Wow to na podium wchodzisz , trzecie to jak brązowy medal Ja dziś tez wypiłam dwie duzeee lampki winaNo właśnie jestem znów lekko pijana[emoji12]. To już 3 raz od 2019 roku [emoji23].
Kochana, ja ogólnie nie lubię alkoholu i rzadko piję, to mój żal się odzywa i chcę o wszystkim zapomnieć. Ale nie da się [emoji3525].
Zajęłam trzecie miejsce w kręglach na 7 osób, jestem dumna [emoji12]
reklama
Czarna1985
Fanka BB :)
Kurcze dziewczyny chyba dzisiaj nie zasne u nas tak wieje ze masakra leze w łóżku i wszystko słyszę. Ponoć do Wielkiej Brytanii zbliza sie jakis straszny huraganmąż i moja psinka juz dawno śpią. A ja trzęse sie pod kołdrą
Tasza
Pamiętaj, że ft4 bez ft3 nie powinno się robić. 4 przechodzi konwersję do 3 i to może być wadliwy etap. Dlatego ja mam novothyral nie euthyrox.O, też ten lek dostalam. Na następną wizytę tez mam zrobic tsh i ft4 to zobaczę po 1.5 tyg czy cos drgnie. Tak, nad morze mamy 35km może to i dobry pomysl dzis byla taka piękna pogoda, jak jutro tak będzie to może meza zabiorę do Kołobrzegu on zawsze mowi, "pakuj sie, jedziemy nad morze, musisz się JADU nawdychac.. " A,ze moja "ukochana" teściowa w poniedziałek zjeżdża na 2 tyg to chyba muszę napełnić zbiorniczek [emoji16]
Liliana87
Wy za to macie bliżej w góry ja w naszych polskich bylam 3 razy za to mój mąż keszcze nie ;(Ale masz cudownie
He he he, na razie mam koniec imprez aż do świąt, więc muszę się uspokoić . No i tak bardzo liczę że już w kwietniu podejdę do transferuZ Ciebie to jest dobra agentka widzeuwielbiam Cię
Liliana87
A tak to jest.. my w ciągu sezonu zimowego bardzo rzadko jeździmy nad morze, zaczynamy dopiero kiedy juz jest ciepławo, bo ja jestem straszny zmarźluch. Ja lubię większe miasta ale tak w odwiedzinach, na codzień wole spokoj w swojej mieścinie. Kiedy jest lato jeździmy plazować tylko i wyłącznie na jakies dzikie plaże lub do mniejszych miejscowości. Kołobrzeg np omijamy szerokim łukiem. Dla nas to meczarnia w tych tlumachZazdroszczę tylko 35km do morza[emoji6] boziu jak ja marzę zeby mieszkac w Gdansku albo w Gdyni[emoji7] kocham te miasta. Nawet z mezem ostatnio rozmawialiśmy ze moze jak bedziemy zjezdzac do Polski to nie do Bolesławca tylko do Gdyni [emoji4] kto wie[emoji6] wszystko zalezy od tego czy w wiekszym gronie[emoji4]czy sami[emoji17]
Liliana87
A widzisz, mój dr to też endokrynolog i on mi kazał tylko te ft4. Ciekawe dlaczego. Zrobię więc cala trójkę.Pamiętaj, że ft4 bez ft3 nie powinno się robić. 4 przechodzi konwersję do 3 i to może być wadliwy etap. Dlatego ja mam novothyral nie euthyrox.
Ja też bardzo liczę na Jarusia .Dziekuje kochana. 10 lat czekamy ma ten nasz cud (marze zeby byl maly Franus❤) ostatnia nadzieja w wujku Jarku
Mam bratanka Franusia, mały gangster z niego rośnie
Ostatnia edycja:
Liliana87
Trzymam kciuki, jak tak czytam to chyba kilka z Was moze podejdzie w kwietniu do transferu i zabierze swojego lub swoje kurczaczki [emoji213][emoji212][emoji214]He he he, na razie mam koniec imprez aż do świąt, więc muszę się uspokoić [emoji12]. No i tak bardzo liczę że już w kwietniu podejdę do transferu [emoji3590]
reklama
Ja za winkiem nie przepadam, w sumie już pisałam że żaden alkohol mi nie smakuje, tylko niektóre są dla mnie bardziej znośne .Wow to na podium wchodzisz , trzecie to jak brązowy medal Ja dziś tez wypiłam dwie duzeee lampki wina
Wczoraj to ja miałam być kierowcą, ale rano kumpela napisała że ma newsa - nasza 42- letnia znajoma z pracy zaliczyła wpadkę. Smutno mi było No i sobie znowu nawkręcalam że wszyscy zachodzą tylko nie ja . A po alkoholu jakoś świat lepiej wygląda.
Podziel się: