reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Mam wynik beta 0,200 mlU/ml

Przykro mi, też właśnie przez to przeszłam :( wzięłam się za planowanie dalszych kroków, badań i o dziwo poczułam się o wiele lepiej, nie poddajemy się! to tylko chwilowe trudności Kochana, ciągle wierzę, że kiedy w końcu się uda to zapomnimy o wszystkim co było złe

reklama
O widzisz. Ten Twój nick taki sugestywny[emoji848][emoji848][emoji848][emoji6]Dziwię się,że nie dołożył przy takim etradiolu...

Przykro mi bardzo z powodu taty.
W październiku odeszła moja kochana Chrzestna. Najgorszy. Drobnokomorkowiec.

Życzę Wam dużo siły. Zdrowia dla Taty. Ciesz się każda chwilą.
Przytulam[emoji176]

Wiesz co jest najgorsze ? Żyjesz sobie i nie myślisz o takich sytuacjach . Rodzice są , odwiedza się ich , narzeka bo to bo tamto . Ostatnie miesiące walczyliśmy zeby tato nóg nie stracił bo zmiany miażdżycowe , miał kilka operacji i w grudniu wkoncu stanął na nogi.. ledwo ale jednak nie amputowali . A w ciągu tygodnia szpital badania i diagnoza . Widzę z dnia na dzień jak jego ubywa i nie mogę się z tym pogodzić . A dzisiejszy wynik dobił mnie okropnie .

Spieszmy się kochać ludzi..

Bajka była piękna, ale finał tragiczny. Powtórka z tamtego roku. Najpierw łzy szczęścia teraz łzy bólu. Właśnie jestem po usg okazało się że serce przestało bić to już koniec. Zalamalam się całkowicie. To było moje ostatnie podejście. Znikam. Powodzenia Wam życzę.
Tak mi przykro z całego serca ściskam !!!

na tej samej stronie masz pakiet na trombofilię- za coś około 360 zł-może jest z kariotypem w jakimś zestawie popatrz-opłaca się a Pąsikonik zawsze tez to chce. Myslę,że masz już dużo ,jak będzie coś jeszcze chciała to Ci zleci i wdroży leczenie. tRZYMAM MOOOOCNO✊✊✊✊

Dziękuję za podpowiedź :) faktycznie był tam pakiet kariotypy + trombofilia, umówiłam się na poniedziałek

reklama
Do góry