reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Moj tez tak mowi !!!! Ale za to moja babcia potrafi mi o tym calymi godzinami opowiadac ;) Gorsze tylko sa te tureckie seriale i jakis grzech fatamagali czy cos [emoji23] [emoji23] [emoji23] Ale zebys ty slyszala jak ona mi to opwiada: No i ona ci tam weszla !!! Jezusienku i zarutko jej leco te lzy tak jej leco jezusie nazarenski no jak ona se teraz bedzie fajnie zyla przecie to lojna teraz napewno powinna w klolku rozanca naswintszego pirszo byc przewodniczko :D:D:D a ile lona bedzie tero mialoa gosci to pan bog jeden tylko wie no przeca powinni jej kawe jeszce zasponsorowac co ty na to wnucuchna ?
[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji54][emoji1787] medal dla Babci!!!
Moja oglądała Mode na sukces, jak u niej bylam to z nia oglądałam i zawsze wiedziałam o co chodzi. I mieli na wsi taka sąsiadkę, panią Kapciakową, i przychodziła po modzie i przeżywała. I tam była taka Shilla A ta kapciakowa na nią mowila Szyja..[emoji23] o jak Kapciakowa szła do Babci to Dziadek zawsze mowil " uważaj Hela, Szyja idzie "[emoji23]

reklama
Mam prawie tyle samo albo I więcej..
3x2 luteine 100 dowcipnie
3x2 luteine 50 pod jezyk
3x1 duphaston
1x1 prolutex..
I mi dopiero na ta wizyte kazal sprawdzić progesteron.
Nawet jak mialam robic bete to nie kazali progesteronu. Sama zrobilam.
No powiem, że sporo.
Ja w życiu tyle nie brałam 😱

[pQUOTE="Laurka2019, post: 19200368, member: 185047"]
Mysle ze zaśniad moge wykluczyć bo ty beta inaczej rosła wedle diagnozy wujka google ale przy transferze miałam torbiel i boje sie ze sie rozrasta i moze ciąży zagrażać. A jesli to nie torbiel to czemu ten progesteron az taki duży? Co prawda mialam 2 ciałka żółte i biore kupe progesteronu,ale mozliwe zeby wzrosło AŻ do tego poziomu?
[/QUOTE]
Miałam torbiel w ciąży. Nic się nie działo.

Moj tez tak mowi !!!! Ale za to moja babcia potrafi mi o tym calymi godzinami opowiadac ;) Gorsze tylko sa te tureckie seriale i jakis grzech fatamagali czy cos 😂 😂 😂 Ale zebys ty slyszala jak ona mi to opwiada: No i ona ci tam weszla !!! Jezusienku i zarutko jej leco te lzy tak jej leco jezusie nazarenski no jak ona se teraz bedzie fajnie zyla przecie to lojna teraz napewno powinna w klolku rozanca naswintszego pirszo byc przewodniczko :D:D:D a ile lona bedzie tero mialoa gosci to pan bog jeden tylko wie no przeca powinni jej kawe jeszce zasponsorowac co ty na to wnucuchna ?
A bacia to jest taka ze nikt jej nie podskoczy. Wyobraz obie ze przy niej nikt nigdyyyyyyyyyy nie mial odwago sie zapytac dlaczego jestesmy bezdzietni. Ona jest w Łukasz zakochana moze dlatego ❤ Babcia tez jest taka smieszka jak ja ;) Potrafila sie jak juz wam opowiadalam zasikac sie w majtki ze smiechu jak Ginia jedraszcykowa spadala z taboretu. I ona to ma tak naprawde zaraz kuca i lapie sie za psioche smieje sie tak ze proteza jej prawie wypada i nie wie za co sie trzymac czy za psioche czy za proteze 😂😂😂 A nosi jeansy rozmiar 52 :o😍😍😍😍😍 bo lona nie bydzie zacofajona 😍😍😍😍😍😍😍😍😍 i sie dziwic po kim ja jestem ;)

reklama
Do góry