Super wynik!!! Teraz kciuki oby jak najwięcej się zapłodnilo, a później dotrwało do 5-tej doby a później kciuki za transfer, a później za bete i tak dalej i tak dalejDziękuję bardzo za kciuki ❤ wszystko sprawnie poszło, pobrali 9 komórek, więc chyba dobrze (ostatnio tylko 3). Dobrze się spało, wybudziłam się bez problemu, brzuch trochę boli. Teraz czekamy co dalej, więc kciuki wciąż będą potrzebne
reklama
Ale super miesiąc to bardzo dużoWszystkie, wczoraj dostałam i tu Necia z taka oferta wyskoczyła [emoji846]. Adusiek mi pisała że Paśnik mi zaleci immunopresję albo szczepienia : ona poleca szczepienia bo są bardziej skuteczne. No zobaczymy co mi wujcio powie
Artemida90
Fanka BB :)
Kochane dziewczyny z niedoczynnoscia tarczycy oraz hashimoto
Link do: Koronawirus odbiera leki chorym na niedoczynność tarczycy
Link do: Koronawirus odbiera leki chorym na niedoczynność tarczycy
Laurka2019
Za owocny sexik na szkiełkuDziękuję bardzo za kciuki ❤ wszystko sprawnie poszło, pobrali 9 komórek, więc chyba dobrze (ostatnio tylko 3). Dobrze się spało, wybudziłam się bez problemu, brzuch trochę boli. Teraz czekamy co dalej, więc kciuki wciąż będą potrzebne
Czekamy na dobre wieści.
Laurka2019
To niedopuszczalne. Chyba najwyzsza pora na formal complaint,sa rzeczy wazne jak praca i ważniejsze jak forumNo ja pierdziele i znowu musze isc do szefa na posiadowe. Co on nie ma co robic ?!!! @fredka84 wez mu cos powiedz ze przez niego nie mam czasu na forum !!!
Laurka2019
Wiesz,ze ja też sie łapie na tym ze poprawiam sie na krześle co chwila zeby cos poczuc na dole,bo dzisiaj jakos cisza z cmieniem. Juz wiem co czują dziewcyzny jak im nagle objawy mijają,a wydawałoby sie ze nic tylko się cieszyć,a tu nawet radość do glowy nie przychodzi.Dziękuję, ale do wieczora jeszcze daleko... A ja już głupieje, siedzę w pracy macam cycki co chwila bo przestały boleć, brzuch nie ćmi... I już sobie wkręcam, że na pewno beta bd malejąca dziś!
Niech któraś mi pociśnie trochę to może się ogarnę
Za dzisiejsze wyniki bede Cie śledzic
mary.m
Dziękuję, ale do wieczora jeszcze daleko... A ja już głupieje, siedzę w pracy macam cycki co chwila bo przestały boleć, brzuch nie ćmi... I już sobie wkręcam, że na pewno beta bd malejąca dziś!
Niech któraś mi pociśnie trochę to może się ogarnę
Bez paniki, będzie ok ❤ proszę wierzyć w swojego Kropka
[emoji23][emoji23][emoji23]To niedopuszczalne. Chyba najwyzsza pora na formal complaint,sa rzeczy wazne jak praca i ważniejsze jak forum
@Czarna1985 co tam? Robiłaś test czy coś przegapiłam?
reklama
bazylia128
Masz juz swoje wyniki? Wiesz moze czy estrofem opoznia okres? Powinnam chyba dzisiaj dostac. Do wczoraj sie stresowalam zeby nie dostac a dzisiaj juz sie stresuje bo powinien byc Co do objawow na tak wczesnym etapie to ja juz pisalam ze potrafilam nawet w miejscach bardzo wysoko publicznych macac sie po cycorach i sprawdzac czy bola a jak nie bolaly to tak mocno sciskalam zeby zaczely bolec Nie ma na to reguly ...To niedopuszczalne. Chyba najwyzsza pora na formal complaint,sa rzeczy wazne jak praca i ważniejsze jak forum
Podziel się: