Tasza
Fanka BB :)
Aplikowanie. Czasem sam aplikator podrażnia ścianki. Większość deponuje jednak palcami.Jak to napchałaś? Chodzi to sposób aplikowania? Czy przedawkowanie?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Aplikowanie. Czasem sam aplikator podrażnia ścianki. Większość deponuje jednak palcami.Jak to napchałaś? Chodzi to sposób aplikowania? Czy przedawkowanie?
Ja nie używam aplikatora.Aplikowanie. Czasem sam aplikator podrażnia ścianki. Większość deponuje jednak palcami.
Ja to moja kochaniutka widzę że z Ciebie to jest też niezła aparatka [emoji12]. Tylko j się ukrywałaś cholercio jedna [emoji12]@Tasza pisala żeby dać się polizać, ze to zdrowe [emoji1]
Nie chwaląc się, raczej w formie ciekawostki - pracuję w sex shopie. Więc jakby któraś z potrzebowała porady co do gadżetów itp piszcie śmiało.Ja to moja kochaniutka widzę że z Ciebie to jest też niezła aparatka [emoji12]. Tylko j się ukrywałaś cholercio jedna [emoji12]
U mnie też to jest duża kwota. Ja jestem od początku w jednej firmie 13lat i to moja pierwsza praca a też mi troszkę brakuje do 3tys. Jakąs super ważną osobą nie jestem ale wykonuję pracę gdzie tylko moja kierowniczka trochę ogarnia co robię. Słabe są u nas w okolicy zarobki, jest ogromna ilość kobiet i mężczyzn co mają mniej niż 2000 na rękę. A perspektyw prawie zeroNo to ekspresowo dostałaś pracę! W moim rejonie 3 tys to bardzo duzo.. Ja pracuje już prawie 8 lat jako urzędas i ze stalowym duzo brakuje mi do 3 tys.. No ale coś za coś powodzenia!
Nie chwaląc się, raczej w formie ciekawostki - pracuję w sex shopie. Więc jakby któraś z potrzebowała porady co do gadżetów itp piszcie śmiało
Niech no to @bazylia128 zobaczy
To teraz na forum mamy już specjalistki chyba od wszystkiego [emoji12][emoji12][emoji12]. Czekaj czekaj, niech się z tobą oswoimy, to pewnie nie będziesz życia miała [emoji23].Nie chwaląc się, raczej w formie ciekawostki - pracuję w sex shopie. Więc jakby któraś z potrzebowała porady co do gadżetów itp piszcie śmiało.
No u mnie w mieście o pracę ciężko, a jak już dorwiesz to minimalna stawka. Dlatego dojeżdżam do Gdańska. Mam na rękę teraz 2500 póki co i jeszcze premie zależne od utargu. Oczywiście z każdą umową, latami pracy podwyżka. A ja dopiero na pierwszej umowie na rok, także nie mogę doczekać się września i kolejnej podwyżki i też tego, że premie będę miała większą.U mnie też to jest duża kwota. Ja jestem od początku w jednej firmie 13lat i to moja pierwsza praca a też mi troszkę brakuje do 3tys. Jakąs super ważną osobą nie jestem ale wykonuję pracę gdzie tylko moja kierowniczka trochę ogarnia co robię. Słabe są u nas w okolicy zarobki, jest ogromna ilość kobiet i mężczyzn co mają o wiele mniej niż 2000 na rękę. A perspektyw prawie zero
Właśnie, płacą nędzna a nasze marzenia aż tyle kosztują [emoji853]No u mnie w mieście o pracę ciężko, a jak już dorwiesz to minimalna stawka. Dlatego dojeżdżam do Gdańska. Mam na rękę teraz 2500 póki co i jeszcze premie zależne od utargu. Oczywiście z każdą umową, latami pracy podwyżka.