reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Cześć dziewczynki ja ciagle czekam na mój transfer ❤️ Wczoraj przyszedł okres pierwszy po stymulacji i punkcji jakis wyjątkowo bolesny... teraz czekam na kolejny i dopiero po kolejnym transfer.
Stwierdziłam jednak ze powinnam wrócić do pracy tzn poszukać jakiejs bo jak się uda to żeby mieć ubezpieczenie a jak się nie uda to żeby zarobić na kolejna procedurę 😉😉 miałam stresa ze będę wysyłać cv w nieskończoność i nikt się nie odezwie a oddzwonili po 4 minutach od maila 😂😂 w ogłoszeniu była praca biurowa bez szczegółów. Odrazu na dziś umówiłam się na rozmowę. Okazało się ze to firma która wysyła opiekunki do pracy przy osobach starszych. Moje zadanie polegałoby na tym żeby zebrać wywiad od rodziny starszej osoby i dopasować im opiekunkę. Wszystko odbywa się mailowo i telefonicznie. 3 tys na rękę. Troszkę nie praca w moim kierunku wykształcenia ale 3 tys na reke za prace w biurze od poniedziałku do piątku.... zawsze to jakaś finansowa stabilizacja a po moich przejściach z prowadzeniem własnej firmy przyda mi się trochę stabilności No i oczywiście na wszelkie wydatki związane z naszym in vitro🌸 ściskam was cieplutko bo u nas dzisiaj 16 stopni ❤️

reklama
Ja tez zle wyglądam. Odstawilam wszelkie kosmetyki bo nie wiem co moge a co nie a zwykly krem nawilzajacy mnie wysusza. Wiec mam buzie szorstka jak tarka:/ tez mnie tylko muli..ale zeby zwymiotowac to nie. Chociaz juz ryczalam (zawsze placze przy wymiotach;)) bo myslalam ze pojdzie. Siemie lniane oby Ci podeszlo:):)
Mnie odrzuca. Tak jak dla Dakity Sandra jest bliska, tak dla mnie Ty i Artemida bo mialysmy transfery calkiem blisko. :):)
Kochana ja miałam przez tydzień twarz jak tarka. Jak dla mnie najlepszy jest olej kokosowy ✊🏻Spróbuj, może Ci pomoże ;)

Trzymajcie się mamuśki 😘

Miło mi bardzo;) wszystkie jesteście mi bliskie. Sobie mozemy razem ponarzekać, pośmiać się, pocisnąć;) A najlepsze są dobre rady;) Ja mam w pudełeczku krem do twarzy z CBD, siostra sobie zamówiła to zielone jak miala problemy ze skórą, okazało się że jest w ciazy, nie używała A później przeczytała,że może.. trochę mi odłożyła. Jest tłusty ale moment się wchłania. Czasem jak już mam bardzo sucha to sobie nim posmaruje. A na codzień używam bostetr i krem z Perfecty, taki fenomen C, +30 Z wit. C. Nie wiem czy można ale jest super. A najlepiej trzymać to w lodówce i zimnym potraktować facjate;) no i zaczelam wieczorem robic ten peeleng od babci Agafi. Fajowa po nim skóra.
Mozesz używać, musiałabyś wysmarować na raz cały słoiczek żeby coś tam mogło przeniknąć do kropka 😉, ale i tak nie ma tam nic podejrzanego. Także luzik 😎

Odpoczywam, leżę;) już mnie plecy bolą..
Jak już wiosna przyjdzie pełną parą to nam wszystkim będzie lepiej ;)
Koleżanka nie będę się przejmowala. Wszystkiego dobrego! Buziaki!
U mnie też słońce a ja pod kołdrą 😂 szczerze to poszłabym na spacer ale sama się boje.. a jak wróci mąż to już będzie po ptakach ;)
Dziękuje i wzajemnie 😘

A przede wszystkim to ty sie zabieraj juz za to swoje ciasto ktore co chwile robisz bo jeszcze dzisiaj bedziesz na recznym pewnie musiala jechac. Wrzuc jakies zdjecie CIASTA OCZYWISCIE ;)
Ale sprawę nosem wyczułaś[emoji12]. Dziś robię tylko zwykłą karpatkę, więc szału nie ma

Cześć dziewczynki ja ciagle czekam na mój transfer [emoji3590] Wczoraj przyszedł okres pierwszy po stymulacji i punkcji jakis wyjątkowo bolesny... teraz czekam na kolejny i dopiero po kolejnym transfer.
Stwierdziłam jednak ze powinnam wrócić do pracy tzn poszukać jakiejs bo jak się uda to żeby mieć ubezpieczenie a jak się nie uda to żeby zarobić na kolejna procedurę [emoji6][emoji6] miałam stresa ze będę wysyłać cv w nieskończoność i nikt się nie odezwie a oddzwonili po 4 minutach od maila [emoji23][emoji23] w ogłoszeniu była praca biurowa bez szczegółów. Odrazu na dziś umówiłam się na rozmowę. Okazało się ze to firma która wysyła opiekunki do pracy przy osobach starszych. Moje zadanie polegałoby na tym żeby zebrać wywiad od rodziny starszej osoby i dopasować im opiekunkę. Wszystko odbywa się mailowo i telefonicznie. 3 tys na rękę. Troszkę nie praca w moim kierunku wykształcenia ale 3 tys na reke za prace w biurze od poniedziałku do piątku.... zawsze to jakaś finansowa stabilizacja a po moich przejściach z prowadzeniem własnej firmy przyda mi się trochę stabilności No i oczywiście na wszelkie wydatki związane z naszym in vitro[emoji254] ściskam was cieplutko bo u nas dzisiaj 16 stopni [emoji3590]
Widzę że to dzień dobrych wiadomości, najpierw @Netiaskitchen a teraz Ty[emoji3590]. Bardzo się cieszę że tak szybko znalazłaś pracę, wg mnie jest całkiem przyzwoita [emoji8]

Ale sprawę nosem wyczułaś[emoji12]. Dziś robię tylko zwykłą karpatkę, więc szału nie ma
Przypomniałaś mi, jak kiedyś mąż nazwał karpatke 🤣 on się wychował we Francji, ale mówi bardzo dobrze po polsku, tylko czasem zdarza mu się jakieś słowo przekręcić lub wymyślać nowe jak czegoś nie zna, albo nie rozumie i kiedyś do mnie tak: zrobiłabys to ciasto górzatke? 🤣

reklama
Cześć dziewczynki ja ciagle czekam na mój transfer ❤️ Wczoraj przyszedł okres pierwszy po stymulacji i punkcji jakis wyjątkowo bolesny... teraz czekam na kolejny i dopiero po kolejnym transfer.
Stwierdziłam jednak ze powinnam wrócić do pracy tzn poszukać jakiejs bo jak się uda to żeby mieć ubezpieczenie a jak się nie uda to żeby zarobić na kolejna procedurę 😉😉 miałam stresa ze będę wysyłać cv w nieskończoność i nikt się nie odezwie a oddzwonili po 4 minutach od maila 😂😂 w ogłoszeniu była praca biurowa bez szczegółów. Odrazu na dziś umówiłam się na rozmowę. Okazało się ze to firma która wysyła opiekunki do pracy przy osobach starszych. Moje zadanie polegałoby na tym żeby zebrać wywiad od rodziny starszej osoby i dopasować im opiekunkę. Wszystko odbywa się mailowo i telefonicznie. 3 tys na rękę. Troszkę nie praca w moim kierunku wykształcenia ale 3 tys na reke za prace w biurze od poniedziałku do piątku.... zawsze to jakaś finansowa stabilizacja a po moich przejściach z prowadzeniem własnej firmy przyda mi się trochę stabilności No i oczywiście na wszelkie wydatki związane z naszym in vitro🌸 ściskam was cieplutko bo u nas dzisiaj 16 stopni ❤️
Super praca, wiec zaczyna się dobrze układać 🙂

Do góry