reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
dziewczynki ja już w hotelu szykuje się do spania bo jutro punkcją o 9:00. Proszę trzymajcie kciuki żeby było dużo komóreczek i przede wszystkim żebym się obudziła [emoji849][emoji23] bo ja tak panikuje to moja pierwsza narkoza i nie wiem czego się spodziewać. Mam nadzieje ze lekarze będą mili bo jak nie to uciekam stamtąd. Strasznie mi smutno ze jestem sama ale cóż mąż musi zarabiać na te wszystkie „ przyjemności” [emoji24][emoji24][emoji3590][emoji3590] Dobrej nocki dziewczynki odezwę się jutro po zabiegu
Trzymam kciuki !!! Pelnego koszyczka jajeczek życzę!!!

dziewczynki ja już w hotelu szykuje się do spania bo jutro punkcją o 9:00. Proszę trzymajcie kciuki żeby było dużo komóreczek i przede wszystkim żebym się obudziła 🙄😂 bo ja tak panikuje to moja pierwsza narkoza i nie wiem czego się spodziewać. Mam nadzieje ze lekarze będą mili bo jak nie to uciekam stamtąd. Strasznie mi smutno ze jestem sama ale cóż mąż musi zarabiać na te wszystkie „ przyjemności” 😭😭❤️❤️ Dobrej nocki dziewczynki odezwę się jutro po zabiegu
Powodzonka ☺️Ciesz się tym , ze w Polsce punkcja pod narkoza to standard .. W Holandii nie , a uwierz - nie jest to przyjemne ... 😘

Dziewczyny czy mialyscie kiedys scretching endometrium ? wlasnie tak czytam mojego D pisze o tym ze to nawet 20 % zwieksza szanse na udany transfer...
Zwiększa w konkretnych przypadkach. Na pewno pobudza uNK w endometrium więc jest jedynie niewskazany jeśli jest ich w endo już za dużo. Tak właśnie jest akurat u mnie choć 7 lat temu udał mi się transfer gdzie w cyklu przed miałam scratching... I bądź tu człowieku mądry :cool2:

Bo jestes dobra kobieta :-) :) daj jej spokoj, ja tez bym tak zrobila tylko trzymaj ja na dystans. A jak tylko cos zacznie to od razu ja do odstawienia :-) :) Tak wiem wiem Jutro masz tel z Pasnikiem. Ciekawe co ci powie. Bardzo bym chciala zebys tez juz dostala zielone swiatlo i zaczela razem ze mna :)
😍
Dziekuje kochana❤ Nie wiem czy ze mnie dobra kobieta ale staram się. Wydaje mi się ze powinnam szybciej wybaczać bo tego nie umiem . Zawsze zajmuje mi to troche czasu
Ja tez mam duże nadzieję na te zielone swiatlo 🙂 napisze na pewno 😘

Ja Cię rozumiem, też nie umiem być wredna kiedy trzeba i inni to często wykorzystują.
Mój mąż mnie często szkoli co mam mówić i jak się zachować - on bardzo dobrze umie być wredny i się nie pierdzieli w tańcu. Jak trzeba to wygarnie komuś wszystko prosto z mostu.
Strasznie jestem ciekawa co Ci docent powie [emoji848].
Ja mam druga wizytę dopiero 26 marca, okropnie mi się dłuży...
To prawda ludzie to wykorzystują. Moj mąż również by raczej cos powiedzial w tej sytuacji. Zawsze każe mi sie kłócić i nie dawać. A ja i tak robie po swojemu🙄
Kurcze to jeszcze troche czasu do twojej wizyty. Wiem najgorszy jest ten czas oczekiwania. Ja sie boje ze jak doc mi zleci kolejne badania to znowu bede musiała czekac kilka miesiecy bo na ten moment terminow juz nie ma 😔

dziewczynki ja już w hotelu szykuje się do spania bo jutro punkcją o 9:00. Proszę trzymajcie kciuki żeby było dużo komóreczek i przede wszystkim żebym się obudziła 🙄😂 bo ja tak panikuje to moja pierwsza narkoza i nie wiem czego się spodziewać. Mam nadzieje ze lekarze będą mili bo jak nie to uciekam stamtąd. Strasznie mi smutno ze jestem sama ale cóż mąż musi zarabiać na te wszystkie „ przyjemności” 😭😭❤❤ Dobrej nocki dziewczynki odezwę się jutro po zabiegu
Trzymam kciuki ✊✊✊

reklama
Do góry