reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziękuje [emoji169] Jutro work :) i beda ode mnie wymagac :) Nie chce mi sie spac ale musze :) Jutro nie wrzucamy kalendarza bo dopiero 03.01 @Liliana87 jedzie do kliniki, a nic innego sie nie dzieje:) buziaki mła mła [emoji3448][emoji173][emoji170][emoji171]
Kochana, jadę dzisiaj;) dzis jest 3dc. Wizyta dopiero na 18.40. Do Gdyni mamy 280km w jedna stronę. Wrócimy pozno w nocy. Dziś już mialam problemy ze spaniem- główka pracuje. Trzymajcie kciuki !

Tak. przeszdl ten moment bo musialam dopatrzyc jak Rocky biegnie i mu wszyscy pomagaja :) To mnie wzrusza. JA ogolnie jestem bardzo ekspresyjną osobą - hmm a moze tu sie cos dzieje? Jak pracuje to daje z siebie wsyztko - ale raklama co? ( bedac pod musztra woja nauczylam sie dyscypliny), jak sie smieje to obok mnie ososby tez sie smieja, a ja kocham sie smiac ale tak wiecie gdzie grdyka chodzi ;), jak mysle to alo masuje skronie albo podbrodek i mysle przy czym przeklinam nieswiadomie. Jak sikam to nuce, Jak biegam to malo orgazmu nie dostane (zrozumieja tylko doswiadczeni), jak swieta to przemowy moje :) A przy tym staram sie byc cicha i skromna.
Dobrze, ze jeszcze są takie "elementy" na świecie [emoji8][emoji5][emoji7]

[emoji8][emoji8][emoji8] dziękuję [emoji8][emoji8][emoji8] kochana jesteś.
Tak pięknie piszecie z imenau o macierzyństwie.. A ja czasem się zastanawiam czy jak by się udało to dałabym radę.. czy ja bym ogarnęłą tą małą istotkę i umiała dobrze wychować. Tak z głową. To mi się wydaję takie trudne, patrząc na dzieci mojego rodzeństwa. Jak trudno jest znaleźć złoty środek!

Dasz radę, nikt nie jest idealnym rodzicem. Te trudne doświadczenia uczą nas co jest najważniejsze w życiu i trzeba się na tym skupić, żeby te wartości przekazać dziecku. Ja też często nie wiem co robić ale z drugiej strony instynkt podpowiada mi jak powinnam się zachować. Teraz jest łatwo, bo córka jest mała i to czego potrzebuje to bliskość rodziców, zobaczymy co będzie potem ale wierzę, że instynkt nie zawiedzie ;)

reklama
Do góry