reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

hehehehehe ja mam zakaz ogladania tego programu juz od daaaawna tzn nasz nowy dom. Zawsze na nim rycze jak bobr i wcale sie z tym nie ukrywam [emoji23] [emoji23] [emoji23] powaznie a koncowka jest najgorsza !!! Tak sasiadka przyszla a ja nie zdazylam wyjsc z wanny to ja Łukasz przyjął. Maialam lidlowskie tiramisu i Łukasz z nami siedzial jak ten babski soltys ;) Ona jak sie smieje to tak glosno i zawsze sie trzyma za krok wiec moj Łukasz specjalnie ja rozmieszal i smailismy sie z niej ... Chciala sie umowic na wieczor na pochlanie ale my NIET ;) Ja nie jade na strzelnice bo musze jechac po tesciow do Kepna na pociag bo wracaja. Pozniej zjemy razem obiad i trzeba ich odwiezc do domu. Juz tesciowa mowila ze kupila mi zapas watrobionki. W mom swierku spiewa kos i cieszymy sie jak glupki ze juz niedlugo wiosna ;) Poszlam sasaidke odrowadzic do domu to wzielam psiaki i sie chwile z nim przeszlam a raczej przebieglam i teraz leza zmeczone ;) Wyobraz sobie ze jak bylam kier meblowego to co miesiac zmienialam pokoj z sypialnia na gorze ;) Od komody po rtv, poleczki i ciagle mi cos nie pasowalo i wsadzilam to sobie w reklamacje a i tak zmienilam na ikee ;)
Niezła jestes [emoji1787] ja bym nie mogła pracować w meblowym. Mi też się wszystko szybko nudzi , oszalalabym.. A o Ikei nie wspomnę. Marek jest szczęśliwy,ze mamy tak daleko [emoji85][emoji85]
No to się zapowiada ciekawa niedziela.
A ta sąsiadka.. Może jak sie śmieje to popuszcza? Dlatego tak się za krocze trzyma [emoji23][emoji1787] my nie mamy fajnych sąsiadów. Jedni patologia, rozprowadzaja narko, chyba jakies układy z policją mają, bo zawsze z tego wychodzą.. policja podjeżdża zeby zamknąć delikwenta, on mówi,ze chce sie wykąpać, oni czekają w radiowozie A ten spierdziela przez okno i potem znika na pół roku za granicą... mieszka tam ich biedna matka pielęgniarka i ma takich dwóch synów i córkę, córka wyjechała A tych dwóch gagatkow.. I ich dupy z dziećmi, istna patologia.. reszty ludzi nie znam- wprowadziłam sie na osiedle ale jakoś tak nie ma sposobności. A z innych ciekawostek, pod nasza sypialnia w domku marka brat ma mięsny, więc codziennie od 4 słyszymy jak tasakiem rąbią świnie, od 8 słyszymy jak klienci przychodzą A kasjerki rechoczą.. niby idzie się przyzwyczaić ale w sobotę moj maz spi jak kamień A ja się wkurwiam. Dobrze,ze moja teściowa już tam nie prowadzi tego sklepu bo jak ja słyszałam, jej śmiech i w ogole głos to caly dzien mialam zepsuty..

reklama
Za długo to byś nie musiała polewać... Ja 3 drinki i leżę [emoji12]. No chyba że jest żarcie i tańce to więcej wypiję. I co do tańców...
U nas w pracy co roku firma wysyła wszystkie dziewczyny do SPA nad morzem. Ogólnie to nudy są bo mnie te zabiegi i masaże drażnią - wszystko tak powoli robią, puszczą smętna muzę a ja to szybka jestem [emoji12] Ale zawsze w sobotę jest impra z wyczesany żarciem, jakimiś pokazami i przebieranki. Tam to się alkohol strumieniami leje [emoji12].
W tamtym roku był temat Alicja w krainie czarów i się za kota przebrałam, tak trochę na biedaka ale ogon puszysty miałam.
W tym roku jest temat Królowe życia i wyjazd z pracy jest przesunięty jak akurat będę brała te leki od Paśnika i nie jadę [emoji22]. Nie nachleję się [emoji22].
Babki z pierwszego zdjęcia do stały jakieś nagrody za przebranieZobacz załącznik 1086433Zobacz załącznik 1086434Zobacz załącznik 1086435
Czy ty mas zpojecie jaka jestes sliczna ???

Nooo, świetny pomysł [emoji7]. Ale by rzeczy tam weszło [emoji12] Też bym tak chciała ale wyrko mam pod samym skosem i nie ma gdzie przestawić
My w każdym pokoju mamy skosy, kupę lat się męczyłam i w końcu przestawilismy łóżko w jedyne możliwe miejsce kosztem ustawnej ściany. Też ze skosem ale wzglednym;) jeszcze coś wymyślę na pewno ;) nie poddam sie

Jak dziadówka bo co chwile poleguje,mimo ze mnie nic nie boli,ale jakaś magiczna siła ciągnie mnie ciągle na kanapę i ciężko mi z nią wygrać 😝
Wczoraj wieczór przeliczyłam sobie ten progesteron 320nmol/l i wyszło mi 100 tych pl jednostek więc mam nowy powód do stresu co by to za miło nie było,bo taki progesteron jest dla 30tygodniowej ciąży a nie 5+1.
Jak 100 na Pl jednostki to dobrze☺️Ja przeciez mialam we wtorek ok 70,a jestem jakis tydzień pozniej niż Ty. Przeciez my jeszcze na lekach jedziemy to nie dziwne ze prog jest wyższy niz naturalny.Tym się nie martw w ogóle 😘

Też mnie wzrusza ten program!!! Moj M mnie denerwuje bo mówi, ze to wszystko wyreżyserowane, lokowanie produktu itp ale ja wlasnie nawet jak tam coś lokowane, to uważam ze oni robią tyle dobra dla tych ludzi, że szok!!! I zawsze się rozklejam. Fajnie, ze mi przypomnialyscie, bo przez to ze ja teraz malo tv ogladam, to zapomnialam ze pewnie są nowe odcinki☺
Moj tez tak mowi !!!! Ale za to moja babcia potrafi mi o tym calymi godzinami opowiadac ;) Gorsze tylko sa te tureckie seriale i jakis grzech fatamagali czy cos 😂 😂 😂 Ale zebys ty slyszala jak ona mi to opwiada: No i ona ci tam weszla !!! Jezusienku i zarutko jej leco te lzy tak jej leco jezusie nazarenski no jak ona se teraz bedzie fajnie zyla przecie to lojna teraz napewno powinna w klolku rozanca naswintszego pirszo byc przewodniczko :D:D:D a ile lona bedzie tero mialoa gosci to pan bog jeden tylko wie no przeca powinni jej kawe jeszce zasponsorowac co ty na to wnucuchna ?

@sandra777.12 jak się czujesz? Dalej czekolada?
Czy aplikujesz sobie luteine? Bo jak pytałam lekarza czy przy płomieniach ma sens to powiedzial,ze trzeba, ze może być mniejsze wchłanianie po prostu.
I w ogole czujesz w jakis sposób brzuch?

Moj tez tak mowi !!!! Ale za to moja babcia potrafi mi o tym calymi godzinami opowiadac ;) Gorsze tylko sa te tureckie seriale i jakis grzech fatamagali czy cos [emoji23] [emoji23] [emoji23] Ale zebys ty slyszala jak ona mi to opwiada: No i ona ci tam weszla !!! Jezusienku i zarutko jej leco te lzy tak jej leco jezusie nazarenski no jak ona se teraz bedzie fajnie zyla przecie to lojna teraz napewno powinna w klolku rozanca naswintszego pirszo byc przewodniczko :D:D:D a ile lona bedzie tero mialoa gosci to pan bog jeden tylko wie no przeca powinni jej kawe jeszce zasponsorowac co ty na to wnucuchna ?
[emoji23][emoji23][emoji23]

reklama
Do góry