reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Wiesz,ze ja też sie łapie na tym ze poprawiam sie na krześle co chwila zeby cos poczuc na dole,bo dzisiaj jakos cisza z cmieniem. Juz wiem co czują dziewcyzny jak im nagle objawy mijają,a wydawałoby sie ze nic tylko się cieszyć,a tu nawet radość do glowy nie przychodzi.
✊Za dzisiejsze wyniki✊ bede Cie śledzic;)
No ja sama w szoku jestem, że tak się zachowuje 😅
Ale przed chwilą tak praca mnie zasypali, że nje mam czasu nawet macać się po cycach i sprawdzac czy bolą bo muszę się mega skupić, dziękuję kochana 😘

reklama
Dziękuję, ale do wieczora jeszcze daleko... A ja już głupieje, siedzę w pracy macam cycki co chwila bo przestały boleć, brzuch nie ćmi... I już sobie wkręcam, że na pewno beta bd malejąca dziś!
Niech któraś mi pociśnie trochę to może się ogarnę [emoji28]

Myślałam ze tylko ja mam tak napierdolone w głowie [emoji23][emoji23][emoji23] tez ciagle sprawdzałam cycki każdego dnia kilka razy

Myślałam ze tylko ja mam tak napierdolone w głowie [emoji23][emoji23][emoji23] tez ciagle sprawdzałam cycki każdego dnia kilka razy
Ja nie sprawdzam, ale codziennie marek sie pyta czy puchną A dziś powiedzial,ze wieczorem sam sprawdzi bo mu mówię,że są takie same..[emoji2368]

Wyników nie mam
Masz juz swoje wyniki? Wiesz moze czy estrofem opoznia okres? Powinnam chyba dzisiaj dostac. Do wczoraj sie stresowalam zeby nie dostac a dzisiaj juz sie stresuje bo powinien byc 😂 Co do objawow na tak wczesnym etapie to ja juz pisalam ze potrafilam nawet w miejscach bardzo wysoko publicznych macac sie po cycorach i sprawdzac czy bola a jak nie bolaly to tak mocno sciskalam zeby zaczely bolec 😂 Nie ma na to reguly ...
Wyników nie mam,byloby za dobrze stresować sie tylko jeden dzień;)
Jak sie ktos na własnej skórze nie przekona o jakiejś sytuacji,to będzie myślał ze zdziwiamy,a to ze objawów nie ma,a to ze zniknęły...
Estrofem zawsze bralam do inseminacji,tyle o nim wiem niestety :(

Ja właśnie jestem w aptece i dokupuje accofil-180euro za jeden zastrzyk i niech ktoś mi powie ze mi nie zależy na ciąży bo sie kawy napije..

Do wczoraj byłam w domu to jakoś to mi nie przeszkadzało jak się macalam, a dziś ni trochę ciężko bo siedzę w pokoju z dwoma facetami i jedna babką 😅 ona mnie rozumie bo sama przechodzila przez in vitro (finalnie skończyła się adopcja bo się nie udało)
Ale oni napewno nie zrozumieją jak zobaczą jak gniotę cyca co chwila

reklama
Wyników nie mam

Wyników nie mam,byloby za dobrze stresować sie tylko jeden dzień;)
Jak sie ktos na własnej skórze nie przekona o jakiejś sytuacji,to będzie myślał ze zdziwiamy,a to ze objawów nie ma,a to ze zniknęły...
Estrofem zawsze bralam do inseminacji,tyle o nim wiem niestety :(

Ja właśnie jestem w aptece i dokupuje accofil-180euro za jeden zastrzyk i niech ktoś mi powie ze mi nie zależy na ciąży bo sie kawy napije..
O jacie... ile to kosztuje ;(

Do góry