Equoral, Encorton i AcardPrzykro mi strasznie... a co dostalas od docenta?
reklama
Aneczka85_01
Fanka BB :)
Wszystko się zwala na raz... Masakra... Trzymaj się Kochana. Zarodki możesz zamrozić i wrócić jak będziesz gotowa. Oczywiście jeśli uznasz, że tak chcesz.
Powiem Ci ze jestem tak rozwalona ze niewiem już nic . Muszę się uspokoić ale nie potrafię . Mój graves uwielbia taki stan i może nawet będzie konieczność zamrozić . Jeśli wogole będzie co
Boszzzz. Kochana, no właśnie miałam pisać, oby się nie uaktywnił przy takim stresiePowiem Ci ze jestem tak rozwalona ze niewiem już nic . Muszę się uspokoić ale nie potrafię . Mój graves uwielbia taki stan i może nawet będzie konieczność zamrozić . Jeśli wogole będzie co
Juz mi słów brakuje dzisiaj...
Aneczka85_01
Jejku aż mi się wszystkiego odechciało po tych smutnych wiadomościach [emoji22]. Nie wiem nawet co napisać, bo przecież nie da się ze będzie dobrze. Dziewczyny wypłaczcie ból, postarajcie się znaleźć choć maleńka pozytywna rzecz. @Justi55 nie poddawaj się jeszcze, jestes młoda, silna.
@Aneczka85_01 a może dla taty najpiękniejszym prezentem będzie właśnie to ze się starasz o dzidziusia, także kontynuuj, jemu na pewno to sprawi dużo radości.
[emoji179][emoji179][emoji179]
Tydzień temu w szpitalu powiedział lekarzowi ze nie wybiera się na tamten świat dopóki wnuka nie doczeka. Eh... [emoji24]
Aneczka85_01
Boszzzz. Kochana, no właśnie miałam pisać, oby się nie uaktywnił przy takim stresie[emoji25][emoji25][emoji25]
Juz mi słów brakuje dzisiaj...
Chyba na uspokojenie będę potrzebować coś bo pije 4 melisę a nic nie pomaga
Liliana87
Szalona jesteś paznokcie sama sobie zeobilam- uczę się no dostalam lampe na imenynySliczniaste paznokietki
Chciałam się dziś "pochwalić" bo wróciłam podjarana, ale zaczelam czytac forum i mi się tak smutno zrobiło;( ale.. ruszyłam dupe i bylam dzis pobiegać. Nigdy nie lubiłam biegać ale ppzazdroscialam Ci samozaparcia i obiecałam sobie przeciez, ze od stycznia sie wezme za siebie.. nie wiec umówiłam się z koleżanką po bardzo długim czasie nic nie robienia i w 38 min przebieglam truchtem 5km. Wiem,ze to nic ale jak na mnie to naprawdę duuzzo. Chciałabym załapać bakcyla i biegać chociazby co dwa dni. Jutro tez sie umówiliśmy. Przynajmniej do transferu postanowiłam sie ruszać. Trzymaj kciuki za mnie!!!
Szalona jesteś paznokcie sama sobie zeobilam- uczę się no dostalam lampe na imenyny
Chciałam się dziś "pochwalić" bo wróciłam podjarana, ale zaczelam czytac forum i mi się tak smutno zrobiło;( ale.. ruszyłam dupe i bylam dzis pobiegać. Nigdy nie lubiłam biegać ale ppzazdroscialam Ci samozaparcia i obiecałam sobie przeciez, ze od stycznia sie wezme za siebie.. nie wiec umówiłam się z koleżanką po bardzo długim czasie nic nie robienia i w 38 min przebieglam truchtem 5km. Wiem,ze to nic ale jak na mnie to naprawdę duuzzo. Chciałabym załapać bakcyla i biegać chociazby co dwa dni. Jutro tez sie umówiliśmy. Przynajmniej do transferu postanowiłam sie ruszać. Trzymaj kciuki za mnie!!!
5km w 38 min na pierwszy raz to baaardzo dużo!!! Super.
Tylko uważaj, by nie przesadzić na poczatku
Aneczka85_01
A tak poza smutami pytanie o krew. Dzisiaj wogole nie chciała lecieć do pobrania . Gęsta się zrobiła . Sprawdziłam wynik morfologi i mam powyżej normy HGB i HCT. Acard poradzi sobie ? Kłuła mnie 5 razy i ledwo pobrała . Dużo pije wody ok 3 litrów . Niewiem o co kaman
Przed pobraniem zawsze dobrze kubek wypić...A tak poza smutami pytanie o krew. Dzisiaj wogole nie chciała lecieć do pobrania . Gęsta się zrobiła . Sprawdziłam wynik morfologi i mam powyżej normy HGB i HCT. Acard poradzi sobie ? Kłuła mnie 5 razy i ledwo pobrała . Dużo pije wody ok 3 litrów . Niewiem o co kaman
A heparynke masz do transferu czy tylko acard?
reklama
Liliana87
Tak mi przykro ;( wiem,że to co teraz napisze nie bedzie w żaden sposób pocieszające.. ale jak już wiesz, to masz czas na to aby zrobić wszystko by spędzić z tata jak najwięcej czasu.. nie wiem jak to napisać, bo nigdy nie da się przygotować na śmierć bliskiej osoby.. z mojego doświadczenia mogę Ci powiedzieć, że masz czas aby powiedzieć tacie wszystko o czym myślisz, co czujesz, obiecać mu,ze sie nie poddasz i będziesz walczyć, również dla niego.. I życzę Wam siły do walki, cierpliwości oraz tego, aby Twój tata po prostu się nie męczył ;(Chyba na uspokojenie będę potrzebować coś bo pije 4 melisę a nic nie pomaga
Podziel się: