reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Jakbym mojego meza slyszala [emoji16]
Ulubiona salatka - frytki z ketchupem (przeciez warzywa ziemniaki i pomidory), a swinia wg niego powinna byc krolem zwierzat, bo najbardziej kocha wieprzowine [emoji2358][emoji23]
Znam 😆jak mój robi kanapki, to na nich wędlina i ketchup, to mu mówię zeby chociaz jakieś warzywo dał, a on mi na to, ze przecież jest. Bo ketchup przecież jest z pomidorów... Faceci...

reklama
Jak wrzucialas wyniki to sama oczy zrobilam na progesteron ale bardziej pozytywnie ze tak wlasnie wszystko jest ok. Ale czy gdyby byla jakas torbiel to przeciez to bedzie widac na usg i ona sie pewnie pozniej wchlonie czy sie myle? A ty masz duphaston? Pewnie tak. To wlasnie jak jest jakas torbiel zazwyczaj duphaston przepisuja.
Lekarz mówił ze torbiel powinna sie wchlonać, nawet progesteron mi zwiekszyl (crinone x2)
Teraz mnie juz jajnik nie boli jak 2 tyg temu więc mam nadzieję,ze torbiel zniknęła. Co do mojego progesteronu to ja dziennie przyjmuje:
Prolutex x1
Crinone x2
Duphaston 3x1
Progesterone Besins 200mg 3x2

Też na tym ryczę [emoji22]. Super że tym biednym ludziom pomagają [emoji846]
Ja dziś zrobiłam ostatnie podejście z tą szafą, wysłałam stolarzowi tą twoją i ma mi wycenić [emoji849][emoji849][emoji849]
O. Może się uda i zrobi w normalnej cenie ;)
Duzo sie tam upcha szpargalow;)
My mamy takie zwykle łóżko sypialniane A myślę o takim zagłówku np z desek.. zeby troche zycia dodać. Ale mąż mój nie chce słyszeć.
20200229_192828.jpeg

No nie jest lekko. Nosi mnie. Z boku na bok , bo dupa boli, a nie dość,ze płaska to juz sie boje pomyśleć jakie teraz będzie przedluzenie kręgosłupa.. w tv nie zawsze coś fajnego leci.. A ile można oglądać. Czytac tez jakos mi sie nie chce. Dziś oglądałam Nasz nowy dom. Czesto na to trafiam
I zawsze ryczę. Ludzie mieszkają w takich warunkach;(
Oczywiscie jak sie naogladam tych remontów to juz bym chciala cos u nas Zmienić. Dobrze,ze kasy nie ma[emoji23]
A jak Ci mija dzień? Odwiedziny sąsiadki udane?? Na strzelnicę sie nie wybierasz?
hehehehehe ja mam zakaz ogladania tego programu juz od daaaawna tzn nasz nowy dom. Zawsze na nim rycze jak bobr i wcale sie z tym nie ukrywam 😂 😂 😂 powaznie a koncowka jest najgorsza !!! Tak sasiadka przyszla a ja nie zdazylam wyjsc z wanny to ja Łukasz przyjął. Maialam lidlowskie tiramisu i Łukasz z nami siedzial jak ten babski soltys ;) Ona jak sie smieje to tak glosno i zawsze sie trzyma za krok wiec moj Łukasz specjalnie ja rozmieszal i smailismy sie z niej ... Chciala sie umowic na wieczor na pochlanie ale my NIET ;) Ja nie jade na strzelnice bo musze jechac po tesciow do Kepna na pociag bo wracaja. Pozniej zjemy razem obiad i trzeba ich odwiezc do domu. Juz tesciowa mowila ze kupila mi zapas watrobionki. W mom swierku spiewa kos i cieszymy sie jak glupki ze juz niedlugo wiosna ;) Poszlam sasaidke odrowadzic do domu to wzielam psiaki i sie chwile z nim przeszlam a raczej przebieglam i teraz leza zmeczone ;) Wyobraz sobie ze jak bylam kier meblowego to co miesiac zmienialam pokoj z sypialnia na gorze ;) Od komody po rtv, poleczki i ciagle mi cos nie pasowalo i wsadzilam to sobie w reklamacje a i tak zmienilam na ikee ;)

Też mnie wzrusza ten program!!! Moj M mnie denerwuje bo mówi, ze to wszystko wyreżyserowane, lokowanie produktu itp ale ja wlasnie nawet jak tam coś lokowane, to uważam ze oni robią tyle dobra dla tych ludzi, że szok!!! I zawsze się rozklejam. Fajnie, ze mi przypomnialyscie, bo przez to ze ja teraz malo tv ogladam, to zapomnialam ze pewnie są nowe odcinki[emoji3526]
No, na pewno tak szybko tego remontu nie robia, a jak robią to ciekawe jak z jakością. Większość i tak karton- regips. Ale co by nie było- dla ludzi to nowe życie;)

O. Może się uda i zrobi w normalnej cenie ;)
Duzo sie tam upcha szpargalow;)
My mamy takie zwykle łóżko sypialniane A myślę o takim zagłówku np z desek.. zeby troche zycia dodać. Ale mąż mój nie chce słyszeć.Zobacz załącznik 1086446
Nooo, świetny pomysł [emoji7]. Ale by rzeczy tam weszło [emoji12] Też bym tak chciała ale wyrko mam pod samym skosem i nie ma gdzie przestawić

Lekarz mówił ze torbiel powinna sie wchlonać, nawet progesteron mi zwiekszyl (crinone x2)
Teraz mnie juz jajnik nie boli jak 2 tyg temu więc mam nadzieję,ze torbiel zniknęła. Co do mojego progesteronu to ja dziennie przyjmuje:
Prolutex x1
Crinone x2
Duphaston 3x1
Ja nie zanm tych lekow. Ja zwasze mam luteina dowcipna 3x2, duphaston3x1 i zawsze naprawde przy wszystkich transferach mam piekny prog a przy tym nie mialam nigdy uczulenia od dopochwowej. Nie mam tez problemow co do aplikowania jej aplikatorem. Ja jakos innaczej niz wy wszystkie wole aplikatorem delikatnie niz pacem bo mi sie wydaje ze palec jest za krotki ;) a tak jak czuje opor przy aplikatorze to jestem pewna ze dobrze siedzi. Czasami nawet szlam do rodzinnego zeby mi przepisal luteine tylko po to zeby wymienic aplikator a mam z nim taki uklad ze wszystko mi przepisuje :D Widzisz jednak dobrze mowie ze cos z tym progiem musi byc bo nawet jak jest torbiel to wlasnie zwiekszaja proga i wtedy wszystko sie wyrownuje. Moj d mi tez tlumaczyl ze nawet jesli ciaza jest zagrozona albo zarodek wadliwy to bez wzgledu na to ile bys prog w siebie nie zaaplikowala to i tak ciazy sie nie utrzyma. Organizm musi sam go zaczac wytwrzac. Na tak wczesym etapie nie sa w stanie nic zrobic. Ale przeciez wiesz ze nie martwimy sie za wysokimi betami i za wysokimi progami ;) Jest pieknie ❤ Postaraj sie troche odpuscic glowie bo to wlasnie ona nam plata najwieksze figle...

Prolutex x1
Crinone x2
Duphaston 3x1
Od cholewki masz tego progesteronu!

reklama
Do góry