Cytrynka122
Fanka BB :)
Już po wizycie z embriologiem, kropek się rozmroził i jest sprężysty. Teraz czekam na transfer
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja sie z relanium bardzo polubilam- to chyba niedobrze[emoji85][emoji85][emoji85]@Liliana87 oby tak było. Relamium zaczyna działać [emoji23]
No ja panikować przed betą będę pewnie dopiero od wieczora. Tez oglądam i macam biust i jak mnie coś tam ćmi w dole brzucha to od razu mi lepiej.
Nie jesteśmy nienormalne. Tzn ja normalna nie jestem na pewno ale to chyba normalne,że się wsluchujemyDobrze wiedziec,ze nie tylko ja czekam na cmienie. To znaczy ze nie jestem tak do konca nie normalna[emoji2957]
@Liliana87 Ja to czekałam aż wezmę relanium żeby się uspokoić mi już od wczoraj by się przydałJa sie z relanium bardzo polubilam- to chyba niedobrze[emoji85][emoji85][emoji85]
Gorąca kąpiel, czerwone wino, sex, wysiłek fizyczny.Dziewczyny moje kochane pomóżcie jak przyspieszyć miesiaczke? Ja zawsze mam regularnie jak w zegarku a tu nic[emoji17]a w poniedziałek mam histeroskopie . W ciąży na pewno nie jestem
PowodzeniaJuż po wizycie z embriologiem, kropek się rozmroził i jest sprężysty. Teraz czekam na transfer
Super zabieraj Kropeczka do domku i niech już tam zostanie. Mała cytrynka [emoji522][emoji522][emoji522]Już po wizycie z embriologiem, kropek się rozmroził i jest sprężysty. Teraz czekam na transfer [emoji7][emoji7]
Dziewczyny trzymajcie kciuki. O 12.40 wizyta z embriologiem przed transferem. Stresuje mnie ta wizyta
Ja tez lubię te malutkie tableteczkiJa sie z relanium bardzo polubilam- to chyba niedobrze[emoji85][emoji85][emoji85]
I ze cokolwiek pozwala się choć trochę uspokoić. Bo takie czekanie to nic przyjemnegoNie jesteśmy nienormalne. Tzn ja normalna nie jestem na pewno ale to chyba normalne,że się wsluchujemy