reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Jejku, dziewczyny moje życie ostatnio jest jak z filmu... będąc księgowym niechcący znalazłam się w nowej firmie i zrobili że mnie inżynieria, chwilę potem pozytywne testy po IVF i płacz! Przez chwilę myślałam że tego nie ogarnę co mam teraz zrobić a moja poprzednia firmy już zadziałała żeby mnie ściągnąć z powrotem! Powiedziałam im że najprawdopodobniej jestem w ciąży bo nie będę kłamać i zawsze byłam z nimi szczera a im to nie przeszkadza, kumacie!!!? A ja nawet nie wiem czy będzie serduszko jeszcze nawet :( Looooo matko co ja narobilam!
Poprzednia firma na prawdę w porządku się zachowała ☺️ widzisz tak się martwiłas a wychodzi na to że wszystko jakby samo się ułoży 😉 i proszę tylko nie te czarne myśli! Będzie serduszko i już!😉

Ok super, robię screena Twojej wypowiedzi żeby nie zapomnieć [emoji3]
Przy pierwszej wizycie nie miałam kirów-nie wszystkim zaleca-choć przyznam,że mnie pytał,czy robiłam a ja cielę głupie pomyliłam z kariotypem[emoji2356][emoji2356][emoji2356].Tak jak piszesz ,@fredka84, trombo pakiet ,ana,cytokiny,nk-tyle miałam -całość dwa lata temu coś koło 1200 zł.

Bardzo się boję czy ten zarodek tam wogole jest, ciągle o tym myślę i się martwię :( To jest teraz najważniejsze.. Czy się udało to jeszcze tak naprawdę nie wiadomo...

Wiem,że się boisz.I martwisz.I ,że jeszcze nic pewnego.Ale staraj się myśleć pozytywnie,nie stresować Kropka😍😍😍JA WIERZĘ ,że będzie dobrze....✊✊✊

Nie wiem,czy zrozumiesz-czy ktoś zrozumie-a ja napiszę to tak jak czuję,byście mnie zrozumiały...
Tylko raz na 4 transfery miałam betę 26 w 12dpt(ttaaaakkk ,wtedy czekałam tak długo) I czuję taki żal i ogromną tęsknotę za choćby tą betę 3 cyfrową,by dłużej niz 3 dni poczuć ,że jestem w tej ciąży...
i czasem mam ochotę tak Was smyrnąć ,po przyjacielsku,o więcej radości,więcej optymizmu.Nie wiem @Aduś16 czy rozumiesz...Pewno @Netiaskitchen lub @Dakita30 napisałyby to piękniej😋

Dziewczyny z Trojmiasta i okolic !

Mam na sprzedaż 4 szt. Ovitrelle ☺️

Załączniki

• 4CC7980B-2242-4B9F-B1A3-41D5AB298CB9.jpeg
    4CC7980B-2242-4B9F-B1A3-41D5AB298CB9.jpeg
    53,7 KB · Wyświetleń: 47
reklama
Przy pierwszej wizycie nie miałam kirów-nie wszystkim zaleca-choć przyznam,że mnie pytał,czy robiłam a ja cielę głupie pomyliłam z kariotypem🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️.Tak jak piszesz ,@fredka84, trombo pakiet ,ana,cytokiny,nk-tyle miałam -całość dwa lata temu coś koło 1200 zł.

Tylko lepiej w labo zapytać bo ja wydałam daremnie 370 zł na nk . Zrobili mi za taka kasę i na wyniku jest tylko procent komórek nk . A badanie IMK kosztuje chyba 230 zł i podobno są komórki nk w procentach i te jakieś parametry które są potrzebne . Wyjaśniałam to z labo ale kasy mi nie zwrócili tylko przeprosili

Do góry