Czyli teraz walka o rodzeństwo teraz. Trzymam mocno mocno kciuki! Najważniejsze to się nie poddawać w walce o marzenia.Ja jestem w trakcie drugiej procedury.
Z pierwszej mamy rocznego synka❤
Mieliśmy 7 zarodków, ale tylko jeden transfer na 6 się udał. Dziś miałam punkcję, w sobotę dowiem się ile mamy teraz zarodków. Ja tez w Warszawie, w Invicta.
reklama
Liliana87
Fanka BB :)
No to łaskawa ciaze miałaś kiedyś moja kolezanka tak pięknie w ciąży wyglądała i jej to mowie, a ona do mnie A daj spokój.. ciagle mnie mdli. A najgorzej jak widzę w telewizji cytryny... No mnie to już chyba nic nie zdziwiTo ja was wszystkie przebije. W ciąży zemdliło mnie 2 razy. Raz od zapachu schabowe z kurczaka a raz od arabskiej muzyki [emoji16]
Netiaskitchen
No dokładnie. Ktoś tu kiedyś mądrze powiedział, że in vitro nie udaje się tym, którzy przestają próbować. Ekipa forumowa nie pozwala się poddawać Walczymy tu dzielnieCzyli teraz walka o rodzeństwo teraz. Trzymam mocno mocno kciuki! Najważniejsze to się nie poddawać w walce o marzenia.
bazylia128
Oj nie bo stringi moga jeszcze pobudzic nasze zwieracze i wtdy dopiero sie bedzie dzialoTrzeba stringi nosić to nie będzie tak widać [emoji23]
Liliana87
Hahah. Napis "matka wariatka"Potem ułozysz sobie jakiś wzór z tych sikaczy i cykniesz fotę[emoji854]
Netiaskitchen
Ambitnie to musisz sikacze w jakimś hurcie ogarnąć chybaHahah. Napis "matka wariatka"
Liliana87
Jutro bedziesz jak młoda Bogini A Twoja funfela, co to ją tutaj jak laleczke Wudu potraktowałas bedzie miała z tyłka rozrzutnik do gnoju [emoji23][emoji16]Ale zazdro Mi juz duzo lepiej bo mnie @fredka84 i @Liliana87 tak rozsmieszyly a jak wiadomo smiech dobry na wszystko Modle sie tylko zeby jutro juz bylo dobrze. Teraz u mnie w brzuchu slychac meeega głośne przelewanie w brzuchu.
Pięknie powiedziane! Czyli byle do sobotyNo dokładnie. Ktoś tu kiedyś mądrze powiedział, że in vitro nie udaje się tym, którzy przestają próbować. Ekipa forumowa nie pozwala się poddawać Walczymy tu dzielnie
Domyślam się, że to czekanie na ten cud jest najgorsze...
Aaaanna
No to po co Ci tak dużo nie wiem gdzie mieszkasz i jaka jest Twoja sytuacja ale i tak w Polsce można mieć 6 zarodków. Ja też miałam pobranych 8 komórek z ktorych było 6 zarodków jeden poszedł świeży jeden nie dotrwal do 5 dobry i reszta została zamrożona. Nie ważne ile masz ważne czy dojrzałe i ile będzie zarodków. z 22 też nie ma 22 zarodków.
Spokojnie Twoje szanse dalej są tak samo dobre jak innych.
Spokojnie Twoje szanse dalej są tak samo dobre jak innych.
No naczytałam się jak dziewczyny mają po 22 komórki po punkcji i tak 8 mało mi się zdawało [emoji53] nie chce komórek mrozić, zarodki same
reklama
Liliana87
No stres kupa to prawie jak kac kupa. Mój mąż też nie ma z tym problemów, zawsze rano o stałej porze i czasami jak mu się kilka minut opozni to idzie do pracy i w połowie drogi nie wie czy do domu wracać czy do pracy lecieć bo nie wie, czy uniesie [emoji23] A ja jak się sama z siebie załatwię, to radosna wychodzę z wc i Matek juz sie, co robiłam wiem,zaraz się tutaj wszystkie zdrowe odezwiecie, ze powinnam w takim razie dietę zmienić. Robię, co mogęHahah aż się z mężem pośmialiśmy [emoji23]
a tak z drugiej strony to ja też nie miewam takich spraw .. jak już to w drugą stronę jak @bazylia128 )
A wgl jak widzę czerwień w majtach [emoji58][emoji58][emoji58] to zaczynam się bardzo stresować No i trzeba odwiedzić toaletę ..
jak to mój mąż mówi - stres kupa [emoji23]
Podziel się: