęcherzyki powietrza w strzykawce?? kurcze..ten lek jest b. skomplikowany niż Oveleap...podaje się go tak samo jak Oveleap?? Z góry dzięki za info
Właśnie się zastanawiam czy jakieś pyszne COŚ zrobić tylko cooo