reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

W szpitalu długo się czeka na termin, ja chodzę do swojego lekarza do gabinetu, wiec zawsze jakiś termin się znajdzie w miarę szybko.
Tak zleci, pamietam jak w październiku zaczynałam stymulację, później dwa transfery, a teraz już kolejny raz.
Czuje ze okres nadchodzi, wiec za niedługo umówie się na histeroskopie i później już będzie z górki [emoji6].
Tobie tez zleci szybko [emoji846] czytałam kiedyś, ze w Lille jest bardzo dobra klinika leczenia niepłodności, nie wiem czy jest jedna czy jest ich więcej.
Chyba są dwie kliniki w Lille. Ja chodze do tej przy szpitalu. Tak mi nakazal moj gin, mam nadzieje ze wiedzial co robi. Nawet nie wiem, czy moja prowadzaca ma tez wizyty prywatnie, dopytam w przyszlym tygodniu.
Mam nadzieje, ze @ niedlugo przyjdzie i na spokojnie bedziesz mogla poumawiać swoje badania.

reklama
Wyślij Aduś to na priva, ona mówiła że tak szybciej zobaczy. Ja jej wczoraj też wysyłałam
Tak tam dzięki już napisałam i odpisała :) mam dobry Kir 💪 Mam mało braków, dwa aktywacyjne ale jeden implantacyjny... nie wiem co Sydor mi zaleci, zobaczymy po reszcie wyników ale dopiero w piątek będę mieć. 😘

Fajnie by bylo gdybysmy sie wszystkie skrzyknely. Jak by co to ja dom mam duzy tylko nie wiem co na to Alutka i Ozi najwyzej was wszystkie bedzie gwalcil ;)
Dziewczyny, miejscówka już ogarnięta [emoji12]. W wakacje robimy nalot na @bazylia128[emoji12]
Żeby się teraz nie wyparła [emoji23]

@Alicja90 @Tasza za wysokie bety ❤@mary.m za punkcję ❤
Dziękuję, ale do wieczora jeszcze daleko... A ja już głupieje, siedzę w pracy macam cycki co chwila bo przestały boleć, brzuch nie ćmi... I już sobie wkręcam, że na pewno beta bd malejąca dziś!
Niech któraś mi pociśnie trochę to może się ogarnę 😅

Dziękuję, ale do wieczora jeszcze daleko... A ja już głupieje, siedzę w pracy macam cycki co chwila bo przestały boleć, brzuch nie ćmi... I już sobie wkręcam, że na pewno beta bd malejąca dziś!
Niech któraś mi pociśnie trochę to może się ogarnę 😅
Nooo ogarnij sie lepiej😛😛😛 beta bedzie wyje.na w kosmos 😁 to ze nie ćmi i piersi nie bolą to nic zlego...przeciez nie kazdego dnia ma sie te same objawy😊😌 uspokajam Ciebie i siebie przy okazji 😁 no! To teraz do roboty. Niech szybko mija😅

Niech któraś mi pociśnie trochę to może się ogarnę [emoji28]
Zaraz bedzie wieczór;) cycki jak cycki, raz bolą raz nie;) bedzie dobrze !

reklama
Też mam taki plan, zacząć biegać, truchtać, ruszać się trochę więcej, żeby oczyścić głowę i poczuć się lepiej :) Komórek 9, transferu oczywiście nie będzie, tym razem embriolog zalecił msome przy nasieniu, nie wiem do końca co to, ale mąż się zgodził, a potem ja zdziwiona w recepcji, że coś mam zapłacić :) teraz trzymam kciuki za Ciebie 💪
Jeśli słabe nasienie to dobrze, że wziął 🙂 Ja to bym brała wszystko, a aby pomogło 😁 to i nie tak duży koszt przy całości, a może akurat 😍
Dzięki 😘 Kciuki się przydadzą!

Do góry