NadziejaJest
Fanka BB :)
Haha i ja patrze czy żyłki ktore sie pojawiły nie zniknęłyJa oglądam je co najmniej 3 razy dziennie... Z macaniem oczywiście... Popierdzielone to wszystko
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Haha i ja patrze czy żyłki ktore sie pojawiły nie zniknęłyJa oglądam je co najmniej 3 razy dziennie... Z macaniem oczywiście... Popierdzielone to wszystko
Znajac moje szczescie i nasz okropny piekarnik i tak mi nie wyjdzie.. No ale obiecałam Markowi na piątek ciasto na pożegnanie i chyba zaraz się wezme za ten biszkopt A jutro dokończę. Jak wyjdzie płaski to wpierdziele wiecej kremu [emoji23][emoji1787] sępy i tak zjedząNa też zawsze to robię a teraz nic ;((( a to nawet lepiej smakuje takie surowe [emoji23]
Nie znajo takich rarytasow. Ja nie jem w ogóle ryb. W żadnej postaci. Nie lubię. No czasem jakis filet ale to tylko białe mięsko i to bardziej na siłę dla zdrowotności. Ewentualnie makrele wędzona na kanapkę. Maz na tym cierpi, bo jak ma ochotę to mu zostają wlasnie takie jakies gotowe sledziki.jeeeeejjjuuuuuujaka ja jestem dzisiaj najedzona normalnie zaraz pekne [emoji23][emoji23][emoji23] nie wiem czy znacie taka potrawe jak woda sledziowa taka na zimno z sledziem i cebulka a do tego ugotowane ziemniaki. Poszlam dzisiaj do rodzicow a ze dzisiaj post i jak zobaczylam ta wode to mi sie juz ulewalo a ja dalej wciagalam a Lukaszowi kupilam puszke szprotek z pomidorami
No na taka pozycje u szefa musialam troche popracowac co nie zmiena faktu ze praca - pracą i musze byc dobra w tym co robie... Nie wiem co z ta pamiecia w ciazy bo chyba twoja @sandra777.12 ostatnio kiedys pisala ze w pracy tez ma problem z pamiecia i o kims zapomniala.. mam nadzieje tylko ze z poczuciem humory w ciazy jest bez zmian Dzisiaj moja mama mi pokazywala sukienke rozm 40 i mowi ze najwyzej mi ja przeszyje a ja zostaw moze jak bede w ciazy to sie przyda i za chwile sie postukalam po glowie O CZYM JA WOGOLE MYSLE To tak jak z zostawianiem ubran w szafie bo moze jeszcze kiedys schudne Mam jeszcze nie ktore ubrania z liceumAkurat z tego co piszesz to w pracy jesteś raczej oczkiem szefa, więc za dużo by nie pokrzyczal ciekawe czy jak będziesz w ciąży to pamięć będzie niezawodna, ja mam wrażenie,ze wlasnie takie malo istotne sprawy wylatują mi w mig. A potem sie okazuje,ze same STRATY
A jak kiedys wrzucalas swoje zdjecie to na talerzu mialas panierowana rybke na w pol dojedzona wiem jestem przerazajaca powstrzymajcie mnie jakosNie znajo takich rarytasow. Ja nie jem w ogóle ryb. W żadnej postaci. Nie lubię. No czasem jakis filet ale to tylko białe mięsko i to bardziej na siłę dla zdrowotności. Ewentualnie makrele wędzona na kanapkę. Maz na tym cierpi, bo jak ma ochotę to mu zostają wlasnie takie jakies gotowe sledziki.
A jak kiedys wrzucalas swoje zdjecie to na talerzu mialas panierowana rybke na w pol dojedzona wiem jestem przerazajaca powstrzymajcie mnie jakos
A ja zupelnie jestem nieśledziowa... No moze od bidy rolmopsy bo kwaśne, ale na kanapkę a nie z ziemniorami. Za to pieczona, smażona czy w sumie dowolna rybka na ciepło to i owszem☺ostatnio najlepiej wchodzi mi dorsz. Albo łosoś pieczony z sosem teriyaki☺jeeeeejjjuuuuuujaka ja jestem dzisiaj najedzona normalnie zaraz pekne nie wiem czy znacie taka potrawe jak woda sledziowa taka na zimno z sledziem i cebulka a do tego ugotowane ziemniaki. Poszlam dzisiaj do rodzicow a ze dzisiaj post i jak zobaczylam ta wode to mi sie juz ulewalo a ja dalej wciagalam a Lukaszowi kupilam puszke szprotek z pomidorami
Dobrze, że o tym mysliszten moment się zbliżaNo na taka pozycje u szefa musialam troche popracowac co nie zmiena faktu ze praca - pracą i musze byc dobra w tym co robie... Nie wiem co z ta pamiecia w ciazy bo chyba twoja @sandra777.12 ostatnio kiedys pisala ze w pracy tez ma problem z pamiecia i o kims zapomniala.. mam nadzieje tylko ze z poczuciem humory w ciazy jest bez zmian Dzisiaj moja mama mi pokazywala sukienke rozm 40 i mowi ze najwyzej mi ja przeszyje a ja zostaw moze jak bede w ciazy to sie przyda i za chwile sie postukalam po glowie O CZYM JA WOGOLE MYSLE To tak jak z zostawianiem ubran w szafie bo moze jeszcze kiedys schudne Mam jeszcze nie ktore ubrania z liceum
Hahahhh, dasz radę też byłam w szoku, że mi tako wyszedł ale jak nie bd ubijać min 10 min to wyjdzie podeszwaZnajac moje szczescie i nasz okropny piekarnik i tak mi nie wyjdzie.. No ale obiecałam Markowi na piątek ciasto na pożegnanie i chyba zaraz się wezme za ten biszkopt A jutro dokończę. Jak wyjdzie płaski to wpierdziele wiecej kremu [emoji23][emoji1787] sępy i tak zjedzą
A czemu piszesz,ze moja Sandra? Wszystkie jesteście moje [emoji39]No na taka pozycje u szefa musialam troche popracowac co nie zmiena faktu ze praca - pracą i musze byc dobra w tym co robie... Nie wiem co z ta pamiecia w ciazy bo chyba twoja [emoji23] [emoji23] [emoji23] @sandra777.12 ostatnio kiedys pisala ze w pracy tez ma problem z pamiecia i o kims zapomniala.. mam nadzieje tylko ze z poczuciem humory w ciazy jest bez zmian Dzisiaj moja mama mi pokazywala sukienke rozm 40 i mowi ze najwyzej mi ja przeszyje a ja zostaw moze jak bede w ciazy to sie przyda i za chwile sie postukalam po glowie O CZYM JA WOGOLE MYSLE To tak jak z zostawianiem ubran w szafie bo moze jeszcze kiedys schudne Mam jeszcze nie ktore ubrania z liceum