reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Dziękuję bardzo za kciuki ❤ 🥰 wszystko sprawnie poszło, pobrali 9 komórek, więc chyba dobrze (ostatnio tylko 3). Dobrze się spało, wybudziłam się bez problemu, brzuch trochę boli. Teraz czekamy co dalej, więc kciuki wciąż będą potrzebne 💪
Super wynik!!! Teraz kciuki oby jak najwięcej się zapłodnilo, a później dotrwało do 5-tej doby ❤️ a później kciuki za transfer, a później za bete i tak dalej i tak dalej 😅

reklama
Dziękuję bardzo za kciuki ❤ 🥰 wszystko sprawnie poszło, pobrali 9 komórek, więc chyba dobrze (ostatnio tylko 3). Dobrze się spało, wybudziłam się bez problemu, brzuch trochę boli. Teraz czekamy co dalej, więc kciuki wciąż będą potrzebne 💪
✊✊Za owocny sexik na szkiełku ✊✊
Czekamy na dobre wieści.

Dziękuję, ale do wieczora jeszcze daleko... A ja już głupieje, siedzę w pracy macam cycki co chwila bo przestały boleć, brzuch nie ćmi... I już sobie wkręcam, że na pewno beta bd malejąca dziś!
Niech któraś mi pociśnie trochę to może się ogarnę 😅
Wiesz,ze ja też sie łapie na tym ze poprawiam sie na krześle co chwila zeby cos poczuc na dole,bo dzisiaj jakos cisza z cmieniem. Juz wiem co czują dziewcyzny jak im nagle objawy mijają,a wydawałoby sie ze nic tylko się cieszyć,a tu nawet radość do glowy nie przychodzi.
✊Za dzisiejsze wyniki✊ bede Cie śledzic;)

Dziękuję, ale do wieczora jeszcze daleko... A ja już głupieje, siedzę w pracy macam cycki co chwila bo przestały boleć, brzuch nie ćmi... I już sobie wkręcam, że na pewno beta bd malejąca dziś!
Niech któraś mi pociśnie trochę to może się ogarnę 😅

Bez paniki, będzie ok :) ❤ proszę wierzyć w swojego Kropka 😊

reklama
To niedopuszczalne. Chyba najwyzsza pora na formal complaint,sa rzeczy wazne jak praca i ważniejsze jak forum:)
Masz juz swoje wyniki? Wiesz moze czy estrofem opoznia okres? Powinnam chyba dzisiaj dostac. Do wczoraj sie stresowalam zeby nie dostac a dzisiaj juz sie stresuje bo powinien byc 😂 Co do objawow na tak wczesnym etapie to ja juz pisalam ze potrafilam nawet w miejscach bardzo wysoko publicznych macac sie po cycorach i sprawdzac czy bola a jak nie bolaly to tak mocno sciskalam zeby zaczely bolec 😂 Nie ma na to reguly ...

Do góry