reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Trzymam kciuki, jak tak czytam to chyba kilka z Was moze podejdzie w kwietniu do transferu i zabierze swojego lub swoje kurczaczki
emoji213.png
emoji212.png
emoji214.png
Mam tylko dwa, boję się że to będzie za mało i że będę musiała zacząć od początku. Bo ja to taki pechowiec jestem o wiecznie przegrywam, i jak byłam trzecia w tych kręglach to się zajebiście zdziwiłam 😜.

reklama
Dziewczyny, czy działa wam aplikacja Forum Babyboom? Ja chcę wejść to pojawia mi się komunikat - odmowa dostępu.
Teraz weszłam przez Google i normalnie działa

Kurcze dziewczyny chyba dzisiaj nie zasne u nas tak wieje ze masakra [emoji53]leze w łóżku i wszystko słyszę. Ponoć do Wielkiej Brytanii zbliza sie jakis straszny huragan[emoji849]mąż i moja psinka juz dawno śpią. A ja trzęse sie pod kołdrą [emoji17]
O kurczę, też bym się bała. Wczoraj w Tv mówili że u nas od poniedziałku też ma mocno wiać więc pewnie to od Was będzie szło

Mam tylko dwa, boję się że to będzie za mało i że będę musiała zacząć od początku. Bo ja to taki pechowiec jestem o wiecznie przegrywam, i jak byłam trzecia w tych kręglach to się zajebiście zdziwiłam [emoji12].
Pociesze Cię, jestem chodzącym pechem. Zawsze i wszędzie. Nawet na studiach jak na egzaminie byly dwa rzędy to zawsze tak podzielili,ze ja w tym gorszym. Nie raz potrafiłam sie przesiąść w ostatniej chwili A i wtedy bam, podział dla odmiany od drugiej strony i ja w tym gorszym.. W leczeniu to samo, ciągle coś wychodzi, jak coś się układa to z drugiej strony dupa.. A jednak w końcu los sie uśmiechnal. Boję się, ale staram się myśleć tylko pozytywnie. Zobaczysz, będzie dobrze. Ten rok jest nasz !!!

@Liliana87 bo Ty bierzesz tez heparyne prawda? 0.6? Dlaczego taka dawka. U mnie lekarz dobral tez 0.6 ale drugi uznal ze 0.4 wystarczy i juz nie wiem co myśleć
Tak, biorę. Nie wiem czemu taka, przy drugim transferze mialam 0.4 a teraz przy trzecim dal 0.6. Jak zapytalam przy wizycie czy 0.6 bo w domu mam juz tylko 0.4 to on od razu wpisał receptę i powiedział,że zdecydowanie 0.6 taki jego cel. Dla mnie ważne,że się udało. Teraz przy tym odstawil mi acard. Te 0.6 bola strasznieeeee, wychodza siniaki mi po nich paskudne ale oczywiście to jest nieważne.

reklama
Do góry