reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Fredka ja z Ciebie nie mogę [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Ja też lubię czosnek i może nie powinnam go używać że względu na bezpieczeństwo mego Małża[emoji23][emoji23][emoji23]
No coooo[emoji12] Ja to nic, widziałaś Bazylii psy na krzesłach koło wanny [emoji23][emoji23][emoji23]. Ona to ma dopiero najeba....ne[emoji23]. Ale pozytywnie oczywiście [emoji23]

Hej dziewczyny. Jestem po wizycie. Usg dobrze, LH i progesteron zbadany czekam na wynik. W poniedziałek mam przyjechać na kolejne pobranie krwi i oznaczenie LH i ustalenie transferu. Na poniedzialek niby wskazuje owulacja _ zobaczymy. Zdecydowałam się że podajemy dwa zarodki. Badania nam aktualne przez 4 dni jeszcze więc szkoda było by stracić ważność i znowu je powtarzać.
Myślę że muszę działać z tym ostatnim podejście, bo przerwa nic nie zmieni... A dalej będę musiała. Entuzjazmu jakoś brak ale stanie w miejscu też nie dobre.

Jak spaghetti to zaraz u ciebie mój mężu będzie, on to kocha [emoji7]. Ja tortillę z majonezem jem, bo z czosnkiem mąż ma problemy (dwa dni od niego jebie) i nie używam dla własnego bezpieczeństwa [emoji12]
Wrzucę ci przepis na majonez domowy, zajebiście prosty i dobry. Majonez drogi a tu za kilka złotych wyjdzie i bez chemii, blendujesz kilka sekund i gotowe
Dzięki, zbieram się do jakiejś diety.
Mój małżonek twierdzi ,że czosnek to afrodyzjak i z tego powodu nie ogranicza jego spożycia he he

Ostatnia edycja:
Dzięki, zbieram się do jakiejś diety. Ale poprostu uwielbiam żreć wszystko, a nie zdrowe fasty to poezja.czekoladę jem na tony, wypijam min 2 kawy dziennie.
Mój małżonek twierdzi ,że czosnek to afrodyzjak i z tego powodu nie ogranicza jego spożycia he he
No to zajebiście trafiłam [emoji23]. Ty chcesz na dietę iść a ja majonez ci zapodaję

Hej dziewczyny. Jestem po wizycie. Usg dobrze, LH i progesteron zbadany czekam na wynik. W poniedziałek mam przyjechać na kolejne pobranie krwi i oznaczenie LH i ustalenie transferu. Na poniedzialek niby wskazuje owulacja _ zobaczymy. Zdecydowałam się że podajemy dwa zarodki. Badania nam aktualne przez 4 dni jeszcze więc szkoda było by stracić ważność i znowu je powtarzać.
Myślę że muszę działać z tym ostatnim podejście, bo przerwa nic nie zmieni... A dalej będę musiała. Entuzjazmu jakoś brak ale stanie w miejscu też nie dobre.
Będziesz miała dwa kropki w sobie to nawet będą dwa entuzjazmy ;))).
Powodzenia

Racja, wszystkiego na raz nie wyleczymy. Najpierw dzieciątko a później reszta [emoji7].
Odkąd ćwiczę to jest tak jakby lepiej, najgorzej jak się człowiek zastoi.
Też masz bagaż niemały z kręgosłupem [emoji50][emoji50][emoji50]. A pływać na brzuchu to można tylko z głową pod wodą, tak mi ortopeda powiedział. Na plecach normalnie ale trzeba cała głowę też do wody wsadzić
No wlasnie tez mi kiedyś powiedział ratownik,ze trzeba umieć pływać dobrze aby sobie nie narobić problemów większych. Ciekawe jak na plecach.. ja z glowa pod woda to za dlugo nie poplywam.. w ciazy jak nie ma przeciwwskazań to dobrze jest trochę popływać bo niby potem lżej przy porodzie. No ale to musi być wszystko ok.
Miejmy nadzieję, ze plecki beda dla nas łaskawe;)

reklama
Tak to jest, z każdą kolejną próbą jest w nas mniej nadzieji. Ale się dziś nie smucimy [emoji8]. Może dwa z tobą zastaną [emoji8]

Do góry