reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Ja kocham morze latem! Kocham te ciepełko.. już się nie mogę doczekać jak swoje blade racice wystawie.. do tego przez to rozrzedzenie krwi tylko gdzies pukne piszczela i całe w siniakach. Wyglądam kwitnaco!!!
No do lata chyba jeszcze trochę😉, ale pyszczek przy ładnej pogodzie możesz do słonka wystawić już teraz. I jod dobrze Ci zrobi na pewno😊A raciczki poczekają do lata😊

reklama
Tak napierw sie wychodzilam po lekarzach i wszyscy ze wszystko ok ale ja juz nie chcialam dluzej czekac i pojechalam do gamety tam powiedzieli ze moga mnie wystymulowac bo mialam tez problem z owulacja ale najpierw musze mi zrobic HSG na drozność. Taka maja zasade. No i ja to zrobilam bez znieczulenia. NA fotelu myslalam ze zemdleje z bolu trzy razy mnie meczyli. W macicy wszystko ok a pozniej prosilam ich juz zeby przestali :o:o:oz placzem. masakra. Ja jeszcze bedac dziewica przeszlam zapalenie przydatkow. Raz potem po roku kolejny raz i nie wiadomo skad bo u mnie wrodzinie nie bylo takich przypadkow. Mysle ze wtedy mnie zle leczyli i stad ta niedroznosc. Poza tym niby wszystko ok mialam byc latwym przypadkiem no a pozniej juz wiesz ze wybadalam sobie sama IO. Łukasz tez ma dobtre nasienie tam nie bylo czego leczyc. No zobaczymy jak teraz bedzie ale i tak bierze profetril juz w sumie chyba 5 miesiac leci bo ja biore to on tez powiedzial ze chce ;) Pewnie ze sie nie spiesz. Dzialaj po swojemu. Porob badania i na spokojnie tylko za dlugo tez nie czekaj ;)
Mam nadzieje, ze w końcu Wam się uda. Widzisz ja przy HSG nie czułam nic...
ale to tak jak ja, my... mieliśmy być takim łatwym przypadkiem... tylko trochę nasienie kiepskie. Da się podrasować. Ale przecież jest imci, cuda tam robią. No i dupa póki co...
Nie będę czekać długo, w następnym cyklu histero i badania i później wizyta u lekarza.

O, też ten lek dostalam. Na następną wizytę tez mam zrobic tsh i ft4 to zobaczę po 1.5 tyg czy cos drgnie. Tak, nad morze mamy 35km;) może to i dobry pomysl;) dzis byla taka piękna pogoda, jak jutro tak będzie to może meza zabiorę do Kołobrzegu:) on zawsze mowi, "pakuj sie, jedziemy nad morze, musisz się JADU nawdychac.. " A,ze moja "ukochana" teściowa w poniedziałek zjeżdża na 2 tyg to chyba muszę napełnić zbiorniczek [emoji16]
Ale masz cudownie ;)

No właśnie jestem znów lekko pijana[emoji12]. To już 3 raz od 2019 roku [emoji23].
Kochana, ja ogólnie nie lubię alkoholu i rzadko piję, to mój żal się odzywa i chcę o wszystkim zapomnieć. Ale nie da się [emoji3525].
Zajęłam trzecie miejsce w kręglach na 7 osób, jestem dumna [emoji12]
Z Ciebie to jest dobra agentka widze😂😁uwielbiam Cię 😘

O, też ten lek dostalam. Na następną wizytę tez mam zrobic tsh i ft4 to zobaczę po 1.5 tyg czy cos drgnie. Tak, nad morze mamy 35km;) może to i dobry pomysl;) dzis byla taka piękna pogoda, jak jutro tak będzie to może meza zabiorę do Kołobrzegu:) on zawsze mowi, "pakuj sie, jedziemy nad morze, musisz się JADU nawdychac.. " A,ze moja "ukochana" teściowa w poniedziałek zjeżdża na 2 tyg to chyba muszę napełnić zbiorniczek [emoji16]
Zazdroszczę tylko 35km do morza😉 boziu jak ja marzę zeby mieszkac w Gdansku albo w Gdyni😍 kocham te miasta. Nawet z mezem ostatnio rozmawialiśmy ze moze jak bedziemy zjezdzac do Polski to nie do Bolesławca tylko do Gdyni 😊 kto wie😉 wszystko zalezy od tego czy w wiekszym gronie😊czy sami😔

Zazdroszczę tylko 35km do morza😉 boziu jak ja marzę zeby mieszkac w Gdansku albo w Gdyni😍 kocham te miasta. Nawet z mezem ostatnio rozmawialiśmy ze moze jak bedziemy zjezdzac do Polski to nie do Bolesławca tylko do Gdyni 😊 kto wie😉 wszystko zalezy od tego czy w wiekszym gronie😊czy sami😔
✊✊✊Za to większe grono🤰

reklama
Do góry