reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Mnie właśnie pobolewa z lewej strony jakby jajnik. Nie skurcze tylko te cmienia z ciepłem. Czesto mialam podobnie przy torbieli [emoji52][emoji52][emoji52]

reklama
Dziękuje 😘, Już krew oddana, pani w laboratorium mi powiedziała ze to jeszcze trochę za wcześnie i wynik może być negatywny, no jak to? Jeśli będzie ok, to powinno już chyba coś Chociaż minimalnie ruszyć?
Znam przyoadek bhcg z 8dpt 8 i teraz dziewczynka ma już 1.5r tak więc nadzieja umiera ostatnia :)
Ja w pierwszej ciąży miałam bete w 7dpt 14 więc też nie wiele... a synek już 5 lat

Mnie właśnie pobolewa z lewej strony jakby jajnik. Nie skurcze tylko te cmienia z ciepłem. Czesto mialam podobnie przy torbieli [emoji52][emoji52][emoji52]
Rób aniołki, nie myśl tym!!! I nie nastawiaj się negatywnie [emoji8]. Ja ciągle trzymam kciuki za Ciebie [emoji8]

Ja mam non stop przerwy w objawach! Nie dajmy się zwariować. Od 3 dni czułam się jak przed ciążą- zupełnie nic i się nakręcałam więc już dziś mnie pobolewa brzuch i już jestem spokojniejsza [emoji28] ciąża to nie jest constans! Jeden dzień są objawy, drugi nie ma, później się zmieniają lub wycofują- i nie ma zasady, u jednej będą jakieś przez większość czasu, a inne kobiety 9miesiecy przeżyją bezobjawowo (jak moja mama obydwie ciąże- pierwszy raz była u lekarza w 5 miesiącu, bo jak mówi "dobrze się czuła" więc po co wcześniej [emoji54] tylko bez hejtu proszę- to było 30 lat temu [emoji6]). Moja mama mówi, że u niej jedynym objawem ciąży był rosnący brzuch.

Jaaaa. Tzn ja raczej nie mialam zadnych objawow a jeszcze przed ktoras beta poczulam totalna pustke w srodku.

Dakita pisala,ze nie ma objawow w ogole, piersi nie bolą A i na dziewczyny pisały,ze objawy miały u nie miały na przemian. Kochana, jesteś w ciąży;) uwierz w to ;*

Dziękuje dziewczyny za pocieszenie. Generalnie takie dziwne myśli mnie nachodzą. Niby je odganiam a za chwile znów przychodzą. I ta niechęć do wszystkiego, ziewam a niedawno wstałam z łóżka - praca w ciąży to zło

Rób aniołki, nie myśl tym!!! I nie nastawiaj się negatywnie [emoji8]. Ja ciągle trzymam kciuki za Ciebie [emoji8]
Ja od poniedziałku juz w pracy, więc nie mam jak dziergac. Nie nastawiam się negatywnie..staram się w ogóle nie nastawiac. Bo to chyba jest 50 na 50. Jutro juz bedzie wszystko wiadomo. [emoji2962][emoji2962][emoji2962][emoji2962]

To my przy okazji punkcji zostawiliśmy 6600, ciekawe co w piątek...
Kurcze to fajnie ze tak malo. U nas do dnia punkcji ponad 8000 placone w woch ratach czyli 3000 przy rozpoczeciu stymulacji i ponad 5000 do dnia punkcji. Ale do tego dochodza leki kolo 1000 i badania tez nie tanie... Wiec bedzie teraz po podwyzkach tez pewnie jak u @Netiaskitchen kolo 11000, bez transferu ;( a gdzie tu jeszcze badanie zarodkow ...

Oglądałam wywiad właśnie z nią i się zryczalam ale tak pozytywnie 😢😢 nie mogę uwierzyć że jest nas tyle.. 😮😮😮I powiem wam, że przed obejrzeniem tego wywiadu to myślałam sobie ze bardziej to robi dla kasy i sławy. Ale teraz tak bardzo się cieszę że ktoś o tym powiedział i że się odważyła..😍😍 Nie musiała mogła mieć to głęboko... Wiecie gdzie... Muszę obejrzeć ten program jej i ogarnąć książkę. Oprócz tego forum 2 raz od kilku lat poczułam że nie jestem sama z tym wszystkim 😢😢😢
a gdzie to mozna ogadnąc ? ;)

Dziękuje dziewczyny za pocieszenie. Generalnie takie dziwne myśli mnie nachodzą. Niby je odganiam a za chwile znów przychodzą. I ta niechęć do wszystkiego, ziewam a niedawno wstałam z łóżka - praca w ciąży to zło
To chyba normalne.. Nie da się nie myśleć, za duzo przechodzimy. A senność to jeden z objawów, moja siostra mowi,ze na początku ciazy ciagle chodzila zmeczona, śpiąca, nic jej się nie chciało..
Moja szefowa w tym roku skończy 40 lat. Pod koniec ubiegłego urodziła. Ma już pełnoletnia córkę A tej ciazy nie planowała. I opowiadala,ze poszla do lekarza raka szukac bo tak się źle czuła A sie okazało,że w ciąży. Cala ciąże wyglądała pieknie, kwitnaco, pod koniec miala cukrzycę. Na pierwszą ciążę byla za młoda, nie miała instynktu A teraz jest przeszczęśliwa.

Kochane, bardzo Wam wszystkim dziękuje za miłe słowa pocieszenia wczoraj.
Mialam takie plamienia jeszcze dwa razy, Wczoraj wieczorem i dziś troszkę, koloru kawy z mlekiem, malutko tego za każdym razem, no ale jest i to martwi.
Kiepsko spałam w ta noc, trochę mi się płakało, boli mnie głowa od tego wszystkiego 🤯... postanowiłam ze dziś zrobię betę, miało być jutro, ale nie będę się dłużej katować, bo oszaleje.
Dzis jest 8dpt, wiec jak coś ma być to będzie.
Trzymam kciuki 💛 💛 💛 💛 💛 💛 💛 💛 💛 👍👍👍👍👍👍👍👍

reklama
Do góry