reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Kurcze, teraz zamiast tych koslawych uszkach to myślę o tej naszej kochanej mamuśce @Skarbulenka
Jak idzie poród, mam nadzieję że niedługo da jakiś znak🥰
Dzisiaj zrobiłam zupke grzybowa, łazanki i makowca i oczywiscie nasz przysmak bez ktorego Wigilja nie była by Wigilją tj. groch z kapustą ;) Znacie ta potrawe? Jest przepyszna ale niestety wiatropędna :rolleyes2:👅
U nas zamiast grochu z kapustą jest kapusta z grzybami😉takie różnice regionalne😀

reklama
Właśnie wróciłam od lekarza. Tak jak myslalam. Spora torbiel. Menda jedna. Tak, mam brać duphaston przez 7 dni 2x1 ale dr powiedziala, ze wszystko mam tak opuchnięte,ze az kipi i daje sobie rękę obciąć,ze okres przyjdzie w trakcie brania. Dlatego jutro zadzwonię do gamety, upewnie sie jak pracują do nowego roku i wtedy zacznę brać, może uda mi sie jakos wystrzelić A może samo przyjdzie...
Usiadlam jej na fotelu i mowie " Witam. To ja. Problem"..
Ożesz choler..na torbiel. Mialaś racje. Znasz swoj organizm.

Kurcze, teraz zamiast tych koslawych uszkach to myślę o tej naszej kochanej mamuśce @Skarbulenka
Jak idzie poród, mam nadzieję że niedługo da jakiś znak🥰

U nas zamiast grochu z kapustą jest kapusta z grzybami😉takie różnice regionalne😀

tak ja tez caly czas myśle o @Skarbulenka ;) Ciekwae czy juz jest po ? Cudowne swieta pred nimi :) Czy ja doswiadcze kiedys takiego cudu ? 😃 💞

Namarudziłam na uszka i jednak nie wyszły takie złe 😊dla nas classic, a dla młodego zrobiłam na próbę 4 szt z nadzieniem brokuł&ricotta. Zobaczymy co on na to😀

Załączniki

• IMG_20191223_195547.jpg
    IMG_20191223_195547.jpg
    2,1 MB · Wyświetleń: 113
reklama
Nie opłaca się niestety, już sprawdzałam. Kosztowo bardziej opłaca się standardowy program z miejskim dofinansowaniem i taki zrobimy. Do tego dodatkowo dodamy jajka zamrożone i tak najkorzystniej wychodzi.
Hej kochana 😊 mam pytanko, dlaczego się nie opłaca z zamrożonych? Pytam, bo ja w styczniu będę miała biopsje macicy, a w lutym mam mieć podany zamrożony ostatni który mi został. Dr P z invicty nie proponował mi normalnego protokołu tylko podanie zamrożonego.. I jak to napisałaś to się zaczęłam zastanawiać??? Coo zrobić??? Co o tym myślisz??

Do góry