Liliana87
Fanka BB :)
Jej, Ty to masz pamięć [emoji55][emoji54][emoji54][emoji54] moze SandraChyba twoja @sandra777.12
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jej, Ty to masz pamięć [emoji55][emoji54][emoji54][emoji54] moze SandraChyba twoja @sandra777.12
No tak Sandra napewnoJej, Ty to masz pamięć [emoji55][emoji54][emoji54][emoji54] moze Sandra
Ja rzucam okiem rano jak sie ubieram i wieczorem jak sie rozbieram. Może teraz jak je wymacałam to tak po bokach od zewnątrz je czuje, ale szału nie ma.Ja oglądam je co najmniej 3 razy dziennie... Z macaniem oczywiście... Popierdzielone to wszystko[emoji15]
Kochane moje, ktoras z Was jakis czas temu wrzucala tutaj przepis na biszkopt, który zawsze wychodzi. Nawet pisala,ze tak dużo wyszlo,ze maz zjadł na surowo [emoji39] bylam pewna,ze zrobila screena ale ni mom;( poratujecie?
Aaaa Wiesz, ja zawsze oblizuje miski po cieście, surowym oczywiscie teraz nie będę ze względu na jajka. Dziękuję!! I wiem,czemu nie mam screena. Pomyslalam wtedy,ze na pewno zapamiętam tego ciastkożerce.. Jak widać, słabo na pamięciąNaaaa surowo to nie [emoji23][emoji23] zjadł jak już upiekłam [emoji23]
A przepis to biszkopt ze strony ciastkożercy
Tylko ubijam min 10 min [emoji1307]
ja tez wolalabym nie kotrych rzeczy nie pamietac Ale za to w pracy moja pamiec ZYSKUJE Innaczej dostala bym nie zle kazanie dzisiaj od szefaAaaa Wiesz, ja zawsze oblizuje miski po cieście, surowym oczywiscie teraz nie będę ze względu na jajka. Dziękuję!! I wiem,czemu nie mam screena. Pomyslalam wtedy,ze na pewno zapamiętam tego ciastkożerce.. Jak widać, słabo na pamięcią
Akurat z tego co piszesz to w pracy jesteś raczej oczkiem szefa, więc za dużo by nie pokrzyczal ciekawe czy jak będziesz w ciąży to pamięć będzie niezawodna, ja mam wrażenie,ze wlasnie takie malo istotne sprawy wylatują mi w mig. A potem sie okazuje,ze same STRATYTo dobrze
ja tez wolalabym nie kotrych rzeczy nie pamietac Ale za to w pracy moja pamiec ZYSKUJE Innaczej dostala bym nie zle kazanie dzisiaj od szefa
Na też zawsze to robię a teraz nic ;((( a to nawet lepiej smakuje takie suroweAaaa Wiesz, ja zawsze oblizuje miski po cieście, surowym oczywiscie teraz nie będę ze względu na jajka. Dziękuję!! I wiem,czemu nie mam screena. Pomyslalam wtedy,ze na pewno zapamiętam tego ciastkożerce.. Jak widać, słabo na pamięcią