reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Lekarz mi powie że zarodek nie był badany pgd więc nic nie wie.. już raz pytałam.. gdyby był chory to by się nie zaimplantowal raczej... Pozatym dlaczego miałby być chory??? Był jedną z 3 blastek że stymulacji, ja byłam młoda mąż nie najgorsze nasienie... u mnie immunologia siadala bo widać po historii 6ciu transferów... napisała to dziewczyna które do IVF zaczela podejścia po 40 i skończyła z AZ, może chciała się na mnie wyżyć...
Kochana, nie słuchaj takich rzeczy, tylko skup się teraz na sobie, bo na pewno za 9 miesięcy będziesz żałowała, ze takimi głupimi słowami zaprzątałas sobie głowę!
Czytałam kiedyś artykuł o klasyfikacji zarodków, ze nie ma złych zarodków, tylko niektóre rozwijają się wolniej, ale wszystko jest później w porządku! Inaczej, by się wogole nie kwalifikowały do transferów.
Głowa do góry i ciesz się swoim szczęściem!
💞

Kochana, nie słuchaj takich rzeczy, tylko skup się teraz na sobie, bo na pewno za 9 miesięcy będziesz żałowała, ze takimi głupimi słowami zaprzątałas sobie głowę!
Czytałam kiedyś artykuł o klasyfikacji zarodków, ze nie ma złych zarodków, tylko niektóre rozwijają się wolniej, ale wszystko jest później w porządku! Inaczej, by się wogole nie kwalifikowały do transferów.
Głowa do góry i ciesz się swoim szczęściem!
💞
To samo mój lekarz dziś powiedział że jakby były złe to by embriolog nie kwalifikowal do transferu ;)

Dziewczyny właśnie pojawił się na stronie wynik Sanco, dla przypomnienia na badaniu prenatalnym źle wyszedł mi test Pappa, a ściślej biochemia, USG było w porządku. Miałam ryzyko skorygowane 1:129 dla ZD. Wg Sanco wynik prawidłowy dla chromosomów 21, 13 i 18, wszystko na ponad 99,99%☺️Boże tak się cieszę ♥️ Amiopunkcja dałaby 100% pewność ale jednak za bardzo się bałam o dziecko...mam nadzieję że ten cały Sanco jest wystarczająco wiarygodny?😉

Dziewczyny właśnie pojawił się na stronie wynik Sanco, dla przypomnienia na badaniu prenatalnym źle wyszedł mi test Pappa, a ściślej biochemia, USG było w porządku. Miałam ryzyko skorygowane 1:129 dla ZD. Wg Sanco wynik prawidłowy dla chromosomów 21, 13 i 18, wszystko na ponad 99,99%☺Boże tak się cieszę ♥ Amiopunkcja dałaby 100% pewność ale jednak za bardzo się bałam o dziecko...mam nadzieję że ten cały Sanco jest wystarczająco wiarygodny?😉
Tez sie bardzo ciesze :)

reklama
Do góry