I bardzo dobrzeNo i jutro poproszę ładnie lekarza by dał skierowanie na milion badań [emoji23]
reklama
Aneczka85_01
Fanka BB :)
Położyłam się spać bo rano muszę wstać o 5 zeby się wyrobić do pracy i na to usg na 9 a tu żołądek wola o kolacje i tak sobie myśle ze przez ta głupia endo nawet obiadu nie jadłam
Apola
Mam 4 tabletki 16 mg. Tego co biorę teraz 4mg mam na styk. Bedziesz miała problem z tym lekiem za granica ?Został Ci jakiś metypred? mi pewnie Pasnik wydłuży a akurat tego leku mam na styk a już za granicą jestem....
Poprzednia firma na prawdę w porządku się zachowała widzisz tak się martwiłas a wychodzi na to że wszystko jakby samo się ułoży i proszę tylko nie te czarne myśli! Będzie serduszko i już!Jejku, dziewczyny moje życie ostatnio jest jak z filmu... będąc księgowym niechcący znalazłam się w nowej firmie i zrobili że mnie inżynieria, chwilę potem pozytywne testy po IVF i płacz! Przez chwilę myślałam że tego nie ogarnę co mam teraz zrobić a moja poprzednia firmy już zadziałała żeby mnie ściągnąć z powrotem! Powiedziałam im że najprawdopodobniej jestem w ciąży bo nie będę kłamać i zawsze byłam z nimi szczera a im to nie przeszkadza, kumacie!!!? A ja nawet nie wiem czy będzie serduszko jeszcze nawet Looooo matko co ja narobilam!
Ok, muszę to zapamiętać to od razu sobie też dorobię tą resztę ANA
Ja sama ana zrobiłam i wyszlo dodatnie wiec lekarz mówił zeby zrobić ana 2 i 3 to wtedy jest pełny obraz . Za ana płaciłam jakoś 50 zł a ana 2 i 3 już były coś ok po 80.
Ok super, robię screena Twojej wypowiedzi żeby nie zapomnieć [emoji3]
Przy pierwszej wizycie nie miałam kirów-nie wszystkim zaleca-choć przyznam,że mnie pytał,czy robiłam a ja cielę głupie pomyliłam z kariotypem[emoji2356][emoji2356][emoji2356].Tak jak piszesz ,@fredka84, trombo pakiet ,ana,cytokiny,nk-tyle miałam -całość dwa lata temu coś koło 1200 zł.
Dzieki trzymaj i nie puszczaj moj przypadek jest ciezki ale mam nadzieje ze bedzie sukcesTrzymam kciuki, ja jestem dzięki Novum w ciąży, kciuki zacisniete za to samo u Ciebie
Bardzo się boję czy ten zarodek tam wogole jest, ciągle o tym myślę i się martwię To jest teraz najważniejsze.. Czy się udało to jeszcze tak naprawdę nie wiadomo...
Wiem,że się boisz.I martwisz.I ,że jeszcze nic pewnego.Ale staraj się myśleć pozytywnie,nie stresować KropkaJA WIERZĘ ,że będzie dobrze....
Nie wiem,czy zrozumiesz-czy ktoś zrozumie-a ja napiszę to tak jak czuję,byście mnie zrozumiały...
Tylko raz na 4 transfery miałam betę 26 w 12dpt(ttaaaakkk ,wtedy czekałam tak długo) I czuję taki żal i ogromną tęsknotę za choćby tą betę 3 cyfrową,by dłużej niz 3 dni poczuć ,że jestem w tej ciąży...
i czasem mam ochotę tak Was smyrnąć ,po przyjacielsku,o więcej radości,więcej optymizmu.Nie wiem @Aduś16 czy rozumiesz...Pewno @Netiaskitchen lub @Dakita30 napisałyby to piękniej
reklama
Aneczka85_01
Przy pierwszej wizycie nie miałam kirów-nie wszystkim zaleca-choć przyznam,że mnie pytał,czy robiłam a ja cielę głupie pomyliłam z kariotypem.Tak jak piszesz ,@fredka84, trombo pakiet ,ana,cytokiny,nk-tyle miałam -całość dwa lata temu coś koło 1200 zł.
Tylko lepiej w labo zapytać bo ja wydałam daremnie 370 zł na nk . Zrobili mi za taka kasę i na wyniku jest tylko procent komórek nk . A badanie IMK kosztuje chyba 230 zł i podobno są komórki nk w procentach i te jakieś parametry które są potrzebne . Wyjaśniałam to z labo ale kasy mi nie zwrócili tylko przeprosili
Podziel się: