reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
@Netiaskitchen jak sie czujesz, co porabiasz?
Już dobrze. Robię nadzienie do uszek. Zrobiłam rybę po grecku. Większość z tego trzymając Maksika na rękach😀 Na samym początku jak zobaczyłam wynik i napisałam do męża że zaczynamy od początku i nie wiem czy to w ogole ma sens.To napisał że ma sens i zobacz na zdjęciu, że warto. A na zdjęciu był śpiący młody. Tak mnie to rozczuliło, że szok. Może coś w tym jest, że jakby wyszło to już więcej byśmy nie próbowali. A mamy zamrożone 3 jajka, więc jakby stymulacja nie poszła to 3 już są na start.

Już dobrze. Robię nadzienie do uszek. Zrobiłam rybę po grecku. Większość z tego trzymając Maksika na rękach😀 Na samym początku jak zobaczyłam wynik i napisałam do męża że zaczynamy od początku i nie wiem czy to w ogole ma sens.To napisał że ma sens i zobacz na zdjęciu, że warto. A na zdjęciu był śpiący młody. Tak mnie to rozczuliło, że szok. Może coś w tym jest, że jakby wyszło to już więcej byśmy nie próbowali. A mamy zamrożone 3 jajka, więc jakby stymulacja nie poszła to 3 już są na start.
Dlaczego stymulacja miałaby nie wyjść. Masz dobre wyniki :) Wszystko bedzie dobrze :) a nie chciala bys najpierw skorzystac z zamrozonych jajeczek?

Dlaczego stymulacja miałaby nie wyjść. Masz dobre wyniki :) Wszystko bedzie dobrze :) a nie chciala bys najpierw skorzystac z zamrozonych jajeczek?
Nie opłaca się niestety, już sprawdzałam. Kosztowo bardziej opłaca się standardowy program z miejskim dofinansowaniem i taki zrobimy. Do tego dodatkowo dodamy jajka zamrożone i tak najkorzystniej wychodzi.

Nie opłaca się niestety, już sprawdzałam. Kosztowo bardziej opłaca się standardowy program z miejskim dofinansowaniem i taki zrobimy. Do tego dodatkowo dodamy jajka zamrożone i tak najkorzystniej wychodzi.
Kurcze zapomnialam ze ty masz dofinansowanie. No to pewnie ze tak bedzie lepiej. Odstawiłas juz leki? Kontaktowałas sie może ze swoim lekarzem? Jakie masz tabletki anty i ile je musisz brac ?
Przepraszam za szereg pytan, zawsze tak mam jak sie o kogos martwie ;)

Kurcze zapomnialam ze ty masz dofinansowanie. No to pewnie ze tak bedzie lepiej. Odstawiłas juz leki? Kontaktowałas sie może ze swoim lekarzem? Jakie masz tabletki anty i ile je musisz brac ?
Przepraszam za szereg pytan, zawsze tak mam jak sie o kogos martwie ;)
O😀Spoko. Pytania jak najbardziej na miejscu😀odstawiłam. Nie kontaktowałam się i nie będę. Znam jego zdanie nt zerowej bety w 6dpt blastki. Już to przerabialismy.Miesiac temu. Mam rigevidon. Mam brać od 1dc.I wychodzi mi że wizyta będzie ok 12 dc czyli akurat. A Ty już który jesteś dzień na antykach?

A uszka to mi jakoś w tym roku wybitnie nie idą... Jakieś koślawe, ciasto twarde, ale co tam. Taki rok😊

Załączniki

• 15771175685294581820196349308037.jpg
    15771175685294581820196349308037.jpg
    1,9 MB · Wyświetleń: 66
U mnie zmiana planów i Wigila w tym roku w Poznaniu. Jedziemy z tesciami i dwoma psami do brata Łukasza. W 1 dzien swiat zaraz po sniadaniu wracamy sami bez dziadkow bo chca sie wnukie nacieszyc ;) Kiedys bylam bardzo zazdrosna ze oni tak za Jaskiem szaleją. Wkurzałam sie ze sa taka pełna rodzina a my ciagle nic. Dzisiaj JAska uwielbiam juz ma 6 lat. Wracamy tak szybko bo w swieta moj tato ma urodziny wiec tak to musimy podzielic. Do tego wzzystkiego moj chrzesniak syn mojego brata 27 ma 18 - ke :)

reklama
U mnie zmiana planów i Wigila w tym roku w Poznaniu. Jedziemy z tesciami i dwoma psami do brata Łukasza. W 1 dzien swiat zaraz po sniadaniu wracamy sami bez dziadkow bo chca sie wnukie nacieszyc ;) Kiedys bylam bardzo zazdrosna ze oni tak za Jaskiem szaleją. Wkurzałam sie ze sa taka pełna rodzina a my ciagle nic. Dzisiaj JAska uwielbiam juz ma 6 lat. Wracamy tak szybko bo w swieta moj tato ma urodziny wiec tak to musimy podzielic. Do tego wzzystkiego moj chrzesniak syn mojego brata 27 ma 18 - ke :)
To konkret plany😀😀😀Fajnie, zawsze chciałam mieć rodzinę trochę dalej, ale tak się poukładało, że wszyscy w promieniu 40km mieszkają😉Tylko siostra męża w Londynie. Przylatują po świętach. Oni się też starają. Już ponad 4 lata. Wreszcie dojrzeli do badań (znaczy dali się nam namówić że może warto) i wyszło słabe nasienie. Więc na początek zmiana trybu życia, zobaczymy jak to się dalej potoczy. Strasznie im kibicuję,a też mają ciężko bo wszyscy w rodzinie mają juz dzieci, a oni nie. Znany temat, co nie?

Do góry