reklama
Wynik będzie miarodajny.Rob kochana co ma być to będzie.Trzymam mocno kciuki.Kochane, bardzo Wam wszystkim dziękuje za miłe słowa pocieszenia wczoraj.
Mialam takie plamienia jeszcze dwa razy, Wczoraj wieczorem i dziś troszkę, koloru kawy z mlekiem, malutko tego za każdym razem, no ale jest i to martwi.
Kiepsko spałam w ta noc, trochę mi się płakało, boli mnie głowa od tego wszystkiego ... postanowiłam ze dziś zrobię betę, miało być jutro, ale nie będę się dłużej katować, bo oszaleje.
Dzis jest 8dpt, wiec jak coś ma być to będzie.
klaudiaanita
Fanka BB :)
O nie Miałam nadzieje wręcz byłam pewna że Wam się uda!!!
Bardzo mi przykro..
Czekamy teraz na informacje co powie Wam Ziółkowski i co dalej..
Ehhh teraz ja się stresuje strasznie jak będzie u mnie..
3 Maj się ciepło
Dziękuje , Już krew oddana, pani w laboratorium mi powiedziała ze to jeszcze trochę za wcześnie i wynik może być negatywny, no jak to? Jeśli będzie ok, to powinno już chyba coś Chociaż minimalnie ruszyć?Wynik będzie miarodajny.Rob kochana co ma być to będzie.Trzymam mocno kciuki.
A miałaś blastke? Jeśli tak to wynik <1.2 niestety nie pozostawia nadziei, natomiast powyżej 5 będziesz musiała powtórzyć po 48hDziękuje , Już krew oddana, pani w laboratorium mi powiedziała ze to jeszcze trochę za wcześnie i wynik może być negatywny, no jak to? Jeśli będzie ok, to powinno już chyba coś Chociaż minimalnie ruszyć?
Netiaskitchen
A miałaś 5 dniowy zarodek? Chyba tak. Jeśli tak, to już w 6dpt beta powinna ruszyć. W 8 dpt spodziewałabym się wyniku ok 30-40. Tak więc spokojnie.Dziękuje , Już krew oddana, pani w laboratorium mi powiedziała ze to jeszcze trochę za wcześnie i wynik może być negatywny, no jak to? Jeśli będzie ok, to powinno już chyba coś Chociaż minimalnie ruszyć?
Tak 5 dniowy zarodek, dziękujeA miałaś blastke? Jeśli tak to wynik <1.2 niestety nie pozostawia nadziei, natomiast powyżej 5 będziesz musiała powtórzyć po 48h
DziękiA miałaś 5 dniowy zarodek? Chyba tak. Jeśli tak, to już w 6dpt beta powinna ruszyć. W 8 dpt spodziewałabym się wyniku ok 30-40. Tak więc spokojnie.
reklama
Liliana87
I @cikulinka tak bardzo bym chciala, ale nawet boje się myslec. Bo boję się,że zle mysli przyciągnę. Nie dam rady tego udźwignąć jak się nie uda.. z mężem omijamy temat bardzo, każde boi się mówić cokolwiek..Liliana będzie dobrze. Jakoś tak czuję w kościach
Podziel się: