reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
A tak to jest.. my w ciągu sezonu zimowego bardzo rzadko jeździmy nad morze, zaczynamy dopiero kiedy juz jest ciepławo, bo ja jestem straszny zmarźluch. Ja lubię większe miasta ale tak w odwiedzinach, na codzień wole spokoj w swojej mieścinie. Kiedy jest lato jeździmy plazować tylko i wyłącznie na jakies dzikie plaże lub do mniejszych miejscowości. Kołobrzeg np omijamy szerokim łukiem. Dla nas to meczarnia w tych tlumach;)
Rozumiem. Ale to jest wlasnie super 😍masz ochote na spacer po plaży, wsiadasz w auto pol godzinki i jestes😉my za to blisko Karpacz. Mamy jakas godzinkę 😉Boziu jak ja tęsknię za Polską ❤

Wiecie co dziewczyny? Chyba pęcherz przeziębiłam... [emoji33] Wczoraj na wieczór poszłam siku przed snem, w nocy wstawałam dwa razy, a rano jak się obudziłam to ledwo zdążyłam. Jeszcze nie piecze, ale to u mnie chyba pierwsze symptomy. Jeszcze kurna mi tego brakowało [emoji26]
Pij duzo soku z żurawiny . Ponoc bardzo pomaga😉

reklama
Do góry