reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dziękuję bardzo za kciuki ❤ 🥰 wszystko sprawnie poszło, pobrali 9 komórek, więc chyba dobrze (ostatnio tylko 3). Dobrze się spało, wybudziłam się bez problemu, brzuch trochę boli. Teraz czekamy co dalej, więc kciuki wciąż będą potrzebne 💪
Super wynik!!! Teraz kciuki oby jak najwięcej się zapłodnilo, a później dotrwało do 5-tej doby ❤️ a później kciuki za transfer, a później za bete i tak dalej i tak dalej 😅

reklama
Dziękuję bardzo za kciuki ❤ 🥰 wszystko sprawnie poszło, pobrali 9 komórek, więc chyba dobrze (ostatnio tylko 3). Dobrze się spało, wybudziłam się bez problemu, brzuch trochę boli. Teraz czekamy co dalej, więc kciuki wciąż będą potrzebne 💪
✊✊Za owocny sexik na szkiełku ✊✊
Czekamy na dobre wieści.

Dziękuję, ale do wieczora jeszcze daleko... A ja już głupieje, siedzę w pracy macam cycki co chwila bo przestały boleć, brzuch nie ćmi... I już sobie wkręcam, że na pewno beta bd malejąca dziś!
Niech któraś mi pociśnie trochę to może się ogarnę 😅
Wiesz,ze ja też sie łapie na tym ze poprawiam sie na krześle co chwila zeby cos poczuc na dole,bo dzisiaj jakos cisza z cmieniem. Juz wiem co czują dziewcyzny jak im nagle objawy mijają,a wydawałoby sie ze nic tylko się cieszyć,a tu nawet radość do glowy nie przychodzi.
✊Za dzisiejsze wyniki✊ bede Cie śledzic;)

Dziękuję, ale do wieczora jeszcze daleko... A ja już głupieje, siedzę w pracy macam cycki co chwila bo przestały boleć, brzuch nie ćmi... I już sobie wkręcam, że na pewno beta bd malejąca dziś!
Niech któraś mi pociśnie trochę to może się ogarnę 😅

Bez paniki, będzie ok :) ❤ proszę wierzyć w swojego Kropka 😊

reklama
To niedopuszczalne. Chyba najwyzsza pora na formal complaint,sa rzeczy wazne jak praca i ważniejsze jak forum:)
Masz juz swoje wyniki? Wiesz moze czy estrofem opoznia okres? Powinnam chyba dzisiaj dostac. Do wczoraj sie stresowalam zeby nie dostac a dzisiaj juz sie stresuje bo powinien byc 😂 Co do objawow na tak wczesnym etapie to ja juz pisalam ze potrafilam nawet w miejscach bardzo wysoko publicznych macac sie po cycorach i sprawdzac czy bola a jak nie bolaly to tak mocno sciskalam zeby zaczely bolec 😂 Nie ma na to reguly ...

Do góry