reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Na też zawsze to robię a teraz nic ;((( a to nawet lepiej smakuje takie surowe [emoji23]
Znajac moje szczescie i nasz okropny piekarnik i tak mi nie wyjdzie.. No ale obiecałam Markowi na piątek ciasto na pożegnanie i chyba zaraz się wezme za ten biszkopt A jutro dokończę. Jak wyjdzie płaski to wpierdziele wiecej kremu [emoji23][emoji1787] sępy i tak zjedzą ;)

jeeeeejjjuuuuuujaka ja jestem dzisiaj najedzona normalnie zaraz pekne [emoji23][emoji23][emoji23] nie wiem czy znacie taka potrawe jak woda sledziowa taka na zimno z sledziem i cebulka a do tego ugotowane ziemniaki. Poszlam dzisiaj do rodzicow a ze dzisiaj post i jak zobaczylam ta wode to mi sie juz ulewalo a ja dalej wciagalam :o:o:o a Lukaszowi kupilam puszke szprotek z pomidorami :-D:-D:-D
Nie znajo takich rarytasow. Ja nie jem w ogóle ryb. W żadnej postaci. Nie lubię. No czasem jakis filet ale to tylko białe mięsko i to bardziej na siłę dla zdrowotności. Ewentualnie makrele wędzona na kanapkę. Maz na tym cierpi, bo jak ma ochotę to mu zostają wlasnie takie jakies gotowe sledziki.

Akurat z tego co piszesz to w pracy jesteś raczej oczkiem szefa, więc za dużo by nie pokrzyczal;) ciekawe czy jak będziesz w ciąży to pamięć będzie niezawodna, ja mam wrażenie,ze wlasnie takie malo istotne sprawy wylatują mi w mig. A potem sie okazuje,ze same STRATY ;)
No na taka pozycje u szefa musialam troche popracowac co nie zmiena faktu ze praca - pracą i musze byc dobra w tym co robie... Nie wiem co z ta pamiecia w ciazy bo chyba twoja 😂 😂 😂 @sandra777.12 ostatnio kiedys pisala ze w pracy tez ma problem z pamiecia i o kims zapomniala.. mam nadzieje tylko ze z poczuciem humory w ciazy jest bez zmian :-) :) Dzisiaj moja mama mi pokazywala sukienke rozm 40 i mowi ze najwyzej mi ja przeszyje a ja zostaw moze jak bede w ciazy to sie przyda i za chwile sie postukalam po glowie O CZYM JA WOGOLE MYSLE ;) To tak jak z zostawianiem ubran w szafie bo moze jeszcze kiedys schudne ;) Mam jeszcze nie ktore ubrania z liceum :-) :)

Nie znajo takich rarytasow. Ja nie jem w ogóle ryb. W żadnej postaci. Nie lubię. No czasem jakis filet ale to tylko białe mięsko i to bardziej na siłę dla zdrowotności. Ewentualnie makrele wędzona na kanapkę. Maz na tym cierpi, bo jak ma ochotę to mu zostają wlasnie takie jakies gotowe sledziki.
A jak kiedys wrzucalas swoje zdjecie to na talerzu mialas panierowana rybke na w pol dojedzona :-D:-D:-D wiem jestem przerazajaca :-D:-D:-D powstrzymajcie mnie jakos :baffled::baffled::baffled:

jeeeeejjjuuuuuujaka ja jestem dzisiaj najedzona normalnie zaraz pekne 😂😂😂 nie wiem czy znacie taka potrawe jak woda sledziowa taka na zimno z sledziem i cebulka a do tego ugotowane ziemniaki. Poszlam dzisiaj do rodzicow a ze dzisiaj post i jak zobaczylam ta wode to mi sie juz ulewalo a ja dalej wciagalam :o:o:o a Lukaszowi kupilam puszke szprotek z pomidorami :-D:-D:-D
A ja zupelnie jestem nieśledziowa... No moze od bidy rolmopsy bo kwaśne, ale na kanapkę a nie z ziemniorami. Za to pieczona, smażona czy w sumie dowolna rybka na ciepło to i owszem☺ostatnio najlepiej wchodzi mi dorsz. Albo łosoś pieczony z sosem teriyaki☺

Ostatnia edycja:
No na taka pozycje u szefa musialam troche popracowac co nie zmiena faktu ze praca - pracą i musze byc dobra w tym co robie... Nie wiem co z ta pamiecia w ciazy bo chyba twoja 😂 😂 😂 @sandra777.12 ostatnio kiedys pisala ze w pracy tez ma problem z pamiecia i o kims zapomniala.. mam nadzieje tylko ze z poczuciem humory w ciazy jest bez zmian :-) :) Dzisiaj moja mama mi pokazywala sukienke rozm 40 i mowi ze najwyzej mi ja przeszyje a ja zostaw moze jak bede w ciazy to sie przyda i za chwile sie postukalam po glowie O CZYM JA WOGOLE MYSLE ;) To tak jak z zostawianiem ubran w szafie bo moze jeszcze kiedys schudne ;) Mam jeszcze nie ktore ubrania z liceum :-) :)
Dobrze, że o tym myslisz☺️ten moment się zbliża ❤️🤰

Znajac moje szczescie i nasz okropny piekarnik i tak mi nie wyjdzie.. No ale obiecałam Markowi na piątek ciasto na pożegnanie i chyba zaraz się wezme za ten biszkopt A jutro dokończę. Jak wyjdzie płaski to wpierdziele wiecej kremu [emoji23][emoji1787] sępy i tak zjedzą ;)
Hahahhh, dasz radę ;) też byłam w szoku, że mi tako wyszedł ;) ale jak nie bd ubijać min 10 min to wyjdzie podeszwa ;)
Sprawdzałam chyba z 2 razy 😂 tak mi się nie chciało czekać tyle czasu noooo i miałam 🤦🏼‍♀️

reklama
No na taka pozycje u szefa musialam troche popracowac co nie zmiena faktu ze praca - pracą i musze byc dobra w tym co robie... Nie wiem co z ta pamiecia w ciazy bo chyba twoja [emoji23] [emoji23] [emoji23] @sandra777.12 ostatnio kiedys pisala ze w pracy tez ma problem z pamiecia i o kims zapomniala.. mam nadzieje tylko ze z poczuciem humory w ciazy jest bez zmian :-) :) Dzisiaj moja mama mi pokazywala sukienke rozm 40 i mowi ze najwyzej mi ja przeszyje a ja zostaw moze jak bede w ciazy to sie przyda i za chwile sie postukalam po glowie O CZYM JA WOGOLE MYSLE ;) To tak jak z zostawianiem ubran w szafie bo moze jeszcze kiedys schudne ;) Mam jeszcze nie ktore ubrania z liceum :-) :)
A czemu piszesz,ze moja Sandra? Wszystkie jesteście moje [emoji39]
Ja tez mam pelno takich ubrań, kiedyś mialam duzo takich, które kupilam w lumpie bo fajne, a na ciaze.. ale po kilku latach je wywalilam, bo stwierdziłam,ze to bez sensu..

Do góry