reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Moj tez tak mowi !!!! Ale za to moja babcia potrafi mi o tym calymi godzinami opowiadac ;) Gorsze tylko sa te tureckie seriale i jakis grzech fatamagali czy cos [emoji23] [emoji23] [emoji23] Ale zebys ty slyszala jak ona mi to opwiada: No i ona ci tam weszla !!! Jezusienku i zarutko jej leco te lzy tak jej leco jezusie nazarenski no jak ona se teraz bedzie fajnie zyla przecie to lojna teraz napewno powinna w klolku rozanca naswintszego pirszo byc przewodniczko :D:D:D a ile lona bedzie tero mialoa gosci to pan bog jeden tylko wie no przeca powinni jej kawe jeszce zasponsorowac co ty na to wnucuchna ?
[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji54][emoji1787] medal dla Babci!!!
Moja oglądała Mode na sukces, jak u niej bylam to z nia oglądałam i zawsze wiedziałam o co chodzi. I mieli na wsi taka sąsiadkę, panią Kapciakową, i przychodziła po modzie i przeżywała. I tam była taka Shilla A ta kapciakowa na nią mowila Szyja..[emoji23] o jak Kapciakowa szła do Babci to Dziadek zawsze mowil " uważaj Hela, Szyja idzie "[emoji23]

reklama
Mam prawie tyle samo albo I więcej..
3x2 luteine 100 dowcipnie
3x2 luteine 50 pod jezyk
3x1 duphaston
1x1 prolutex..
I mi dopiero na ta wizyte kazal sprawdzić progesteron.
Nawet jak mialam robic bete to nie kazali progesteronu. Sama zrobilam.
No powiem, że sporo.
Ja w życiu tyle nie brałam 😱

[pQUOTE="Laurka2019, post: 19200368, member: 185047"]
Mysle ze zaśniad moge wykluczyć bo ty beta inaczej rosła wedle diagnozy wujka google ale przy transferze miałam torbiel i boje sie ze sie rozrasta i moze ciąży zagrażać. A jesli to nie torbiel to czemu ten progesteron az taki duży? Co prawda mialam 2 ciałka żółte i biore kupe progesteronu,ale mozliwe zeby wzrosło AŻ do tego poziomu?
[/QUOTE]
Miałam torbiel w ciąży. Nic się nie działo.

Moj tez tak mowi !!!! Ale za to moja babcia potrafi mi o tym calymi godzinami opowiadac ;) Gorsze tylko sa te tureckie seriale i jakis grzech fatamagali czy cos 😂 😂 😂 Ale zebys ty slyszala jak ona mi to opwiada: No i ona ci tam weszla !!! Jezusienku i zarutko jej leco te lzy tak jej leco jezusie nazarenski no jak ona se teraz bedzie fajnie zyla przecie to lojna teraz napewno powinna w klolku rozanca naswintszego pirszo byc przewodniczko :D:D:D a ile lona bedzie tero mialoa gosci to pan bog jeden tylko wie no przeca powinni jej kawe jeszce zasponsorowac co ty na to wnucuchna ?
A bacia to jest taka ze nikt jej nie podskoczy. Wyobraz obie ze przy niej nikt nigdyyyyyyyyyy nie mial odwago sie zapytac dlaczego jestesmy bezdzietni. Ona jest w Łukasz zakochana moze dlatego ❤ Babcia tez jest taka smieszka jak ja ;) Potrafila sie jak juz wam opowiadalam zasikac sie w majtki ze smiechu jak Ginia jedraszcykowa spadala z taboretu. I ona to ma tak naprawde zaraz kuca i lapie sie za psioche smieje sie tak ze proteza jej prawie wypada i nie wie za co sie trzymac czy za psioche czy za proteze 😂😂😂 A nosi jeansy rozmiar 52 :o😍😍😍😍😍 bo lona nie bydzie zacofajona 😍😍😍😍😍😍😍😍😍 i sie dziwic po kim ja jestem ;)

reklama
Do góry