reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
To prawda ludzie to wykorzystują. Moj mąż również by raczej cos powiedzial w tej sytuacji. Zawsze każe mi sie kłócić i nie dawać. A ja i tak robie po swojemu[emoji849]
Kurcze to jeszcze troche czasu do twojej wizyty. Wiem najgorszy jest ten czas oczekiwania. Ja sie boje ze jak doc mi zleci kolejne badania to znowu bede musiała czekac kilka miesiecy bo na ten moment terminow juz nie ma [emoji17]
Jak ja u niego byłam to też już nie było terminów i w ogóle już nie zapisywali ludzi. Bałam się że druga wizytę będę miała dopiero w maju, a tu pani z recepcji mówi że dla mnie jest termin 26marzec. Więc myślę że jak ty już u niego byłaś to będziesz miała też termin coś w marcu

dziewczynki ja już w hotelu szykuje się do spania bo jutro punkcją o 9:00. Proszę trzymajcie kciuki żeby było dużo komóreczek i przede wszystkim żebym się obudziła 🙄😂 bo ja tak panikuje to moja pierwsza narkoza i nie wiem czego się spodziewać. Mam nadzieje ze lekarze będą mili bo jak nie to uciekam stamtąd. Strasznie mi smutno ze jestem sama ale cóż mąż musi zarabiać na te wszystkie „ przyjemności” 😭😭❤️❤️ Dobrej nocki dziewczynki odezwę się jutro po zabiegu
Powodzenia! ❤️✊🏻✊🏻✊🏻

Moje kochane jutro moj wielki dzien. Telefoniczna rozmowa z doc.Pasnikiem i strasznie sie stresuje co mi powie🙄
U mnie w pracy w miare ok moja psedo przyjaciółka zaczęła sie do mnie podlizywac. Ale wiecie co ja nie umiem z nia rozmawiac. Nie umiem jej wybaczyc tych slow. Moze kiedyś ....
Szef sie dowiedzial o calej sytuacji i powiedział ze tylko jedno moje słowo a on zrobi z nia porządek. Ja powiedziałam ze narazie jest ok ale jak cos się zmieni to dam mu o tym znac. Ja nie umiem tak 😔wole byc cicho. Nie lubie krzywdzic innych. Nie umiem.
Oby docent dał dziś jakieś dobre wskazówki i zalecenia ❤️

Witajcie kobietki, dawno tu nie zaglądałam, gratuluję przyszłym mamuśkom i trzymam kciuki za starające się, ja po 1,5 od porodu postanowiłam wrócić po naszego mrozaka i stąd moje pytanie jak wygląda procedura kriotransferu kiedy najlepiej się umówić na pierwszą wizytę przed @, w trakcie czy ma to jakieś znaczenie i jak ewentualnie wygląda procedura, ktoś z Was kochane przechodził kriotransfer, pozdrawiam 😁

Ojojoj to duzo ich masz :-) :) Piekne. Ja jakos nigdy nie maialm odwago sobie zrobic ale kto wie moze jak bym kiedys urodzila [emoji173]
Ja zawsze chcialam, a jak zostalam mma to wytuatulowalam sobie na obojczyku imie corki :) i juz wiem, ze to nie bedzie ostatni, druga corcia tez bedzie miec swoj, a potem bedzie cos dla mnie - jakis wzor w koncu :)

Dziewczyny czy mialyscie kiedys scretching endometrium ? wlasnie tak czytam mojego D pisze o tym ze to nawet 20 % zwieksza szanse na udany transfer...
Nie miałam ale myślę, że to trochę takie "niewiadomo " gdyby wszystkie nacięcia, gluty i drapania pomagały znacząco, byłyby obowiązkowe. Ja wzięłam gluta:)

Nie ma się czym chwalić. Pewnie teraz niektórych bym nie zrobila. Najstarszy na lopatce- jaskulki i dmuchawiec, na ramionach od srodka - na jednym napis na drugim nieskończoność z literka M, na nadgarstku kiedys bylo pióro, potem je przykryłam róża. I w sumie wszystkie procz rozy juz mi sie nie podobaja [emoji23][emoji23][emoji23]Zobacz załącznik 1077223
Róża piekna😊Mi się bardzo podobają tatuaże. Najbardziej takie duże kolorowe😊ale u kogoś, bo u siebie to bym się bała że mi się znudzi kiedyś i potem nie będę już nic mogła zrobić. Więc tylko podziwiam w innych😀

reklama
Do góry