reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Kochane moje, ktoras z Was jakis czas temu wrzucala tutaj przepis na biszkopt, który zawsze wychodzi. Nawet pisala,ze tak dużo wyszlo,ze maz zjadł na surowo [emoji39] bylam pewna,ze zrobila screena ale ni mom;( poratujecie?

Naaaa surowo to nie 😂😂 zjadł jak już upiekłam 😂
A przepis to biszkopt ze strony ciastkożercy ;)
Tylko ubijam min 10 min ✊🏻

Naaaa surowo to nie [emoji23][emoji23] zjadł jak już upiekłam [emoji23]
A przepis to biszkopt ze strony ciastkożercy ;)
Tylko ubijam min 10 min [emoji1307]
Aaaa;) Wiesz, ja zawsze oblizuje miski po cieście, surowym;) oczywiscie teraz nie będę ze względu na jajka. Dziękuję!! I wiem,czemu nie mam screena. Pomyslalam wtedy,ze na pewno zapamiętam tego ciastkożerce.. Jak widać, słabo na pamięcią;)

To dobrze
Aaaa;) Wiesz, ja zawsze oblizuje miski po cieście, surowym;) oczywiscie teraz nie będę ze względu na jajka. Dziękuję!! I wiem,czemu nie mam screena. Pomyslalam wtedy,ze na pewno zapamiętam tego ciastkożerce.. Jak widać, słabo na pamięcią;)
ja tez wolalabym nie kotrych rzeczy nie pamietac ;) Ale za to w pracy moja pamiec ZYSKUJE ;) Innaczej dostala bym nie zle kazanie dzisiaj od szefa :o :o :o

To dobrze

ja tez wolalabym nie kotrych rzeczy nie pamietac ;) Ale za to w pracy moja pamiec ZYSKUJE ;) Innaczej dostala bym nie zle kazanie dzisiaj od szefa :o :o :o
Akurat z tego co piszesz to w pracy jesteś raczej oczkiem szefa, więc za dużo by nie pokrzyczal;) ciekawe czy jak będziesz w ciąży to pamięć będzie niezawodna, ja mam wrażenie,ze wlasnie takie malo istotne sprawy wylatują mi w mig. A potem sie okazuje,ze same STRATY ;)

Na też zawsze to robię a teraz nic ;((( a to nawet lepiej smakuje takie surowe 😂

reklama
jeeeeejjjuuuuuujaka ja jestem dzisiaj najedzona normalnie zaraz pekne 😂😂😂 nie wiem czy znacie taka potrawe jak woda sledziowa taka na zimno z sledziem i cebulka a do tego ugotowane ziemniaki. Poszlam dzisiaj do rodzicow a ze dzisiaj post i jak zobaczylam ta wode to mi sie juz ulewalo a ja dalej wciagalam :o:o:o a Lukaszowi kupilam puszke szprotek z pomidorami :-D:-D:-D

Do góry