A ja dziś kupiłam sobie plastry borowinowe na broszkę @bazylia128 Czy Ty je robisz codziennie? Aż się boje pierwszego razu i tego czy mój piesiorek będzie gdzieś z jęzorem latał
reklama
@Tasza pisala żeby dać się polizać, ze to zdroweA ja dziś kupiłam sobie plastry borowinowe na broszkę @bazylia128 Czy Ty je robisz codziennie? Aż się boje pierwszego razu i tego czy mój piesiorek będzie gdzieś z jęzorem latał
A jak mi się za bardzo spodoba? mąż tego nie zrozumie już i tak jest walka pomiędzy nimi bo to dwa samce i ciagle zazdrośni o siebie...ale jak mnie nie ma to miłość największa między nimi@Tasza pisala żeby dać się polizać, ze to zdrowe
To będzie walka o broszkęA jak mi się za bardzo spodoba? mąż tego nie zrozumie już i tak jest walka pomiędzy nimi bo to dwa samce i ciagle zazdrośni o siebie...ale jak mnie nie ma to miłość największa między nimi
Magdunia90
Zaciekawiona BB
Heeej miałam laparoskopię 6 lat temu i wycięli mi torbiel endometrialna i zrosty. Trzymam mocno kciuki za transfer!!!!! <3Hej ☺
U mnie to samo Endomenda i wyniki super
Miałaś już jakieś operacje ?Ja jestem po drugiej..
Transfer całe szczęście już w środę
Magdunia90
Zaciekawiona BB
Leczę się w Rzgowie! U dr Banach chetnie bym pogadała o tej klinice! A brałaś dofinansowanie? My chcemy wziąć kasę mamy odłożona ale jak Lodz wspiera takie zabiegi to czemu nie skorzystać nigdy nie wiadomo ile razy będę musiała do invitro podchodzić. Jestem ciekawa ile się czeka na decyzje o dofinansowaniu ale się cieszę ze jest tu ktoś z Łodzi my niedawno się tu przeprowadziliśmy (już ponad rok ale wciąż czuje się tu nowa)W ktorej Gamecie sie leczysz? Jesli w Rzgowie t o moge ci duzo o nich opwowiedziec. Ja sie tam lecze juz prawie 3 rok i zaraz podchodze do 2 stymulacji. Ogolnie z nim wszystko oka tylko ze mna najwidzocznej nie jest wszystko w porzadku. Napisz u jakiego lekarza sie leczysz
Liliana87
Fanka BB :)
No to ekspresowo dostałaś pracę! W moim rejonie 3 tys to bardzo duzo.. Ja pracuje już prawie 8 lat jako urzędas i ze stalowym duzo brakuje mi do 3 tys.. No ale coś za coś powodzenia!Cześć dziewczynki ja ciagle czekam na mój transfer [emoji3590] Wczoraj przyszedł okres pierwszy po stymulacji i punkcji jakis wyjątkowo bolesny... teraz czekam na kolejny i dopiero po kolejnym transfer.
Stwierdziłam jednak ze powinnam wrócić do pracy tzn poszukać jakiejs bo jak się uda to żeby mieć ubezpieczenie a jak się nie uda to żeby zarobić na kolejna procedurę [emoji6][emoji6] miałam stresa ze będę wysyłać cv w nieskończoność i nikt się nie odezwie a oddzwonili po 4 minutach od maila [emoji23][emoji23] w ogłoszeniu była praca biurowa bez szczegółów. Odrazu na dziś umówiłam się na rozmowę. Okazało się ze to firma która wysyła opiekunki do pracy przy osobach starszych. Moje zadanie polegałoby na tym żeby zebrać wywiad od rodziny starszej osoby i dopasować im opiekunkę. Wszystko odbywa się mailowo i telefonicznie. 3 tys na rękę. Troszkę nie praca w moim kierunku wykształcenia ale 3 tys na reke za prace w biurze od poniedziałku do piątku.... zawsze to jakaś finansowa stabilizacja a po moich przejściach z prowadzeniem własnej firmy przyda mi się trochę stabilności No i oczywiście na wszelkie wydatki związane z naszym in vitro[emoji254] ściskam was cieplutko bo u nas dzisiaj 16 stopni [emoji3590]
Netiaskitchen
Nie bój żaby, pogadamy, pogadamyboe sie ze wlasnie o tym sobie nie pogadamy Coraz czesciej mnie takie mysli nachodza
Liliana87
O. No i swietnie bo ja też taka problemów skóra, a po tym nic, nawet mi sie mięciutkie zrobila wiec nie chciałabym zmieniać i znow szukac może być też tak,że po luteine sa problemy ze skórą. Moja siostra jak tylko miala za szybko twardy brzuch i wlaczyl jej luteine to moment dostawala dużych krost, szczególnie na plecach. Odstawiala i przechodziloMozesz używać, musiałabyś wysmarować na raz cały słoiczek żeby coś tam mogło przeniknąć do kropka [emoji6], ale i tak nie ma tam nic podejrzanego. Także luzik [emoji41]
reklama
Liliana87
Dobra karpatke nie jest łatwo zrobić ale tutaj akurat sie pochwale- mi, beztalencie takie wychodzi zawsze pycha czesto tez robie zamiast ciasta ptysie, nawet wole , takie małe na raz do papyAle sprawę nosem wyczułaś[emoji12]. Dziś robię tylko zwykłą karpatkę, więc szału nie ma
Podziel się: