Mam tylko dwa, boję się że to będzie za mało i że będę musiała zacząć od początku. Bo ja to taki pechowiec jestem o wiecznie przegrywam, i jak byłam trzecia w tych kręglach to się zajebiście zdziwiłam .Trzymam kciuki, jak tak czytam to chyba kilka z Was moze podejdzie w kwietniu do transferu i zabierze swojego lub swoje kurczaczki
reklama
O kurczę, też bym się bała. Wczoraj w Tv mówili że u nas od poniedziałku też ma mocno wiać więc pewnie to od Was będzie szłoKurcze dziewczyny chyba dzisiaj nie zasne u nas tak wieje ze masakra [emoji53]leze w łóżku i wszystko słyszę. Ponoć do Wielkiej Brytanii zbliza sie jakis straszny huragan[emoji849]mąż i moja psinka juz dawno śpią. A ja trzęse sie pod kołdrą [emoji17]
NadziejaJest
Fanka BB :)
@Liliana87 bo Ty bierzesz tez heparyne prawda? 0.6? Dlaczego taka dawka. U mnie lekarz dobral tez 0.6 ale drugi uznal ze 0.4 wystarczy i juz nie wiem co myśleć
Liliana87
Pociesze Cię, jestem chodzącym pechem. Zawsze i wszędzie. Nawet na studiach jak na egzaminie byly dwa rzędy to zawsze tak podzielili,ze ja w tym gorszym. Nie raz potrafiłam sie przesiąść w ostatniej chwili A i wtedy bam, podział dla odmiany od drugiej strony i ja w tym gorszym.. W leczeniu to samo, ciągle coś wychodzi, jak coś się układa to z drugiej strony dupa.. A jednak w końcu los sie uśmiechnal. Boję się, ale staram się myśleć tylko pozytywnie. Zobaczysz, będzie dobrze. Ten rok jest nasz !!!Mam tylko dwa, boję się że to będzie za mało i że będę musiała zacząć od początku. Bo ja to taki pechowiec jestem o wiecznie przegrywam, i jak byłam trzecia w tych kręglach to się zajebiście zdziwiłam [emoji12].
Liliana87
Tak, czasami mi sie tak dzieje. Muszę odczekać.Dziewczyny, czy działa wam aplikacja Forum Babyboom? Ja chcę wejść to pojawia mi się komunikat - odmowa dostępu.
Teraz weszłam przez Google i normalnie działa
Liliana87
Tak, biorę. Nie wiem czemu taka, przy drugim transferze mialam 0.4 a teraz przy trzecim dal 0.6. Jak zapytalam przy wizycie czy 0.6 bo w domu mam juz tylko 0.4 to on od razu wpisał receptę i powiedział,że zdecydowanie 0.6 taki jego cel. Dla mnie ważne,że się udało. Teraz przy tym odstawil mi acard. Te 0.6 bola strasznieeeee, wychodza siniaki mi po nich paskudne ale oczywiście to jest nieważne.@Liliana87 bo Ty bierzesz tez heparyne prawda? 0.6? Dlaczego taka dawka. U mnie lekarz dobral tez 0.6 ale drugi uznal ze 0.4 wystarczy i juz nie wiem co myśleć
Czarna1985
Super ja ,@bazylia128 i mam nadzieję ze nasza Basia tez w kwietniu. Dziewczyny kwiecień będzie nasz❤❤❤He he he, na razie mam koniec imprez aż do świąt, więc muszę się uspokoić . No i tak bardzo liczę że już w kwietniu podejdę do transferu ❤
Olusja1987
Wiecie co dziewczyny? Chyba pęcherz przeziębiłam... [emoji33] Wczoraj na wieczór poszłam siku przed snem, w nocy wstawałam dwa razy, a rano jak się obudziłam to ledwo zdążyłam. Jeszcze nie piecze, ale to u mnie chyba pierwsze symptomy. Jeszcze kurna mi tego brakowało [emoji26]
reklama
Dziś w Holandii zapowiadają huragan Ciara trzymajcie kciuki , żeby nas nie wywiało @Artemida90 @bunia78 wije już u Was ? W Rotterdam rozkręca sięO kurczę, też bym się bała. Wczoraj w Tv mówili że u nas od poniedziałku też ma mocno wiać więc pewnie to od Was będzie szło
Podziel się: