bazylia128
Fanka BB :)
heheheJa ale numer. Gratulacje.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
heheheJa ale numer. Gratulacje.
Wiesz to na tym forum gdzie są dziewczyny od P. Poznałam tam super dziewczyny... A dlaczego zwalniacie i zatrudniacie nowe ?? Pewnie chodzi o cięcia kosztów... Ja za to odeszlam że swojej ukochanej pracy i od moich przyjaciół do pracy której nienawidzę bo mi ambicje do łba odbiły!!!!!! I na sama myśl mi słabo... Planowali mnie zgarnąć z powrotem do banku jak wrócę ale w ciąży się nie da już Ale jaja!!!! Będę musiała zostać dobra aktorka aby w UK zwolnienie na okresie próbnym uzyskać! Nigdy nie byłam, zawsze zapier.....za 3.. Teraz trzeba coś z tym zrobićPo co Tobie inne forum?! No nie ma jak komus podciąć skrzydła! Patrzac na moj przypadek morfologia sie mało liczy. Jeszcze bedziesz tulic to swoje małe juz drugie szczescie. Wogole nie mysl o tym co ta durna, bezduszna i malo pewnie wyrozumiala osoba powiedziała, napisała... Znowu sie wkurzy...łam a dzisiaj w pracy juz bylo posiedzenie, szykuja sie zmiany. Musze zwolnic 8 osob !!!!!! A zatrudnic nowe !!!!! Od najgorszego jestem oczywiscie JA.
Pewnie że bujda. Czekaj na rozwój sytuacji. Zresztą dziś będziesz w klinice to zapytaj lekarza.Dziękuję! Ale to jeszcze dluuuuuuga droga.. Dziewczyna na innym forum napisała mi że zarodki o takiej morfologii są często chore więc odechciało mi się tam całkiem udzielać... wiem że to bujdy! Byłam wtedy młoda....
Dlaczego zwolnić?Po co Tobie inne forum?! No nie ma jak komus podciąć skrzydła! Patrzac na moj przypadek morfologia sie mało liczy. Jeszcze bedziesz tulic to swoje małe juz drugie szczescie. Wogole nie mysl o tym co ta durna, bezduszna i malo pewnie wyrozumiala osoba powiedziała, napisała... Znowu sie wkurzy...łam a dzisiaj w pracy juz bylo posiedzenie, szykuja sie zmiany. Musze zwolnic 8 osob !!!!!! A zatrudnic nowe !!!!! Od najgorszego jestem oczywiscie JA.
Lekarz mi powie że zarodek nie był badany pgd więc nic nie wie.. już raz pytałam.. gdyby był chory to by się nie zaimplantowal raczej... Pozatym dlaczego miałby być chory??? Był jedną z 3 blastek że stymulacji, ja byłam młoda mąż nie najgorsze nasienie... u mnie immunologia siadala bo widać po historii 6ciu transferów... napisała to dziewczyna które do IVF zaczela podejścia po 40 i skończyła z AZ, może chciała się na mnie wyżyć...Pewnie że bujda. Czekaj na rozwój sytuacji. Zresztą dziś będziesz w klinice to zapytaj lekarza.
Zobaczymy czy ruszymy, czy ta menda torbiel leci właśnie z @.. u mnie nie ma szans na naturalnym cyklu.. nieregularne okresy, owulacji jak sobie chce.. Trzymam kciuki !!!!@Liliana87 to będziemy praktycznie szły razem [emoji4], ja mam drugi dzień cyklu, tym razem podchodzę na naturalnym, jutro biorę pierwszy zastrzyk gonal f-mała dawka na poprawę endometrium.
Cudownie!!!Właśnie pojawił się wynik.....
Beta w 9dpt 105... (7dpt byla 35)
Estradiol spadł do 477 ale miałam dłuższą przerwę od aplikacji leków.. Progesteron 38.8
Wizyta za 3 godziny
Przestań, wcale się nie przejmuj takimi komentarzami - też się zdenerwowałam.Lekarz mi powie że zarodek nie był badany pgd więc nic nie wie.. już raz pytałam.. gdyby był chory to by się nie zaimplantowal raczej... Pozatym dlaczego miałby być chory??? Był jedną z 3 blastek że stymulacji, ja byłam młoda mąż nie najgorsze nasienie... u mnie immunologia siadala bo widać po historii 6ciu transferów... napisała to dziewczyna które do IVF zaczela podejścia po 40 i skończyła z AZ, może chciała się na mnie wyżyć...