reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dziewczynki wiem ze niektóre z Was maja już swoje serduszka w domku i starają się o rodzeństwo. Proszę o radę. Co kupić dziewczynce na pierwsze urodziny? Pomysłów brak, to dziecko ma już dosłownie chyba wszystko a jestem chrzestna i wypadałoby jakiś konkretny prezent kupić 🧐🧐 jade właśnie pociągniemy do Gdanska bo jutro rano punkcja i staram się zająć głowie innymi myślami ❤

Zależy jaki masz budżet - pchacz, Dumel arka Noego (męża chrzesnica uwielbiała to!), klocki drewniane, suchy basen z piłkami, voucher na sesję zdjęciową (ja sobie to zazyczylam na chrzciny i jest super pamiatka) i mój ulubiony typ prezentu voucher na zabawy w klubie maluszka (np. zabawy muzyczne, sensoryczne) i jak dziecko ma z tobą dobry kontakt to możesz ją wziąć na takie zabawy, rodzice będą wdzięczni za godzinę wolnego w tygodniu a dziecko też się wyszaleje. Ja chodzę z moją co tydzień i jest szał, raz poszła z tatą i raz z babcią i nawet nie było narzekania, że nie ma mamy a normalnie to ja się nie mogę nawet wykąpać, bo ona się wybudza jak mnie nie ma w sypialni 😂
A najlepiej to spytaj rodziców, bo może zbierają na coś większego np. nowy fotelik i będą woleli pieniądze (u mojej chrześnicy tak było)

Moje kochane jutro moj wielki dzien. Telefoniczna rozmowa z doc.Pasnikiem i strasznie sie stresuje co mi powie🙄
U mnie w pracy w miare ok moja psedo przyjaciółka zaczęła sie do mnie podlizywac. Ale wiecie co ja nie umiem z nia rozmawiac. Nie umiem jej wybaczyc tych slow. Moze kiedyś ....
Szef sie dowiedzial o calej sytuacji i powiedział ze tylko jedno moje słowo a on zrobi z nia porządek. Ja powiedziałam ze narazie jest ok ale jak cos się zmieni to dam mu o tym znac. Ja nie umiem tak 😔wole byc cicho. Nie lubie krzywdzic innych. Nie umiem.

Kciuki za rozmowe z wujkiem Jarkiem, on jest naprawdę super więc nie masz się co stresować :) jak o czymś zapomnisz to wyślesz mu maila i on ci odpowie.

A co do koleżanki to jej nue krzywdzisz tylko ona ciebie i pewnie resztę zespołu, bo takie zachowanie wpływa na ludzi wokół. I pozbycie się takiej jednej toksycznej osoby może zrobić wiele dobrego dla większej ilosci osób.

reklama
Dziewczynki 😁😁Mam do sprzedania Gonapeptyl i Menopur 600 po jednym opakowaniu. Zapakuję w torbę termiczną jak trza 😁😁😁dajcie znać na priv która potrzebuje obecnie do lub przed stymulacją . Pozdrawiam i trzymam kciukaski za wszystkie betujące i starające się ✊✊✊✊✊

Jejeku ale dzisiaj na forum tematy broszki, armaty :o Pisalas wczoraj o tatuuuu gdzie je masz i jakie? Pochwal sie:)
Nie ma się czym chwalić. Pewnie teraz niektórych bym nie zrobila. Najstarszy na lopatce- jaskulki i dmuchawiec, na ramionach od srodka - na jednym napis na drugim nieskończoność z literka M, na nadgarstku kiedys bylo pióro, potem je przykryłam róża. I w sumie wszystkie procz rozy juz mi sie nie podobaja [emoji23][emoji23][emoji23]
1581023184214.jpeg

Nie ma się czym chwalić. Pewnie teraz niektórych bym nie zrobila. Najstarszy na lopatce- jaskulki i dmuchawiec, na ramionach od srodka - na jednym napis na drugim nieskończoność z literka M, na nadgarstku kiedys bylo pióro, potem je przykryłam róża. I w sumie wszystkie procz rozy juz mi sie nie podobaja [emoji23][emoji23][emoji23]Zobacz załącznik 1077223
Ojojoj to duzo ich masz :-) :) Piekne. Ja jakos nigdy nie maialm odwago sobie zrobic ale kto wie moze jak bym kiedys urodzila ❤

Dziewczyny czy mialyscie kiedys scretching endometrium ? wlasnie tak czytam mojego D pisze o tym ze to nawet 20 % zwieksza szanse na udany transfer...

No właśnie z tego co piszecie to ktoś ma aa, bx a u mnie nie ma takich oznaczeń. Dokładnie tłumaczyłam o co mi chodzi w laboratorium. Była jeszcze opcja z receptory kir z ligandami, może to było to? Odradzili nam to, bo rzekomo to miało wystarczyć.
Teraz sprawdzałam, to ja miałam robione to z ligandami 🙁 Może lekarz z wyniku sam będzie umiał wywnioskować jaki rodzaj haplotypu.

dziewczynki ja już w hotelu szykuje się do spania bo jutro punkcją o 9:00. Proszę trzymajcie kciuki żeby było dużo komóreczek i przede wszystkim żebym się obudziła 🙄😂 bo ja tak panikuje to moja pierwsza narkoza i nie wiem czego się spodziewać. Mam nadzieje ze lekarze będą mili bo jak nie to uciekam stamtąd. Strasznie mi smutno ze jestem sama ale cóż mąż musi zarabiać na te wszystkie „ przyjemności” 😭😭❤️❤️ Dobrej nocki dziewczynki odezwę się jutro po zabiegu

dziewczynki ja już w hotelu szykuje się do spania bo jutro punkcją o 9:00. Proszę trzymajcie kciuki żeby było dużo komóreczek i przede wszystkim żebym się obudziła [emoji849][emoji23] bo ja tak panikuje to moja pierwsza narkoza i nie wiem czego się spodziewać. Mam nadzieje ze lekarze będą mili bo jak nie to uciekam stamtąd. Strasznie mi smutno ze jestem sama ale cóż mąż musi zarabiać na te wszystkie „ przyjemności” [emoji24][emoji24][emoji3590][emoji3590] Dobrej nocki dziewczynki odezwę się jutro po zabiegu
Powodzenia [emoji3]

reklama
Do góry