reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

U nas nie przestaje padać, najpierw śnieg a teraz deszcz [emoji49]
I dziś w tym deszczu i po błocie napitalałam [emoji12]. I rekord walnełam [emoji12]. A mokra jak szczur byłam [emoji51]. Teraz relaks i zarełko.
@bazylia128 dumna jesteś?Zobacz załącznik 1086314Zobacz załącznik 1086315
Brawo 👏👏👏💪💪💪
Zazdroszczę Wam mogącym biegać 😑😑😑Ja przez te jeb... Plecy co najwyżej z balkonikiem mogę pochodzić 😭😭😭😭😭
Ale kiedyś odpuszcza, nie?
W każdym razie na szkolenie Biere strój do biegania i moje niezawodne buty i zamierzam pozwiedzać Głogów - biegając 😋😋😋

reklama
Microblaiding jest bardzo naturalny, jeśli jest dobrze zrobiony, nie widać które włoski są prawdziwe, a które dorysowane 🙂 i można fajnie skorygować takie „dziury” w brwiach 😊
Mam taka świetna dziewczynę która mi robiła kreskę permanentna- notabene już wiem dlaczego masochiści lubią sobie robić krzywdę- jak skończyła jedno oko to myślałam ze ucieknę a jak skończyła drugie to wpadłam w euforię !!!! 😅😅😅Zobaczę czy umie to o czym piszesz ! Dzięki kochana

Cio tam kochanie sobie porabiasz? Pozdrowilas ode mnie morze ? :)
Hej kochana moja. A wiesz gdzie wyladowalismy😂u mojego brata w Koninie. Brat moj zadzwonił żebyśmy przyjechali do nich i prosto po lekarzu spakowalismy sie i wyjechslismy. Wiec mam chwilę zeby nacieszyć się mojego brata dzieciakami. Jutro rano wracamy do Gdyni wiec kochana pozdrowie od Ciebie morze 😉
Dzis mam lekkiego kaca bo wczoraj sobie zrobilismy mala imprezke😂bol glowy straszny nam dzisiaj 😔🙈

Łukasz mowi ze dla niego juz miejsca zabrakło i pyta sie czy u @fredka84 znakjdzie sie miejsce w wannie 😂 😂 😂 tak mu sie spodobalas :confused2: Czy ja i twoj maż Siwy pownnismy byc zazdro ? :o:D:D Szefi szefowa juz czekaja ;)

Załączniki

• 20200229_130717.jpg
    20200229_130717.jpg
    1 003,4 KB · Wyświetleń: 92
Hej dziewczyny ja dziś miałam w planach tyyyyle zrobić.... a nie mam zmieru i sił na cokolwiek. W konsekwencji tylko pranie, zmieniłam pościel i umylam piekarnik bo dziś pizza będzie. Skończyłam piekarnik i padłam na kanapie. Mąż ogarnia podłogi. Ja muszę odsapnąć - za dużo zrobiłam. Dziś ciągną mnie pachwiny jakbym wczoraj jaki fitnes uprawiała [emoji33] chodzenie sprawia ból.

@NadziejaJest - kiedy ty masz wizytę? I który już tydzień?

@Liliana87 fajnie ze pozwolili ci wrócić do domu [emoji3059] odpoczywaj

U mnie dziś aplikacje pokazują 9tydzien, boje się jak diabli święconej wody. Czuje ze wychodzi mi opryszczka na ustach, zawsze tak mam kiedy jestem osłabiona i boje się ze się rozwinie [emoji27] generalnie znowu jestem kłębkiem nerwów - boje się ze coś złego się dzieje z moim maluszkiem ze serduszko stanęło albo co gorsza nie urósł [emoji27]

Jutro urodziny męża. Czekam aż prezent dojdzie - kupiłam mu taki sam zegarek do telefonu tylko kolor czarny. Jutro tez idziemy do rodziców na obiad i pewnie kawę urodzinowa - mama na bank upiekła tort [emoji512]
Pachwiny podobna ciągną, bo mięśnie macicy sie rozciągają. Niektóre kobiety szybciej , inne troche pozniej.
Nie zamartwiaj się, wszystkie objawy wskazują na to,ze Z Kropusiem dobrze. Odpoczywaj ile tylko możesz w weekend, skoro ciagle musisz pracować.
Mężowi złóż jutro od nas życzenia;) czyli macie za granicą ze sobą również rodziców? ;) nie jesteście calkiem sami.
P.s moj maz tez już poodkurzal i pozmywal podlogi. Przywieziony obiad zjedzony- ale był bardzo słaby. Jakis taki bezplciowy. Jutro mama będzie robiła gołąbki na obiad to jeszcze o jutrzejszy sie nie martwię. Potem będzie trzeba coś pomyśleć.
A co do opryszczki to u mamy ginekolog jeat wpis na blogu na ten temat. Ponoc niegroźna dla dziecka taka na ustach. Dla dzidzi w brzuchu ofkors

Brawo [emoji122][emoji122][emoji122][emoji123][emoji123][emoji123]
Zazdroszczę Wam mogącym biegać [emoji58][emoji58][emoji58]Ja przez te jeb... Plecy co najwyżej z balkonikiem mogę pochodzić [emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24]
Ale kiedyś odpuszcza, nie?
W każdym razie na szkolenie Biere strój do biegania i moje niezawodne buty i zamierzam pozwiedzać Głogów - biegając [emoji39][emoji39][emoji39]
Murawcia z plecami to nie ma żartów - znam to z własnego doświadczenia. Moja mama ma od pracy fizycznej kilka nieoperacyjnych przepuklin na kręgosłupie, a tata ma powycierane takie poduszki pomiędzy kręgami [emoji22][emoji22][emoji22]. Ja w młodości też im pomagałam i dużo dzwigałam. Plecy bolą mnie codziennie ale tragedii nie ma, prześwietlenie robiłam i mam lekkie zwyrodnienia. Śpię z poduszką albo pod tyłkiem albo pomiędzy kolanami.
W materac zainwestowałam ale szału nie ma.
Czasami to myślę że powinnam jak nietoperz spać, powiesić się za nogi i wisieć [emoji12]

reklama
Łukasz mowi ze dla niego juz miejsca zabrakło i pyta sie czy u @fredka84 znakjdzie sie miejsce w wannie [emoji23] [emoji23] [emoji23] tak mu sie spodobalas :confused2: Czy ja i twoj maż Siwy pownnismy byc zazdro ? :o:D:D Szefi szefowa juz czekaja ;)
[emoji23][emoji23][emoji23].
Powiedz mu że ja to tylko prysznic a libido mam -100 i pożytku to że mnie nie będzie miał [emoji23].
A ogólnie to nie lubię się kąpać i myć - zmuszam się [emoji23]
A ty z tymi pieskami to jesteś udana [emoji23]. I one tak siedzą i w sufit patrzą???

Do góry