reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Z tymi objawami, tak jak czytam to jest różnie. Ale większość z Was pisze , że dobrze się czuje. Ja za to ciagle czuje się źle. Mdłości mam ciagle. Bez wymiotow ale są ciagle. Piersi mnie nie bolą w ogole za to brzuch czuje codziennie, ciągle coś tam pobolewa, cmi. No i ciągle plamie na brązowo. Wizyta tez za tydzień, też chyba oszaleje. W piątek na zdjęciu usg bylo napisane 7t0d to dziś już 7t +3 ?
Mnie cycki tez wogole nie bolą,od kilku dni sie macam i nic 😁 poza tym ziewam co 10min i czasem macice czuje i lędźwie-takiez to moje objawy.
Szczerze to mnie takie "cmienie" na dole uspokaja ze kropek jest i sie rozgościł,bo jak kilka godzin pod rząd nie czuje pleców ani macicy,to jakos sie zaczynam denerwować. Wczoraj mialam dobry dzień i juz myslalam czy bete powtarzać dzisiaj,zeby sprawdzić czy dalej rosnie,ale jednak zrobie jutro razem z tarczycą. Dzien różnicy a ja rozkminialam jak nad fizyką kwantową.

U mnie tez byl opozniony i po 15min poszlam i mowie, sorki ale albo zaczynamy albo musze siku [emoji1787] No i mnie od razu wzieli przepraszajac. Potem sie dowiedzialam, ze u mnie transfery sa troche trudne dlatego ten pecherz mudi byc mega pelny.
Nam kazali delikatnie popuszczać bo była obsuwa czasowa. A w trakcie marudzili, że mam odgiętą do tyłu macicę[emoji848]

Hej
U mnie trwał trochę, nie było materiału za dużo do pobrania i musieli mnie trochę po męczyć... Dodatkowo było godzinne lub więcej opóźnienie. Po pierwszym pobraniu cieszyłam się że wzięłam urlop. Ale to bardzo indywidualne odczucia. U mnie było średnio...
Zobaczymy jak wyjdzie. Ostatnio to widzę że nie ma co planować. Człowiek sobie coś stara się ułożyć a wychodzi co innnego. Dziś oddałam krew na badania od immunologa teraz tylko czekać na wyniki. Na niektóre nawet 30 dni ;(. Ah ten czas

Tego dnia była tez awaria łazienek 😁😁 do 13 nie mozna bylo korzystać. Ja bylam ok 11.30
Kto chcial skprzystac to mowily ze gdzies trzeba wyjsc na zewnątrz. Hehe. Takie przygody
Pałasz juz wrocil?
Dziewczyny jeszcze tydzien do wizyty:( a ja wariuje. Dzis 8tc +5 i jakby wszystkie objawy ustąpily:(:( no piersi sa dalej duze i dalej w brzuchu mi "burczy" ale nudnosci zero.
Pałasz ma L4 na razie do połowy marca. Jutro będzie dzwonił do mnie Kunicki, to go trochę spróbuję podpytać

Ostatnia edycja:
Tak. Tak bym wlasnie policzyla ze 7+3. :) ja to jestem wszystko bojaca się. Chyba wyluzuje dopiero jak bedzie dobrze na wizycie. Bede wtedy wiedziala ze nie zawsze trzeba cos czuc zeby bylo dobrze. Ty jestes szczuplutka to moze tam sie rozpycha i dlatego tak czujesz. Ja czulam wczoraj i przedwczoraj. Ja mam tak dziwnie...nie kazdego dnia to samo. Dobrze ze plamienie brązowe a nie swieza krew. Wiadomo, bylybysmy spokojniejsze gdyby ich nie bylo. No to jeszcze 7 dni czekania..damy radę.
Ja tez z tych bojących. Ale staram się panować nad sobą. Te bóle mnie nie niepokoją, bo to nie są żadne skurcze. Takie właśnie rozpychanie. I tak jak mówisz, jak by nie bylo tych plamien to mniej by sie czlowiek stresowal.. Nie mamy wyjścia, musimy poczekać;) nic więcej nie zrobimy. I dokładnie- każdy inaczej przechodzi, nie ma co się porównywać bo można bardziej oszalec.

Mnie cycki tez wogole nie bolą,od kilku dni sie macam i nic [emoji16] poza tym ziewam co 10min i czasem macice czuje i lędźwie-takiez to moje objawy.
Szczerze to mnie takie "cmienie" na dole uspokaja ze kropek jest i sie rozgościł,bo jak kilka godzin pod rząd nie czuje pleców ani macicy,to jakos sie zaczynam denerwować. Wczoraj mialam dobry dzień i juz myslalam czy bete powtarzać dzisiaj,zeby sprawdzić czy dalej rosnie,ale jednak zrobie jutro razem z tarczycą. Dzien różnicy a ja rozkminialam jak nad fizyką kwantową.
Hehe, ja też czuje plecki ale to chyba od tego częstego leżenia. Za duzo sie nie ruszam, z racji tych plamien, dlatego jak wstaje to czuje się jak z waty i szybko się mecze. Co do tego "cmienia" to lekarz mowil,ze to normalne, dlatego też się tym nie martwię. Też mi się zdarzy za cycki pomacac;) no ale te mdłości to takie malo przyjemne. Zawsze myslalam,ze to takie krótkie akcje, jak ktoś mi opowiadał A tu niet:) ale to niewazne, wszystko dla naszego Kropusia lub Kropeczki prawda??
Kiedy masz wizytę??

reklama
Do góry