ilmenau
Fanka BB :)
Dziewczynki wiem ze niektóre z Was maja już swoje serduszka w domku i starają się o rodzeństwo. Proszę o radę. Co kupić dziewczynce na pierwsze urodziny? Pomysłów brak, to dziecko ma już dosłownie chyba wszystko a jestem chrzestna i wypadałoby jakiś konkretny prezent kupić jade właśnie pociągniemy do Gdanska bo jutro rano punkcja i staram się zająć głowie innymi myślami ❤
Zależy jaki masz budżet - pchacz, Dumel arka Noego (męża chrzesnica uwielbiała to!), klocki drewniane, suchy basen z piłkami, voucher na sesję zdjęciową (ja sobie to zazyczylam na chrzciny i jest super pamiatka) i mój ulubiony typ prezentu voucher na zabawy w klubie maluszka (np. zabawy muzyczne, sensoryczne) i jak dziecko ma z tobą dobry kontakt to możesz ją wziąć na takie zabawy, rodzice będą wdzięczni za godzinę wolnego w tygodniu a dziecko też się wyszaleje. Ja chodzę z moją co tydzień i jest szał, raz poszła z tatą i raz z babcią i nawet nie było narzekania, że nie ma mamy a normalnie to ja się nie mogę nawet wykąpać, bo ona się wybudza jak mnie nie ma w sypialni
A najlepiej to spytaj rodziców, bo może zbierają na coś większego np. nowy fotelik i będą woleli pieniądze (u mojej chrześnicy tak było)
Moje kochane jutro moj wielki dzien. Telefoniczna rozmowa z doc.Pasnikiem i strasznie sie stresuje co mi powie
U mnie w pracy w miare ok moja psedo przyjaciółka zaczęła sie do mnie podlizywac. Ale wiecie co ja nie umiem z nia rozmawiac. Nie umiem jej wybaczyc tych slow. Moze kiedyś ....
Szef sie dowiedzial o calej sytuacji i powiedział ze tylko jedno moje słowo a on zrobi z nia porządek. Ja powiedziałam ze narazie jest ok ale jak cos się zmieni to dam mu o tym znac. Ja nie umiem tak wole byc cicho. Nie lubie krzywdzic innych. Nie umiem.
Kciuki za rozmowe z wujkiem Jarkiem, on jest naprawdę super więc nie masz się co stresować jak o czymś zapomnisz to wyślesz mu maila i on ci odpowie.
A co do koleżanki to jej nue krzywdzisz tylko ona ciebie i pewnie resztę zespołu, bo takie zachowanie wpływa na ludzi wokół. I pozbycie się takiej jednej toksycznej osoby może zrobić wiele dobrego dla większej ilosci osób.