Pozdrowienia z Holandii Tutaj tez wieeeeeejeeee 🌪Kurcze dziewczyny chyba dzisiaj nie zasne u nas tak wieje ze masakra leze w łóżku i wszystko słyszę. Ponoć do Wielkiej Brytanii zbliza sie jakis straszny huraganmąż i moja psinka juz dawno śpią. A ja trzęse sie pod kołdrą
reklama
Czarna1985
Fanka BB :)
Rozumiem. Ale to jest wlasnie super masz ochote na spacer po plaży, wsiadasz w auto pol godzinki i jestesmy za to blisko Karpacz. Mamy jakas godzinkę Boziu jak ja tęsknię za Polską ❤A tak to jest.. my w ciągu sezonu zimowego bardzo rzadko jeździmy nad morze, zaczynamy dopiero kiedy juz jest ciepławo, bo ja jestem straszny zmarźluch. Ja lubię większe miasta ale tak w odwiedzinach, na codzień wole spokoj w swojej mieścinie. Kiedy jest lato jeździmy plazować tylko i wyłącznie na jakies dzikie plaże lub do mniejszych miejscowości. Kołobrzeg np omijamy szerokim łukiem. Dla nas to meczarnia w tych tlumach
Czarna1985
Nie ma innej opcji musi nam pomócJa też bardzo liczę na Jarusia .
Mam bratanka Franusia, mały gangster z niego rośnie
Czarna1985
U nas w uk tez strasznie wiejeDziś w Holandii zapowiadają huragan Ciara trzymajcie kciuki , żeby nas nie wywiało @Artemida90 @bunia78 wije już u Was ? W Rotterdam rozkręca się
Netiaskitchen
Ja nie korzystam z aplikacji, wchodzę na stronę przez przeglądarkę w komórceDziewczyny, czy działa wam aplikacja Forum Babyboom? Ja chcę wejść to pojawia mi się komunikat - odmowa dostępu.
Teraz weszłam przez Google i normalnie działa
Czarna1985
Jak patrze co sie dzieje na moim ogrodku to jestem przerazona Pozdrawiam z UKPozdrowienia z Holandii ☺Tutaj tez wieeeeeejeeee 🌪
Czarna1985
Pewnie pójdzie do Polski. Boze, boje sie o moj ogródek bo w zeszlym roku postawilismy Gazebo . Jak widze jak moje zaslony tam lataja to jestem przerażonaO kurczę, też bym się bała. Wczoraj w Tv mówili że u nas od poniedziałku też ma mocno wiać więc pewnie to od Was będzie szło
Czarna1985
Pij duzo soku z żurawiny . Ponoc bardzo pomagaWiecie co dziewczyny? Chyba pęcherz przeziębiłam... [emoji33] Wczoraj na wieczór poszłam siku przed snem, w nocy wstawałam dwa razy, a rano jak się obudziłam to ledwo zdążyłam. Jeszcze nie piecze, ale to u mnie chyba pierwsze symptomy. Jeszcze kurna mi tego brakowało [emoji26]
A co to Gazebo?Pewnie pójdzie do Polski. Boze, boje sie o moj ogródek bo w zeszlym roku postawilismy Gazebo . Jak widze jak moje zaslony tam lataja[emoji33] to jestem przerażona [emoji33][emoji33][emoji33]
reklama
No właśnie w Tilburgu cisza jak na razieDziś w Holandii zapowiadają huragan Ciara trzymajcie kciuki , żeby nas nie wywiało @Artemida90 @bunia78 wije już u Was ? W Rotterdam rozkręca się
Podziel się: