bazylia128
Fanka BB :)
Oj tak znany, a jakże Wracając do tematu podejmowania decyzji o zrobieniu badań, czy wybieraniu kliniki Kiedy to było Ja wogole nie mialam problemu z mezem zeby zobil badania, a niestety znam przypadki gdzie mezczyzni sie calkowicie blokowali na sama mysl o zbadaniu nasienia. Z czego to wynika ze kobiety sa silniejsze, bardziej zdeterminowane i gotowe do poświecen ? Fajnie ze jestes blisko ze swoja bratowa. Ja za swoja nie przepadam. tzn toleruje ale trzymam na dystans i nigdy z nia nie wchodze na trudniejsze tematy. Ona jest kierownikiem reklamy w bardzo znanej sieciowce w Poznaniu. I wyzej sr...aaa niz sie ma hehehehe A daleko jej do idealu. Wygladem tez nie grzeszy (bosssze gdyby ona to przeczytała) dlatego probuje nadrobic śmiechem, a smieje sie jak kaczka i strasznie sie popisuje. Wszedzie jej pełno i przerywa jak sie cos mowi. Dla mnie to brak kultury i wogole bardzo mnie mecza takie osoby. Ale ze wzgledu na meza i rodzine staram sie jak moge zeby jej czyms nie dowalic No... taka mała dygresja przed swietami.