Cześć dziewczyny, jakiś czas mnie nie było musiałam walnąc sobie jakiegoś reseta ale to chyba nie jest możliwe bo podczytywałam was codziennie ). Naprzemian złe informacje z tymi przepięknymi na które każda z nas czeka. Gratuluję tym którym się udało, kibicuję tym które dalej walczą łącznie ze mną. 15.02 spotkanie po nieudanym transferze już 2 zobaczymy co mi tak doktorek dla mnie wymyśli
reklama
Ananasowa93
Fanka BB :)
No nie wyglada to na ostre zapalenie pecherza ale coś się dzieje. Nie wymaga to antybiotykoterapii ani nawet furaginy ale sok z żurawiny i picie dużej ilości wody pomoże wypłukać te bakterie żeby się nie mnożyły. Podczas stosowania luteiny tez istnieje ryzyko przenoszenia bakterii z dłoni na cewkę moczowa a stamtąd szybko migrują do pecherza. Także kochana na twoim miejscu naturalnymi sposobami bym walczyła z bakteriami dopóki nie masz objawów zapalenia. Jak będzie ostro szczypało i piekło przy siusianiu to do lekarza możesz pójść bo stan zapalny tak na dole nigdy nie jest dobry dla korpusia
motylek24
Jeśli miałaś podane dwa piękne trzydniowe zarodki to średnio jeden z nich powinien osiągnąć stadium blastocysty. Lepiej im w twoim brzuszku niż na szkle. Myśl pozytywnieA wiec jak wyglądają nasze forumowe statystyki? Ile mamy ciąż z 3 doby?
Waleczna36
Dziękuję kochana ❣ostrych objawów nie mam, tylko mega często chodze do toalety. Sok naturalny z żurawiny już kupiłam i aptece i właśnie pije. U mnie jest o tyle niebezpiecznie że ja od urodzenia mam przewlekłe stany zapalne dróg moczowych i kamienice. I np. Nie nam leu: 10_20 Np. Tylko od razu skok na 60_80 i leukocytów i eurocytow. Albo nie ma nic albo ful. Do tego białko w moczu i zaraz azotyny mi się pojawiają.No nie wyglada to na ostre zapalenie pecherza ale coś się dzieje. Nie wymaga to antybiotykoterapii ani nawet furaginy ale sok z żurawiny i picie dużej ilości wody pomoże wypłukać te bakterie żeby się nie mnożyły. Podczas stosowania luteiny tez istnieje ryzyko przenoszenia bakterii z dłoni na cewkę moczowa a stamtąd szybko migrują do pecherza. Także kochana na twoim miejscu naturalnymi sposobami bym walczyła z bakteriami dopóki nie masz objawów zapalenia. Jak będzie ostro szczypało i piekło przy siusianiu to do lekarza możesz pójść bo stan zapalny tak na dole nigdy nie jest dobry dla korpusia ❤
Ale i tak dziękuję że szczegółowy opis
Olusja1987
No wezzz, przeczytałam te artykuły, które wlepiłaś i trochę doła złapałam. No ale trudno, ciężkie dni przede mną. Wczoraj na wieczór też mnie jakieś lęki dopadły. Ósmego dnia idę na betę. Ostatecznie i definitywnie.
Jeśli miałaś podane dwa piękne trzydniowe zarodki to średnio jeden z nich powinien osiągnąć stadium blastocysty. Lepiej im w twoim brzuszku niż na szkle. Myśl pozytywnie
Aaaanna
Wiesz u dorosłych kobiet mówi się za bardzo ważne jest żeby po każdym stosunku oddać mocz bo to przeplukuje cewke moczowa i najlepiej się trochę podmyc.
Dziękuję kochana [emoji873]ostrych objawów nie mam, tylko mega często chodze do toalety. Sok naturalny z żurawiny już kupiłam i aptece i właśnie pije. U mnie jest o tyle niebezpiecznie że ja od urodzenia mam przewlekłe stany zapalne dróg moczowych i kamienice. I np. Nie nam leu: 10_20 Np. Tylko od razu skok na 60_80 i leukocytów i eurocytow. Albo nie ma nic albo ful. Do tego białko w moczu i zaraz azotyny mi się pojawiają.
Ale i tak dziękuję że szczegółowy opis [emoji259][emoji8]
Waleczna36
Tak, ostatnio mi to powiedział lekarz. Ale ja od zawsze tak robiłam i robięWiesz u dorosłych kobiet mówi się za bardzo ważne jest żeby po każdym stosunku oddać mocz bo to przeplukuje cewke moczowa i najlepiej się trochę podmyc.
reklama
Aaaanna
To tylko taka podpowiedz bo często te infekcje są występujące czyli bakterie z okolicy cewki wchodzą do środka. One normalnie są na powierzchni i trochę ich musi być ale nie powinny dawać odpowiedzi zapalnej czyli leukocytów w moczu.[emoji3][emoji3]
Tak, ostatnio mi to powiedział lekarz. Ale ja od zawsze tak robiłam i robię [emoji4]
Podziel się: