reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Hej dziewczyny.

Jestem przed calym procesem IVF i powiem Wam szczerze ze jestem troszeczke przerazona...
Mozecie mi powiedziec czy jest to az takie straszne to faszerowanie hormonami i czy bardzo bolesne sa te zatrzyki w brzuch?? Pozdrawiam serdecznie

Ale Ty się tutaj nie masz czym przyjmować, pij po prostu dużo wody, najlepiej z cytryna jak już ktoś Ci tutaj polecał i tyle 🙂
Ah sorry, dopiero doczytałam na samym końcu ze są bakterie 🤦🏻‍♀️
To spróbuj tych herbatek.

Moim zdaniem wszystkie zastrzyki i dojazdy są do przeżycia większym klopotem są emocje i ogromna nadzieja pokladana w procedurze. Każdy leki toleruje inaczej. Ale myślę że strach ma wielkie oczy.
Hej dziewczyny.

Jestem przed calym procesem IVF i powiem Wam szczerze ze jestem troszeczke przerazona...
Mozecie mi powiedziec czy jest to az takie straszne to faszerowanie hormonami i czy bardzo bolesne sa te zatrzyki w brzuch?? Pozdrawiam serdecznie

reklama
Właśnie wróciłam z Biedry. Przy kasie zobaczylam gazetkę "Mój pies" z takimi oto skarpetkami ;) następna wizyta w klinice jest moja [emoji41] bez kapcia [emoji16][emoji23]
20200204_192128.jpeg

Do góry