Liliana87
Fanka BB :)
Ja juz broszkę ogolilam i leżę zimno mi jakos, mezus mi skarpetki zalozyl. Jestem spokojna, choć u mnie bedzie tak,ze obudzę się nad ranem i będę miała bol brzucha ze stresu. Wizyta na 13.40. Pojedziemy chwile wczesniej i tradycyjnie na zupkę. Jest tam taka malutka zupiarnia "Gary na ogniu". Po punkcji maz mi poszedł szukac zupy, znalazl ta zupiarnie i od tamtej pory przy każdej wizycie zupa nasza moja oczywiscie ,zawsze pomidorowa [emoji7][emoji7][emoji7]@fredka84 ty masz tak piekne i geste wloski ze ja przy tobie to chyba polowy nie mam [emoji849] [emoji23] Masz ich tyle ze mozesz co chwile sobie farbowac wiec niczym sie nie stresuj. A teraz ciesz sie z nowej fryzurki
@Liliana87 a ty jak sie czujesz przed jutrzejsza wizytaa? Masz wolne w pracy? O kotrej godzinie masz wizyte?
Ja tez uwazam ze Gameta jest genialna. Jak czytam tu dziewczynki i to co sie dzieje w innych klinikach to ciezko mi sobie wyobrazic zeby takie rzeczy mialy miejsce w Gamecie. Denerwuje mnie to bo nie dosc ze sie placi tyle kasy to przedew szystkim kobieta w takiej sytuacji potrzebuje wsparcia i empatii a jak widac potrafia jeszcze dołożyc do pieca...
Cieszę się,że miałaś fajny dzień i w pracy wszystko Prima sort ja od tygodnia nie mogę się skupić i siedzę tam jak za karę. Totalne bezmóżdże mi się zalaczylo [emoji23]
Po wczorajszej heparynie wylazl mi taki siniak na brzuchu,ze przy pozostałych siniakach wyglądam jakby mnie ktoś niezle okopal..