reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Kurcze, teraz zamiast tych koslawych uszkach to myślę o tej naszej kochanej mamuśce @Skarbulenka
Jak idzie poród, mam nadzieję że niedługo da jakiś znak🥰
Dzisiaj zrobiłam zupke grzybowa, łazanki i makowca i oczywiscie nasz przysmak bez ktorego Wigilja nie była by Wigilją tj. groch z kapustą ;) Znacie ta potrawe? Jest przepyszna ale niestety wiatropędna :rolleyes2:👅
U nas zamiast grochu z kapustą jest kapusta z grzybami😉takie różnice regionalne😀

reklama
Właśnie wróciłam od lekarza. Tak jak myslalam. Spora torbiel. Menda jedna. Tak, mam brać duphaston przez 7 dni 2x1 ale dr powiedziala, ze wszystko mam tak opuchnięte,ze az kipi i daje sobie rękę obciąć,ze okres przyjdzie w trakcie brania. Dlatego jutro zadzwonię do gamety, upewnie sie jak pracują do nowego roku i wtedy zacznę brać, może uda mi sie jakos wystrzelić A może samo przyjdzie...
Usiadlam jej na fotelu i mowie " Witam. To ja. Problem"..
Ożesz choler..na torbiel. Mialaś racje. Znasz swoj organizm.

Kurcze, teraz zamiast tych koslawych uszkach to myślę o tej naszej kochanej mamuśce @Skarbulenka
Jak idzie poród, mam nadzieję że niedługo da jakiś znak🥰

U nas zamiast grochu z kapustą jest kapusta z grzybami😉takie różnice regionalne😀

tak ja tez caly czas myśle o @Skarbulenka ;) Ciekwae czy juz jest po ? Cudowne swieta pred nimi :) Czy ja doswiadcze kiedys takiego cudu ? 😃 💞

Namarudziłam na uszka i jednak nie wyszły takie złe 😊dla nas classic, a dla młodego zrobiłam na próbę 4 szt z nadzieniem brokuł&ricotta. Zobaczymy co on na to😀

Załączniki

• IMG_20191223_195547.jpg
    IMG_20191223_195547.jpg
    2,1 MB · Wyświetleń: 109
reklama
Nie opłaca się niestety, już sprawdzałam. Kosztowo bardziej opłaca się standardowy program z miejskim dofinansowaniem i taki zrobimy. Do tego dodatkowo dodamy jajka zamrożone i tak najkorzystniej wychodzi.
Hej kochana 😊 mam pytanko, dlaczego się nie opłaca z zamrożonych? Pytam, bo ja w styczniu będę miała biopsje macicy, a w lutym mam mieć podany zamrożony ostatni który mi został. Dr P z invicty nie proponował mi normalnego protokołu tylko podanie zamrożonego.. I jak to napisałaś to się zaczęłam zastanawiać??? Coo zrobić??? Co o tym myślisz??

Do góry