reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
No to ekspresowo dostałaś pracę! W moim rejonie 3 tys to bardzo duzo.. Ja pracuje już prawie 8 lat jako urzędas i ze stalowym duzo brakuje mi do 3 tys.. No ale coś za coś;) powodzenia!
U mnie też to jest duża kwota. Ja jestem od początku w jednej firmie 13lat i to moja pierwsza praca a też mi troszkę brakuje do 3tys. Jakąs super ważną osobą nie jestem ale wykonuję pracę gdzie tylko moja kierowniczka trochę ogarnia co robię. Słabe są u nas w okolicy zarobki, jest ogromna ilość kobiet i mężczyzn co mają mniej niż 2000 na rękę. A perspektyw prawie zero

Nie chwaląc się, raczej w formie ciekawostki - pracuję w sex shopie. :D Więc jakby któraś z potrzebowała porady co do gadżetów itp piszcie śmiało. :p
To teraz na forum mamy już specjalistki chyba od wszystkiego [emoji12][emoji12][emoji12]. Czekaj czekaj, niech się z tobą oswoimy, to pewnie nie będziesz życia miała [emoji23].
@bazylia128 ją ta informacja na stówę zainteresuje [emoji23]

U mnie też to jest duża kwota. Ja jestem od początku w jednej firmie 13lat i to moja pierwsza praca a też mi troszkę brakuje do 3tys. Jakąs super ważną osobą nie jestem ale wykonuję pracę gdzie tylko moja kierowniczka trochę ogarnia co robię. Słabe są u nas w okolicy zarobki, jest ogromna ilość kobiet i mężczyzn co mają o wiele mniej niż 2000 na rękę. A perspektyw prawie zero
No u mnie w mieście o pracę ciężko, a jak już dorwiesz to minimalna stawka. Dlatego dojeżdżam do Gdańska. Mam na rękę teraz 2500 póki co i jeszcze premie zależne od utargu. Oczywiście z każdą umową, latami pracy podwyżka. A ja dopiero na pierwszej umowie na rok, także nie mogę doczekać się września i kolejnej podwyżki i też tego, że premie będę miała większą. :D

reklama
No u mnie w mieście o pracę ciężko, a jak już dorwiesz to minimalna stawka. Dlatego dojeżdżam do Gdańska. Mam na rękę teraz 2500 póki co i jeszcze premie zależne od utargu. Oczywiście z każdą umową, latami pracy podwyżka.
Właśnie, płacą nędzna a nasze marzenia aż tyle kosztują [emoji853]

Do góry