reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

U nas nie przestaje padać, najpierw śnieg a teraz deszcz [emoji49]
I dziś w tym deszczu i po błocie napitalałam [emoji12]. I rekord walnełam [emoji12]. A mokra jak szczur byłam [emoji51]. Teraz relaks i zarełko.
@bazylia128 dumna jesteś?Zobacz załącznik 1086314Zobacz załącznik 1086315
Brawo 👏👏👏💪💪💪
Zazdroszczę Wam mogącym biegać 😑😑😑Ja przez te jeb... Plecy co najwyżej z balkonikiem mogę pochodzić 😭😭😭😭😭
Ale kiedyś odpuszcza, nie?
W każdym razie na szkolenie Biere strój do biegania i moje niezawodne buty i zamierzam pozwiedzać Głogów - biegając 😋😋😋

reklama
Microblaiding jest bardzo naturalny, jeśli jest dobrze zrobiony, nie widać które włoski są prawdziwe, a które dorysowane 🙂 i można fajnie skorygować takie „dziury” w brwiach 😊
Mam taka świetna dziewczynę która mi robiła kreskę permanentna- notabene już wiem dlaczego masochiści lubią sobie robić krzywdę- jak skończyła jedno oko to myślałam ze ucieknę a jak skończyła drugie to wpadłam w euforię !!!! 😅😅😅Zobaczę czy umie to o czym piszesz ! Dzięki kochana

Cio tam kochanie sobie porabiasz? Pozdrowilas ode mnie morze ? :)
Hej kochana moja. A wiesz gdzie wyladowalismy😂u mojego brata w Koninie. Brat moj zadzwonił żebyśmy przyjechali do nich i prosto po lekarzu spakowalismy sie i wyjechslismy. Wiec mam chwilę zeby nacieszyć się mojego brata dzieciakami. Jutro rano wracamy do Gdyni wiec kochana pozdrowie od Ciebie morze 😉
Dzis mam lekkiego kaca bo wczoraj sobie zrobilismy mala imprezke😂bol glowy straszny nam dzisiaj 😔🙈

Łukasz mowi ze dla niego juz miejsca zabrakło i pyta sie czy u @fredka84 znakjdzie sie miejsce w wannie 😂 😂 😂 tak mu sie spodobalas :confused2: Czy ja i twoj maż Siwy pownnismy byc zazdro ? :o:D:D Szefi szefowa juz czekaja ;)

Załączniki

• 20200229_130717.jpg
    20200229_130717.jpg
    1 003,4 KB · Wyświetleń: 84
Hej dziewczyny ja dziś miałam w planach tyyyyle zrobić.... a nie mam zmieru i sił na cokolwiek. W konsekwencji tylko pranie, zmieniłam pościel i umylam piekarnik bo dziś pizza będzie. Skończyłam piekarnik i padłam na kanapie. Mąż ogarnia podłogi. Ja muszę odsapnąć - za dużo zrobiłam. Dziś ciągną mnie pachwiny jakbym wczoraj jaki fitnes uprawiała [emoji33] chodzenie sprawia ból.

@NadziejaJest - kiedy ty masz wizytę? I który już tydzień?

@Liliana87 fajnie ze pozwolili ci wrócić do domu [emoji3059] odpoczywaj

U mnie dziś aplikacje pokazują 9tydzien, boje się jak diabli święconej wody. Czuje ze wychodzi mi opryszczka na ustach, zawsze tak mam kiedy jestem osłabiona i boje się ze się rozwinie [emoji27] generalnie znowu jestem kłębkiem nerwów - boje się ze coś złego się dzieje z moim maluszkiem ze serduszko stanęło albo co gorsza nie urósł [emoji27]

Jutro urodziny męża. Czekam aż prezent dojdzie - kupiłam mu taki sam zegarek do telefonu tylko kolor czarny. Jutro tez idziemy do rodziców na obiad i pewnie kawę urodzinowa - mama na bank upiekła tort [emoji512]
Pachwiny podobna ciągną, bo mięśnie macicy sie rozciągają. Niektóre kobiety szybciej , inne troche pozniej.
Nie zamartwiaj się, wszystkie objawy wskazują na to,ze Z Kropusiem dobrze. Odpoczywaj ile tylko możesz w weekend, skoro ciagle musisz pracować.
Mężowi złóż jutro od nas życzenia;) czyli macie za granicą ze sobą również rodziców? ;) nie jesteście calkiem sami.
P.s moj maz tez już poodkurzal i pozmywal podlogi. Przywieziony obiad zjedzony- ale był bardzo słaby. Jakis taki bezplciowy. Jutro mama będzie robiła gołąbki na obiad to jeszcze o jutrzejszy sie nie martwię. Potem będzie trzeba coś pomyśleć.
A co do opryszczki to u mamy ginekolog jeat wpis na blogu na ten temat. Ponoc niegroźna dla dziecka taka na ustach. Dla dzidzi w brzuchu ofkors

Brawo [emoji122][emoji122][emoji122][emoji123][emoji123][emoji123]
Zazdroszczę Wam mogącym biegać [emoji58][emoji58][emoji58]Ja przez te jeb... Plecy co najwyżej z balkonikiem mogę pochodzić [emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24]
Ale kiedyś odpuszcza, nie?
W każdym razie na szkolenie Biere strój do biegania i moje niezawodne buty i zamierzam pozwiedzać Głogów - biegając [emoji39][emoji39][emoji39]
Murawcia z plecami to nie ma żartów - znam to z własnego doświadczenia. Moja mama ma od pracy fizycznej kilka nieoperacyjnych przepuklin na kręgosłupie, a tata ma powycierane takie poduszki pomiędzy kręgami [emoji22][emoji22][emoji22]. Ja w młodości też im pomagałam i dużo dzwigałam. Plecy bolą mnie codziennie ale tragedii nie ma, prześwietlenie robiłam i mam lekkie zwyrodnienia. Śpię z poduszką albo pod tyłkiem albo pomiędzy kolanami.
W materac zainwestowałam ale szału nie ma.
Czasami to myślę że powinnam jak nietoperz spać, powiesić się za nogi i wisieć [emoji12]

reklama
Łukasz mowi ze dla niego juz miejsca zabrakło i pyta sie czy u @fredka84 znakjdzie sie miejsce w wannie [emoji23] [emoji23] [emoji23] tak mu sie spodobalas :confused2: Czy ja i twoj maż Siwy pownnismy byc zazdro ? :o:D:D Szefi szefowa juz czekaja ;)
[emoji23][emoji23][emoji23].
Powiedz mu że ja to tylko prysznic a libido mam -100 i pożytku to że mnie nie będzie miał [emoji23].
A ogólnie to nie lubię się kąpać i myć - zmuszam się [emoji23]
A ty z tymi pieskami to jesteś udana [emoji23]. I one tak siedzą i w sufit patrzą???

Do góry