Liliana87
Fanka BB :)
[emoji110][emoji110][emoji110] bedzie dobrzeDziewczyny trzymajcie kciuki. O 12.40 wizyta z embriologiem przed transferem. Stresuje mnie ta wizyta [emoji30][emoji30]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
[emoji110][emoji110][emoji110] bedzie dobrzeDziewczyny trzymajcie kciuki. O 12.40 wizyta z embriologiem przed transferem. Stresuje mnie ta wizyta [emoji30][emoji30]
Wizyte bede miec u swojej dr w Irlandii,bo nie chce lecieć do Pl,boje sie tak wcześnie. Ale nie wiem kiedy isc,zeby bylo serduszko,bo nie chce latac co tydzień i kropka denerwować dzis u mnie licząc od miesiaczki 4+3 dopiero.Hehe, ja też czuje plecki ale to chyba od tego częstego leżenia. Za duzo sie nie ruszam, z racji tych plamien, dlatego jak wstaje to czuje się jak z waty i szybko się mecze. Co do tego "cmienia" to lekarz mowil,ze to normalne, dlatego też się tym nie martwię. Też mi się zdarzy za cycki pomacac no ale te mdłości to takie malo przyjemne. Zawsze myslalam,ze to takie krótkie akcje, jak ktoś mi opowiadał A tu niet ale to niewazne, wszystko dla naszego Kropusia lub Kropeczki prawda??
Kiedy masz wizytę??
@Liliana87 oby tak było. Relamium zaczyna działać[emoji110][emoji110][emoji110] bedzie dobrze
No ja panikować przed betą będę pewnie dopiero od wieczora. Tez oglądam i macam biust i jak mnie coś tam ćmi w dole brzucha to od razu mi lepiej.Mnie cycki tez wogole nie bolą,od kilku dni sie macam i nic poza tym ziewam co 10min i czasem macice czuje i lędźwie-takiez to moje objawy.
Szczerze to mnie takie "cmienie" na dole uspokaja ze kropek jest i sie rozgościł,bo jak kilka godzin pod rząd nie czuje pleców ani macicy,to jakos sie zaczynam denerwować. Wczoraj mialam dobry dzień i juz myslalam czy bete powtarzać dzisiaj,zeby sprawdzić czy dalej rosnie,ale jednak zrobie jutro razem z tarczycą. Dzien różnicy a ja rozkminialam jak nad fizyką kwantową.
Dobrze wiedziec,ze nie tylko ja czekam na cmienie. To znaczy ze nie jestem tak do konca nie normalnaNo ja panikować przed betą będę pewnie dopiero od wieczora. Tez oglądam i macam biust i jak mnie coś tam ćmi w dole brzucha to od razu mi lepiej.
Ja mam tak samo szczerze wole punkcje niz transfer.Ja też raz miałam tak, że przez cały transfer myślałam tylko o tym, żeby nie obsikać lekarza
Może gorące kąpiele albo sauna pomożeDziewczyny moje kochane pomóżcie jak przyspieszyć miesiaczke? Ja zawsze mam regularnie jak w zegarku a tu nica w poniedziałek mam histeroskopie . W ciąży na pewno nie jestem
Ja zawsze się modlę żeby skubana nie przyszła [emoji23]Dziewczyny moje kochane pomóżcie jak przyspieszyć miesiaczke? Ja zawsze mam regularnie jak w zegarku a tu nic[emoji17]a w poniedziałek mam histeroskopie . W ciąży na pewno nie jestem
To dobrze,ze masa możliwość na miejscu na wizytę. Ja tez bym sie na tak wczesnym etapie nie zdecydowała na lot. U mnie serduszko bylo widac w 24dpt, maleńki zarodeczek.Wizyte bede miec u swojej dr w Irlandii,bo nie chce lecieć do Pl,boje sie tak wcześnie. Ale nie wiem kiedy isc,zeby bylo serduszko,bo nie chce latac co tydzień i kropka denerwować dzis u mnie licząc od miesiaczki 4+3 dopiero.
Mnie jeszcze nie mdliło,ale za to niemal codziennie glowa mnie boli,lepiej mi bol glowy w pracy ukryc niz mdłości będzie,jak dla mnie moze tak zostać,ale przyjme co los ześle bez zadnych skarg,byle tylko dziecko urodzilo sie zdrowe w terminie.
Ja tez czuje się jak z waty,bo prace mam siedząca, przychodzę do domu i leżę albo siedzę na pół leżąco i wyjscie po schodach mnie meczy. Ale musze zacząć sie delikatnie ruszac,jakies spacery czy coś bo jestem tak zastana ze mnie poród rozerwie na strzępy,zadnych miesni nie mam. Ja nie wiem jak @bazylia128 moze lubic ćwiczyć dla mnie to zawsze katorga sie zebrac,choc za mlodu wszystkie drzewa w promieniu 10km miałam zaliczone i człowiek skakał jak szalony,kolana ciagle rozbite a teraz???? Babci chodzik niedługo podwine[emoji39]