Liliana87
Fanka BB :)
;( lekarz cos na to przypisuje?Na pocieszenie mam 2 z rzędu [emoji849]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
;( lekarz cos na to przypisuje?Na pocieszenie mam 2 z rzędu [emoji849]
U mojej bratowej też na początku jak nam powiedziała to tak dziwnie A teraz bardzo lubię ten barszcz i ma wigilię będzie taki i takiU mnie w swieta je sie zurek (barszcz bialy) z wywarem z suszonych grzybow. Pyyycha!!
U nas w wigilie jest bsrszcz z uszkami, a w Boze Narodzenie albo Szczepana zurek. Maz tego nie znal, a teraz pierwszy sie upomina, ze musi byc [emoji16]Ale masz fajnie [emoji4]ja uwielbiam żurek, ale na święta to wiesz"nie wypada"... Wiec zrobiłam wcześniej [emoji23]
Od dnia transferu przez 4 dni, 2x1,pierwsza tabletka 2h przed transferem. Ja skończyłam wczoraj.Od kiedy masz relanium i ile dziennie ? Pierwsza tabletka chyba 2h dziennie z tego co pamiętam? Ja tym razem nie mam rozpisany ( zmiana niby decyzja profesora) ale chce i tak włączyc...
Nie dziwię mu się, też bym się upominałabo po tych świątecznych kapustach i śledziach to żurek jest megaU nas w wigilie jest bsrszcz z uszkami, a w Boze Narodzenie albo Szczepana zurek. Maz tego nie znal, a teraz pierwszy sie upomina, ze musi byc [emoji16]
O dziękuję To też tak wdrożeOd dnia transferu przez 4 dni, 2x1,pierwsza tabletka 2h przed transferem. Ja skończyłam wczoraj.
Ja sie nie odzywam bo u mnie za 10 invitro sie udalo i mam córkę a teraz udalo sie naturalnie po 10 mies od porodu co jest dla mnie jakimś cudem... a z 2 mies temu mielismy wszcEpienie ostatnich 2 komorke i nie zaskoczylyPewnie zależy od przypadku, ja 2 razy nie miałam i za każdym razem była implantacja.