reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dżizas, współczuję. bo ja zawsze wyliczam czas wg tego planowanego terminu i potem każde 5 min to już dramat... A 25min to na bank bym się posikała...
Tego dnia była tez awaria łazienek 😁😁 do 13 nie mozna bylo korzystać. Ja bylam ok 11.30
Kto chcial skprzystac to mowily ze gdzies trzeba wyjsc na zewnątrz. Hehe. Takie przygody
Pałasz juz wrocil?
Dziewczyny jeszcze tydzien do wizyty:( a ja wariuje. Dzis 8tc +5 i jakby wszystkie objawy ustąpily:(:( no piersi sa dalej duze i dalej w brzuchu mi "burczy" ale nudnosci zero.

reklama
Tego dnia była tez awaria łazienek [emoji16][emoji16] do 13 nie mozna bylo korzystać. Ja bylam ok 11.30
Kto chcial skprzystac to mowily ze gdzies trzeba wyjsc na zewnątrz. Hehe. Takie przygody
Pałasz juz wrocil?
Dziewczyny jeszcze tydzien do wizyty:( a ja wariuje. Dzis 8tc +5 i jakby wszystkie objawy ustąpily:(:( no piersi sa dalej duze i dalej w brzuchu mi "burczy" ale nudnosci zero.
Z tymi objawami, tak jak czytam to jest różnie. Ale większość z Was pisze , że dobrze się czuje. Ja za to ciagle czuje się źle. Mdłości mam ciagle. Bez wymiotow ale są ciagle. Piersi mnie nie bolą w ogole za to brzuch czuje codziennie, ciągle coś tam pobolewa, cmi. No i ciągle plamie na brązowo. Wizyta tez za tydzień, też chyba oszaleje. W piątek na zdjęciu usg bylo napisane 7t0d to dziś już 7t +3 ?

A powiedz proszę długo trwa ?? Robią rano czy wieczorem ?? Nie za bardzo mogę znowu wolne brać;(
Hej
U mnie trwał trochę, nie było materiału za dużo do pobrania i musieli mnie trochę po męczyć... Dodatkowo było godzinne lub więcej opóźnienie. Po pierwszym pobraniu cieszyłam się że wzięłam urlop. Ale to bardzo indywidualne odczucia. U mnie było średnio...

Z tymi objawami, tak jak czytam to jest różnie. Ale większość z Was pisze , że dobrze się czuje. Ja za to ciagle czuje się źle. Mdłości mam ciagle. Bez wymiotow ale są ciagle. Piersi mnie nie bolą w ogole za to brzuch czuje codziennie, ciągle coś tam pobolewa, cmi. No i ciągle plamie na brązowo. Wizyta tez za tydzień, też chyba oszaleje. W piątek na zdjęciu usg bylo napisane 7t0d to dziś już 7t +3 ?
Tak. Tak bym wlasnie policzyla ze 7+3. :) ja to jestem wszystko bojaca się. Chyba wyluzuje dopiero jak bedzie dobrze na wizycie. Bede wtedy wiedziala ze nie zawsze trzeba cos czuc zeby bylo dobrze. Ty jestes szczuplutka to moze tam sie rozpycha i dlatego tak czujesz. Ja czulam wczoraj i przedwczoraj. Ja mam tak dziwnie...nie kazdego dnia to samo. Dobrze ze plamienie brązowe a nie swieza krew. Wiadomo, bylybysmy spokojniejsze gdyby ich nie bylo. No to jeszcze 7 dni czekania..damy radę.

reklama
A co ci konkretnie wyszło? Jeśli mogę spytać. Ja w tym miesiącu mam jeszcze spotkanie z immunologiem klinicznym Uck, ale pewnie nic ciekawego mi nie powie. Wydaje mi się, że trochę za bardzo przejmuje się mój lekarz prowadzący, ale w sumie to lepiej w te stronę.Odkad unormowali mi gospodarkę żelazowa to czuję się świetnie, nic mnie nie boli i mam siły na wszystko[emoji16]
Miłego dzionka dla Wszystkich [emoji4] [emoji4][emoji4][emoji4][emoji4]
Nie wiem gdzie ciepnęłam wyniki, a nie mam jak teraz poszukać. Na pewno były dsdna, sle, scl70, ama2 i coś tam jeszcze.

Do góry