reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

[emoji8][emoji8][emoji8] dziękuję [emoji8][emoji8][emoji8] kochana jesteś.
Tak pięknie piszecie z imenau o macierzyństwie.. A ja czasem się zastanawiam czy jak by się udało to dałabym radę.. czy ja bym ogarnęłą tą małą istotkę i umiała dobrze wychować. Tak z głową. To mi się wydaję takie trudne, patrząc na dzieci mojego rodzeństwa. Jak trudno jest znaleźć złoty środek!
Tak, miłość, instynkt, trochę wiedzy z internetów i mąż jako wsparcie. I wszystko do zrobienia. A propos trudności to my od wczoraj mamy znowu ząbkowanie. Skubaniec ma już 8 zębów, ale spuchnięte dziąsła sugerują że nadciagają kolejne 2.No i nocka do tyłu. Ale jak już tak nie śpisz to tylko chcesz, żeby jemu, temu malemu szkrabowi, było lepiej, żeby jednak jakoś usnął, żeby go jakoś mniej bolało. Niezły sobie prezent szykuje na urodziny😊dolne trójki 😂Ma chłopak rozmach😂

reklama
Kochana, jadę dzisiaj;) dzis jest 3dc. Wizyta dopiero na 18.40. Do Gdyni mamy 280km w jedna stronę. Wrócimy pozno w nocy. Dziś już mialam problemy ze spaniem- główka pracuje. Trzymajcie kciuki !
@Liliana87 to będziemy praktycznie szły razem 😊, ja mam drugi dzień cyklu, tym razem podchodzę na naturalnym, jutro biorę pierwszy zastrzyk gonal f-mała dawka na poprawę endometrium.

Dziękuję! Ale to jeszcze dluuuuuuga droga.. Dziewczyna na innym forum napisała mi że zarodki o takiej morfologii są często chore więc odechciało mi się tam całkiem udzielać... wiem że to bujdy! Byłam wtedy młoda....
Po co Tobie inne forum?! No nie ma jak komus podciąć skrzydła! Patrzac na moj przypadek morfologia sie mało liczy. Jeszcze bedziesz tulic to swoje małe juz drugie szczescie. Wogole nie mysl o tym co ta durna, bezduszna i malo pewnie wyrozumiala osoba powiedziała, napisała... Znowu sie wkurzy...łam a dzisiaj w pracy juz bylo posiedzenie, szykuja sie zmiany. Musze zwolnic 8 osob !!!!!! A zatrudnic nowe !!!!! Od najgorszego jestem oczywiscie JA.

reklama
Do góry