Microblaiding jest bardzo naturalny, jeśli jest dobrze zrobiony, nie widać które włoski są prawdziwe, a które dorysowane i można fajnie skorygować takie „dziury” w brwiachDobrze ze piszesz bo zastanawiam się nad takimi brwiami bo na lewym oku mam ubytek brwi tak w 1/3 ich długości od skroni jak by mi wyżarła je jakaś Menda sama nie wiem co i jak a trochę się boje bo nie chce wyglądać jak idź stad i nie wracaj może coś polecisz ?
reklama
Drugi stopień epidemi jest potwierdzony, ale mówią nieoficjalnie o trzecim. Jedziemy teraz na nowe mieszkanie zaplanować remonty i później zrobimy jakieś małe zapasyO kurde, to już nie przelewki[emoji50][emoji50][emoji50]. Rób jakieś małe zapasy, to się nie zmarnuje a przyda sie w razie potrzeby. Uważaj na siebie i kup maseczkę!!!
Ależ oczywiścieMamy tutaj już specjalistkę od kluchów hihi, spoko jakoś rozdzielimy między siebie zadania co nie @Alicja90 ?
Czarna1985
Fanka BB :)
I ja tez. Ale dziewczyny mysle ze ten kwiecień będzie nas ❤I ja tez dziewczynki ❤ trudne to wszystko bardzo jest... Ale damy rade
bazylia128
Cio tam kochanie sobie porabiasz? Pozdrowilas ode mnie morze ?I ja tez. Ale dziewczyny mysle ze ten kwiecień będzie nas ❤
bazylia128
Ja juz w domku. Nastawiam kąpiel w mojej cudownej wannie - bedzie duuuzooo piany Nastawiam rosółek i potem czekam na sasiadke @Liliana87 a u ciebie jest dzisiaj rosółek ?
bazylia128
Oczywiscie jak sie kąpie to Ozinek z Alutka mnie pilunaja na krzesełkach musze je ustawiac obok wanny a kiedys Ozi mi wskoczyl Ale sie Lukasz wydzieral bo cala lazienka w wodzieJa juz w domku. Nastawiam kąpiel w mojej cudownej wannie - bedzie duuuzooo piany Nastawiam rosółek i potem czekam na sasiadke @Liliana87 a u ciebie jest dzisiaj rosółek ?
U nas nie przestaje padać, najpierw śnieg a teraz deszcz [emoji49]U mnie tyż.
Padał rano, znaczy się. Bo teraz mży i mży[emoji58][emoji58][emoji58]
No poważnie, poważnie. Ech.
Starość i głupota mi wychodzi. Bo człowiek zawsze bierze na siebie więcej niż może [emoji2356]
Ps. U mnie zapowiadają przerwę w opadach między 13 a 16sta [emoji2957]to będę balkon w tym okienku ogarniać [emoji39][emoji851]
I dziś w tym deszczu i po błocie napitalałam [emoji12]. I rekord walnełam [emoji12]. A mokra jak szczur byłam [emoji51]. Teraz relaks i zarełko.
@bazylia128 dumna jesteś?
Liliana87
Piękna masz ta wannę, też bym w niej polezalaJa juz w domku. Nastawiam kąpiel w mojej cudownej wannie - bedzie duuuzooo piany Nastawiam rosółek i potem czekam na sasiadke @Liliana87 a u ciebie jest dzisiaj rosółek ?
U mnie rosół? A kto mial by to zrobić? Maz?? Hahah[emoji23] wlasnie przywiózł mięsko z kurczaka , fryteczki i surówkę. Z sosem łagodnym rzecz jasna. Może się po tym dobrze zalatwie
reklama
Artemida90
Hej dziewczyny ja dziś miałam w planach tyyyyle zrobić.... a nie mam zmieru i sił na cokolwiek. W konsekwencji tylko pranie, zmieniłam pościel i umylam piekarnik bo dziś pizza będzie. Skończyłam piekarnik i padłam na kanapie. Mąż ogarnia podłogi. Ja muszę odsapnąć - za dużo zrobiłam. Dziś ciągną mnie pachwiny jakbym wczoraj jaki fitnes uprawiała [emoji33] chodzenie sprawia ból.
@NadziejaJest - kiedy ty masz wizytę? I który już tydzień?
@Liliana87 fajnie ze pozwolili ci wrócić do domu odpoczywaj
U mnie dziś aplikacje pokazują 9tydzien, boje się jak diabli święconej wody. Czuje ze wychodzi mi opryszczka na ustach, zawsze tak mam kiedy jestem osłabiona i boje się ze się rozwinie [emoji27] generalnie znowu jestem kłębkiem nerwów - boje się ze coś złego się dzieje z moim maluszkiem ze serduszko stanęło albo co gorsza nie urósł [emoji27]
Jutro urodziny męża. Czekam aż prezent dojdzie - kupiłam mu taki sam zegarek do telefonu tylko kolor czarny. Jutro tez idziemy do rodziców na obiad i pewnie kawę urodzinowa - mama na bank upiekła tort [emoji512]
@NadziejaJest - kiedy ty masz wizytę? I który już tydzień?
@Liliana87 fajnie ze pozwolili ci wrócić do domu odpoczywaj
U mnie dziś aplikacje pokazują 9tydzien, boje się jak diabli święconej wody. Czuje ze wychodzi mi opryszczka na ustach, zawsze tak mam kiedy jestem osłabiona i boje się ze się rozwinie [emoji27] generalnie znowu jestem kłębkiem nerwów - boje się ze coś złego się dzieje z moim maluszkiem ze serduszko stanęło albo co gorsza nie urósł [emoji27]
Jutro urodziny męża. Czekam aż prezent dojdzie - kupiłam mu taki sam zegarek do telefonu tylko kolor czarny. Jutro tez idziemy do rodziców na obiad i pewnie kawę urodzinowa - mama na bank upiekła tort [emoji512]
Podziel się: