reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

@fredka84 ty masz tak piekne i geste wloski ze ja przy tobie to chyba polowy nie mam [emoji849] [emoji23] Masz ich tyle ze mozesz co chwile sobie farbowac wiec niczym sie nie stresuj. A teraz ciesz sie z nowej fryzurki :-) :)

@Liliana87 a ty jak sie czujesz przed jutrzejsza wizytaa? Masz wolne w pracy? O kotrej godzinie masz wizyte?
Ja tez uwazam ze Gameta jest genialna. Jak czytam tu dziewczynki i to co sie dzieje w innych klinikach to ciezko mi sobie wyobrazic zeby takie rzeczy mialy miejsce w Gamecie. Denerwuje mnie to bo nie dosc ze sie placi tyle kasy to przedew szystkim kobieta w takiej sytuacji potrzebuje wsparcia i empatii a jak widac potrafia jeszcze dołożyc do pieca...
Ja juz broszkę ogolilam i leżę;) zimno mi jakos, mezus mi skarpetki zalozyl. Jestem spokojna, choć u mnie bedzie tak,ze obudzę się nad ranem i będę miała bol brzucha ze stresu. Wizyta na 13.40. Pojedziemy chwile wczesniej i tradycyjnie na zupkę. Jest tam taka malutka zupiarnia "Gary na ogniu". Po punkcji maz mi poszedł szukac zupy, znalazl ta zupiarnie i od tamtej pory przy każdej wizycie zupa nasza;) moja oczywiscie ,zawsze pomidorowa [emoji7][emoji7][emoji7]
Cieszę się,że miałaś fajny dzień i w pracy wszystko Prima sort;) ja od tygodnia nie mogę się skupić i siedzę tam jak za karę. Totalne bezmóżdże mi się zalaczylo [emoji23]
Po wczorajszej heparynie wylazl mi taki siniak na brzuchu,ze przy pozostałych siniakach wyglądam jakby mnie ktoś niezle okopal..

reklama
Ja Cię rozumiem, też nie umiem być wredna kiedy trzeba i inni to często wykorzystują.
Mój mąż mnie często szkoli co mam mówić i jak się zachować - on bardzo dobrze umie być wredny i się nie pierdzieli w tańcu. Jak trzeba to wygarnie komuś wszystko prosto z mostu.
Strasznie jestem ciekawa co Ci docent powie [emoji848].
Ja mam druga wizytę dopiero 26 marca, okropnie mi się dłuży...
Moooojaaaa @fredka84 ;) Az mam cie ochote przytulic, Ja tam chyba potrafie cos konkretnego dopowiedziec ale nigdy nie wdaje sie w zadne pyskowki...

Moje kochane jutro moj wielki dzien. Telefoniczna rozmowa z doc.Pasnikiem i strasznie sie stresuje co mi powie[emoji849]
U mnie w pracy w miare ok moja psedo przyjaciółka zaczęła sie do mnie podlizywac. Ale wiecie co ja nie umiem z nia rozmawiac. Nie umiem jej wybaczyc tych slow. Moze kiedyś ....
Szef sie dowiedzial o calej sytuacji i powiedział ze tylko jedno moje słowo a on zrobi z nia porządek. Ja powiedziałam ze narazie jest ok ale jak cos się zmieni to dam mu o tym znac. Ja nie umiem tak [emoji17]wole byc cicho. Nie lubie krzywdzic innych. Nie umiem.
No to jutro czekamy na wieści!!! Wujcio pomoże na pewno;) trzymam kciuki [emoji110][emoji110][emoji110] nie martw się pseudo przyjaciolka. Śmieci sie same wynoszą. Wiem cos o tym ;)

Ja juz broszkę ogolilam i leżę;) zimno mi jakos, mezus mi skarpetki zalozyl. Jestem spokojna, choć u mnie bedzie tak,ze obudzę się nad ranem i będę miała bol brzucha ze stresu. Wizyta na 13.40. Pojedziemy chwile wczesniej i tradycyjnie na zupkę. Jest tam taka malutka zupiarnia "Gary na ogniu". Po punkcji maz mi poszedł szukac zupy, znalazl ta zupiarnie i od tamtej pory przy każdej wizycie zupa nasza;) moja oczywiscie ,zawsze pomidorowa [emoji7][emoji7][emoji7]
Cieszę się,że miałaś fajny dzień i w pracy wszystko Prima sort;) ja od tygodnia nie mogę się skupić i siedzę tam jak za karę. Totalne bezmóżdże mi się zalaczylo [emoji23]
Po wczorajszej heparynie wylazl mi taki siniak na brzuchu,ze przy pozostałych siniakach wyglądam jakby mnie ktoś niezle okopal..
Jejeku ale dzisiaj na forum tematy broszki, armaty :o Pisalas wczoraj o tatuuuu gdzie je masz i jakie? Pochwal sie:)

Bardzo bym chciała, chwilami tracę nadzieję zwłaszcza jak bóli mnie dziś brzuszek i wiem że moja kropeczka tam walczy .... :(
Wiadomo że się boisz [emoji853]. Właśnie rozstrzyga się w brzuszku Twoja przyszłość [emoji8]. My tu wszystkie wierzymy w Ciebie i trzymamy kciuki [emoji3590]Nie martw się[emoji8]

reklama
Do góry