ja tam się nie znam psze pani-robiłam wszystko,co mi tam docent zalecił od razu na miejscu u tych fachur w apc w ŁodziTylko lepiej w labo zapytać bo ja wydałam daremnie 370 zł na nk . Zrobili mi za taka kasę i na wyniku jest tylko procent komórek nk . A badanie IMK kosztuje chyba 230 zł i podobno są komórki nk w procentach i te jakieś parametry które są potrzebne . Wyjaśniałam to z labo ale kasy mi nie zwrócili tylko przeprosili
reklama
Aneczka85_01
Fanka BB :)
Wiem,że się boisz.I martwisz.I ,że jeszcze nic pewnego.Ale staraj się myśleć pozytywnie,nie stresować Kropka[emoji7][emoji7][emoji7]JA WIERZĘ ,że będzie dobrze....[emoji110][emoji110][emoji110]
Nie wiem,czy zrozumiesz-czy ktoś zrozumie-a ja napiszę to tak jak czuję,byście mnie zrozumiały...
Tylko raz na 4 transfery miałam betę 26 w 12dpt(ttaaaakkk ,wtedy czekałam tak długo) I czuję taki żal i ogromną tęsknotę za choćby tą betę 3 cyfrową,by dłużej niz 3 dni poczuć ,że jestem w tej ciąży...
i czasem mam ochotę tak Was smyrnąć ,po przyjacielsku,o więcej radości,więcej optymizmu.Nie wiem @Aduś16 czy rozumiesz...Pewno @Netiaskitchen lub @Dakita30 napisałyby to piękniej[emoji39]
Czekaj czekaj , czyli Tobie ivf nie pomogło ? Masz dzieci ? Tyle osób ze nie umiem połapać ;(
A swoją drogą to chamy z nich-jakie to labo?Tylko lepiej w labo zapytać bo ja wydałam daremnie 370 zł na nk . Zrobili mi za taka kasę i na wyniku jest tylko procent komórek nk . A badanie IMK kosztuje chyba 230 zł i podobno są komórki nk w procentach i te jakieś parametry które są potrzebne . Wyjaśniałam to z labo ale kasy mi nie zwrócili tylko przeprosili
Aneczka85_01
ja tam się nie znam psze pani-robiłam wszystko,co mi tam docent zalecił od razu na miejscu u tych fachur w apc w Łodzi[emoji16][emoji16][emoji16]
No to one wiedziały co za badania . Ja robiłam w labo w którym jako jedynym w okolicy pobierali na nk i wysyłali do Gdańska . I lekarz który wysyła do Pasnika mówiła ze zły wynik mam , ze same procenty to za wiele nie mówią i ze IMK jak bym zrobiła to by więcej powiedziało
Margit2018
Ja rozumiem. Napisałaś to pięknie. Będzie trzycyfrowa. Zobaczysz.Wiem,że się boisz.I martwisz.I ,że jeszcze nic pewnego.Ale staraj się myśleć pozytywnie,nie stresować KropkaJA WIERZĘ ,że będzie dobrze....
Nie wiem,czy zrozumiesz-czy ktoś zrozumie-a ja napiszę to tak jak czuję,byście mnie zrozumiały...
Tylko raz na 4 transfery miałam betę 26 w 12dpt(ttaaaakkk ,wtedy czekałam tak długo) I czuję taki żal i ogromną tęsknotę za choćby tą betę 3 cyfrową,by dłużej niz 3 dni poczuć ,że jestem w tej ciąży...
i czasem mam ochotę tak Was smyrnąć ,po przyjacielsku,o więcej radości,więcej optymizmu.Nie wiem @Aduś16 czy rozumiesz...Pewno @Netiaskitchen lub @Dakita30 napisałyby to piękniej
Aneczka85_01
A swoją drogą to chamy z nich-jakie to labo?
Diagnostyka [emoji23]
NOo NA RAZIE NIE-ALE WALCZĘ UPARCIE ,MIMO PODESZŁEGO WIEKUMarzec ,góra połowa kwietnia to mój czas-oby nic się nie spierd... bo naprawdę o lasce będę mieć to dziecięCzekaj czekaj , czyli Tobie ivf nie pomogło ? Masz dzieci ? Tyle osób ze nie umiem połapać ;(
O ile dobrze rozumie, to właśnie po to robisz zastrzyki z orangulatran żeby nie pękły te które są dojrzałe?Mam nadzieję bo tak się boję. Ovitrelle jest podawany na 36 godz przed pęknieciem. A co jeśli komórki szybciej pękną same? Jest taka możliwość?
Aneczka85_01
NOo NA RAZIE NIE-ALE WALCZĘ UPARCIE ,MIMO PODESZŁEGO WIEKU[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]Marzec ,góra połowa kwietnia to mój czas-oby nic się nie spierd... bo naprawdę o lasce będę mieć to dziecię
Oj tam podeszły wiek . Ile masz ? Ja właśnie 3 Skończyłam 35 i mój lekarz się ucieszył ze będzie można wszytko zapłodnić
reklama
Aneczka85_01
NOo NA RAZIE NIE-ALE WALCZĘ UPARCIE ,MIMO PODESZŁEGO WIEKU[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]Marzec ,góra połowa kwietnia to mój czas-oby nic się nie spierd... bo naprawdę o lasce będę mieć to dziecię
Uda się napewno . Ja mam 35 a przez gravesa czuje się jakbym z 50 miała .
Podziel się: