reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ogólnie walka o dziecko u mnie trwa łącznie ok 11 lat ...
Na początku jajowody były drożne i nic nie wychodziło, po latach zrobimy się całkowicie nie drożne. Miałam operację na prawy jajnik bo pękła mi torbiel. I od tamtego czasu robimy mi się torbiel i ciąży brak. Teraz torbieli nie mam ale niedrozne dwa jajowody :(
11 lat.... Współczuję... Mam nadzieję, że we wtorek skończy się ta długa walka... Mocne kciuki trzymam☺️

Tak pamiętam i mocno trzymam kciuki ✊ za piękne widoki jutro 🙃 będę wypatrywać wiadomości o Waszym Maleństwie, to może jutro Twój mąż zobaczy ta armatę 😅 🥰
Na pewno będzie szukać 😂😂Już czytał „jak poznać” 😂 ale wiem, że jak będzie dziewczynka to też będzie szczęśliwy ;)
Tylko zdrowie się liczy ❤️

Moje kochane jutro moj wielki dzien. Telefoniczna rozmowa z doc.Pasnikiem i strasznie sie stresuje co mi powie🙄
U mnie w pracy w miare ok moja psedo przyjaciółka zaczęła sie do mnie podlizywac. Ale wiecie co ja nie umiem z nia rozmawiac. Nie umiem jej wybaczyc tych slow. Moze kiedyś ....
Szef sie dowiedzial o calej sytuacji i powiedział ze tylko jedno moje słowo a on zrobi z nia porządek. Ja powiedziałam ze narazie jest ok ale jak cos się zmieni to dam mu o tym znac. Ja nie umiem tak 😔wole byc cicho. Nie lubie krzywdzic innych. Nie umiem.
Bo jestes dobra kobieta :-) :) daj jej spokoj, ja tez bym tak zrobila tylko trzymaj ja na dystans. A jak tylko cos zacznie to od razu ja do odstawienia :-) :) Tak wiem wiem Jutro masz tel z Pasnikiem. Ciekawe co ci powie. Bardzo bym chciala zebys tez juz dostala zielone swiatlo i zaczela razem ze mna :)
😍

Tak pamiętam i mocno trzymam kciuki [emoji110] za piękne widoki jutro [emoji854] będę wypatrywać wiadomości o Waszym Maleństwie, to może jutro Twój mąż zobaczy ta armatę [emoji28] [emoji3059]
Jezuuu... ja w tej całej napostnej atmosferze maleństwo i armatę zupełnie inaczej zinterpretowałam[emoji28][emoji85][emoji23][emoji23][emoji23]

Moje kochane jutro moj wielki dzien. Telefoniczna rozmowa z doc.Pasnikiem i strasznie sie stresuje co mi powie[emoji849]
U mnie w pracy w miare ok moja psedo przyjaciółka zaczęła sie do mnie podlizywac. Ale wiecie co ja nie umiem z nia rozmawiac. Nie umiem jej wybaczyc tych slow. Moze kiedyś ....
Szef sie dowiedzial o calej sytuacji i powiedział ze tylko jedno moje słowo a on zrobi z nia porządek. Ja powiedziałam ze narazie jest ok ale jak cos się zmieni to dam mu o tym znac. Ja nie umiem tak [emoji17]wole byc cicho. Nie lubie krzywdzic innych. Nie umiem.
Ja Cię rozumiem, też nie umiem być wredna kiedy trzeba i inni to często wykorzystują.
Mój mąż mnie często szkoli co mam mówić i jak się zachować - on bardzo dobrze umie być wredny i się nie pierdzieli w tańcu. Jak trzeba to wygarnie komuś wszystko prosto z mostu.
Strasznie jestem ciekawa co Ci docent powie [emoji848].
Ja mam druga wizytę dopiero 26 marca, okropnie mi się dłuży...

reklama
Moje kochane jutro moj wielki dzien. Telefoniczna rozmowa z doc.Pasnikiem i strasznie sie stresuje co mi powie🙄
Szef sie dowiedzial o calej sytuacji i powiedział ze tylko jedno moje słowo a on zrobi z nia porządek. Ja powiedziałam ze narazie jest ok ale jak cos się zmieni to dam mu o tym znac. Ja nie umiem tak 😔wole byc cicho. Nie lubie krzywdzic innych. Nie umiem.
Powodzenia jutro😊będzie git!!!

Do góry